foteinig Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα! Από χθες μόλις πάω να συνδεθώ στο λογαριασμό χρήστη μου βγάζει το μήνυμα "Η σύνδεση της Υπηρεσίας προφίλ χρήστη απέτυχε"Από την αντιμετώπιση προβλημάτων των windows ( http://support2.microsoft.com/kb/947215/el) προσπαθώ να κάνω την 1η μέθοδο αλλά δεν μ αφήνει να κάνω μετονομασία τους φακέλους που λέει στα βήματα 4a και 4b. Στη μέθοδο 2 δεν μπορώ να δημιουργήσω νέο χρήστη γιατί είμαι από guest (μιας και δεν μπορώ να ανοίξω το δικό μου λογαριασμό χρήστη) και ενώ βάζω τον κωδικό του λογαριασμού μου δεν κάνει κάποια ενέργεια.Να σημειώσω ότι δουλεύω σε windows 7Έχει κάποιος να προτείνει καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω;;;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα βγαλεις ακρη, φτιαξε εναν αλλο χρηστη.
foteinig Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μα όταν πάω να φτιάξω καινούριο χρήστη από πίνακα ελέγχου μου ζητάει τον κωδικό από το δικό μου χρήστη, τον πληκτρολογώ και δεν κάνει κάτι..μήπως από guest δεν μπορώ να φτιάξω καινούριο χρήστη ή δεν έχει σχέση;
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 αν εχεις μονο ενα χρήστη στο pc τότε τι να πω, προσπάθησε να μπεις απο safe mode ή με το δισκακι των windows
saiko11 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μα όταν πάω να φτιάξω καινούριο χρήστη από πίνακα ελέγχου μου ζητάει τον κωδικό από το δικό μου χρήστη, τον πληκτρολογώ και δεν κάνει κάτι..μήπως από guest δεν μπορώ να φτιάξω καινούριο χρήστη ή δεν έχει σχέση; έχω ανάλογο πρόβλημα .Τι έκανες τελικά;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 έχω ανάλογο πρόβλημα .Τι έκανες τελι Moνο ο admin φτιάχνει χρηστες
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να ανοίξεις command prompt με δεξί κλικ->εκτέλεση σαν διαχειριστής. Βάζεις τον κωδικό του διαχειριστή και δίνεις net user /add diax diax και μετά new localgroup administrators diax /add και θα σου δημιουργήσει έναν νέο τοπικό λογαριασμό διαχειριστή με το όνομα diax και τον κωδικό diax
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα