Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στοιχεια υπολογιστη    mainboard    gigabyte   H97M-hd3  επεξεργαστης i7 4790

μνημες kingston  2χ8gb 1333mhz

τροφοδοτικο 750w καρτα γραφικων palit gtx 650 2gb ddr5

λειτουργικο win 7 64 bit home  2 δισκοι ssd 256gb ο ενας sundisk και ο αλλος adata k 1tb hdd 7200 rpm

το λειτουργικο ειναι πανω στον πρωτο ssd 

το μηχανημα το εχω μονο για επεξεργασια βιντεο το προβλημα ειναι οταν η καρτα  γραφικων ειναι πανω στον υπολογιστη θελει 10-15 λεπτα για να εκκινηση κ οταν την βγαζω κανει 10 δευτερολεπτα να ανοιξει

τη μπορει να φταιει κ που μπορω να βρω μια λυση.

Δημοσ.

το κατεβασα αλλα δεν ξερω πως λειτουργει  ξεχασα να γραψω οτι εχω κανει 2 φορες φορματ κ ξαναεβαλα τους ντραιβερς  κ τα προγραμμτα απο την αρχη κ παλι κανει το ιδιο επισης κατεβασα απο την gigabyte  το Gatzilla κανει μπετσμαρκ το μηχανημα δεν μου εδειξε κατι μου εβγαλε οτι ολα λειτουργον κανονικα καμια αλλη λυση υπαρχει εκτος τους ντραιβερς μηπως δεν ταιριαζει το μαδερμπορντ με την καρτα γραφικων κ πως μπορω να βρω τι πρεπει να  κανω για να λειτουργει σωστα  επισης την επανεκινηση την κανει σε χρονο DT ευχαριστω κ παλι για την απαντηση

Δημοσ.

ανοιξε το msconfig για να δεις ποια προγραμματα ξεκινανε μαζι με τα windows με  και  χωρις την καρτα...και οποιο προγραμμα δεις επιπλεον το απενεργοποιηεις.. αν δεν πιασει..

κανε bios update την mobo 

τους drivers θα τους κατεβασεις απτη σελιδα της nvidia

αν μπορεις βρες μια δανικη καρτα γραφικων η παρε την δικια σου και δοκιμασε τη σε αλλο μηχανιμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προχτες ηθελα να κανω μονταζ  βιντεο κ ανοιξε σε τρια λεπτα παντως πηρε κ κατι ενημερωσεις σαν να εστρωσε  ιδωμεν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...