imni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα...Ισως να ειναι χαζη η απορια μου αλλα δεν ξερω τον τροπο να γραφω αρχεια iso σε dvd..Συγκεκριμμενα προκειτε για λειτουργικο (win7) που εχω σε μορφη iso...Ευχαριστω!
KenJiNx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Γιαυτό ακριβώς υπάρχει και το google. Για πράγματα που δεν ξέρουμε. Εδώ είσαι https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=how+to+burn+a+iso+file+to+dvd
Demon Lord Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Απλά θα ανοίξεις το iso αρχείο, θα βάλεις το cd Μέσα και θα πατήσεις την επιλογή burn... δε θα πειράξεις καμιά επιλογή και θα το βάλεις να "γράψει"
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα, αυτό εδώ gburner αλλά δεν είναι δωρεάν.... αλλά και αυτό https://rufus.akeo.ie/που είναι δωρεάν αν σε βολεύει..
imni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αρα τα αρχεια του θα καψω μονο?Οχι το αρχικο iso?
hlias 1972 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 τα win 7 έχουν προγραμμα για την εγγραφη iso δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα.βάλε το cd πήγαινε πάνω στο αρχείο iso,κάνε δεξί κλικ και ΄΄εγγραφή εικόνας δίσκου¨' και θα το αντιγράψει. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει επίσημο εργαλείο από την microsoft. Δε λέω ότι τα ανεπίσημα δε κάνουν (εγώ για παράδειγμα γράφω με το UltraISO), αλλά αν θες δοκίμασε το επίσημο για δωρεάν για να είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει και δε θα έχεις πρόβλημα ειδικά με την εκκίνηση από το dvd σε περίπτωση που δε γίνει σωστά bootable.
imni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει επίσημο εργαλείο από την microsoft. Δε λέω ότι τα ανεπίσημα δε κάνουν (εγώ για παράδειγμα γράφω με το UltraISO), αλλά αν θες δοκίμασε το επίσημο για δωρεάν για να είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει και δε θα έχεις πρόβλημα ειδικά με την εκκίνηση από το dvd σε περίπτωση που δε γίνει σωστά bootable. Πως το χρησιμοποιω?
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 1) Το κατεβάζεις 2) το εγκαθιστάς 3) ακολουθείς τις οδηγίες του που σε καθοδηγούν στην διαδικασία που είναι σχεδόν όλη αυτοματοποιημένη. Δηλαδή: Διαλέγεις το .iso Διαλέγεις αν θες DVD ή USB και μετά δε ξέρω γιατί δεν έχω βάλει DVD για να δω τι άλλο θα σου εμφανίσει. Θα έκραζα τώρα αλλά δε ξέρω τι με κρατάει.
imni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 1) Το κατεβάζεις 2) το εγκαθιστάς 3) ακολουθείς τις οδηγίες του που σε καθοδηγούν στην διαδικασία που είναι σχεδόν όλη αυτοματοποιημένη. Δηλαδή: Διαλέγεις το .iso Διαλέγεις αν θες DVD ή USB και μετά δε ξέρω γιατί δεν έχω βάλει DVD για να δω τι άλλο θα σου εμφανίσει. Θα έκραζα τώρα αλλά δε ξέρω τι με κρατάει. (Οταν ρωτησα δεν το ειχα κατεβασει ακομα για να το δω) Σε ευχαριστω
george200-13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Εγω προτεινω imgburn Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα