kamounias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά μπορω να κατεβάσω κ να Εγκαταστήσω οπως στα windows το μtorrent για κατέβασμα ταινιών; Η χρειάζεται κατι συμβατό απο AppStore? επίσης ψάχνω ενα προγραμα που θα κατεβάζει τα παντα απο βίντεο...youtube κ ολα τα αλλα site! Ευχαριστω!! Sent from my iPhone using Insomnia
dimi.dimi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 μπαινεις στο utorrent και κατεβαζεις το προγραμμα (σου δινει μπροστα σου επιλογη για mac ((free download for mac)) )
bratsos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το μtorrent κολλάει ώρες ώρες. Σε μακ περιβάλλον ποιο σταθερό είναι το vuze.
Piterakos83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το μtorrent κολλάει ώρες ώρες. Σε μακ περιβάλλον ποιο σταθερό είναι το vuze. εννοείς όταν το κλείνεις που αργεί να κλείσει;
stelakis1914 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 +1 κι εγώ για το Transmission, τρομερά αξιόπιστο!
bratsos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 εννοείς όταν το κλείνεις που αργεί να κλείσει; Δεν παιζει σωστα μερικες φορες (δεν φορτωνει το τορεντ)
kamounias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ενταξει βρηκα λυση...κατι αλλο, τα βντεο που κατεβαζω σε μορφη avi δεν παιζουν...ξερετε καποιο προγραμμα να κατεβασω??
xlorenzo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 movist στο app store 4,99 νομίζω κάνει σαν εναλλακτική του vlc
MimisHardy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εμένα το μtorrent δεν κολλάει καθόλου...αμα μπεις στο Google έχει επιλογή για Mac να το κατεβάσεις...οσο για τα avi αρχεία, το VLC είναι το καλύτερο
calenter2003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 <p>ενταξει βρηκα λυση...κατι αλλο, τα βντεο που κατεβαζω σε μορφη avi δεν παιζουν...ξερετε καποιο προγραμμα να κατεβασω??</p> υπάρχει το mac media player το vlc το movist... Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα