Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που το θέλεις στα Αγγλικά;

Nαι το παιδί είναι ξένος.

Άστα το πήγα τελικά σε ένα επίσημο σέρβις, του κάνανε και αυτοί φορμάτ, το πήρα, πήγα να του περάσω το skype και ξάνα κόλλαγε στα λίγα δευτερόλεπτα, κοκ. Πήρα τηλ. και μου είπανε να το πάω και θα το φτιάξουνε δωρεάν. Τι να πω... μα άμα ήτανε κάτι εύκολο θα τόφτιαχνα κι εγώ.. κάααατι άλλο παίζει από απλό software.

Τους το είχα πει αλλά μου λέει το παιδί ότι το ελέγξανε και το hart/w ήταν μιά χαρα. Τι στο καλό..... Θα δείξει και θα ενημερώσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που το θέλεις στα Αγγλικά;

Τελικά Mic ήταν η κάρτα γραφικών απότι μου είπαν, αλλά στο συγκεκριμένο μοντέλο το κακό είναι ότι η κάρτα είναι ενσωματομένη με τη μητρική και δε γίνεται τίπορα, δεν αξίζει η αλλαγή. Βέβαια μετά από το δεύτερο έλεγχο που του κάνανε κουτσοδουλεύει. .Μπορεί τεσ πα να διαβάσει ένα κείμενο. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και πως το συμπέραναν ότι ήταν κάρτα γραφικών; Σε τέτοιες βλάβες τα συμπτώματα είναι συνήθως διάφορα χρώματα και γραμμές στην οθόνη.

Κάνε έναν κόπο και κατέβασε κάποιο live linux (mint, ubuntu κτλ), κάψτο σαν iso με το imagburn σε δισκάκι και μπούταρε με αυτό να δεις αν μπαίνει κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πως το συμπέραναν ότι ήταν κάρτα γραφικών; Σε τέτοιες βλάβες τα συμπτώματα είναι συνήθως διάφορα χρώματα και γραμμές στην οθόνη.

Κάνε έναν κόπο και κατέβασε κάποιο live linux (mint, ubuntu κτλ), κάψτο σαν iso με το imagburn σε δισκάκι και μπούταρε με αυτό να δεις αν μπαίνει κανονικά.

. Τώρα mic τοδωσα πίσω.. Άμα του ξανά πεθάνει θα το πάρω να τα κάνω. Πάντως μου έκανε κάτι περίεργα η οθόνη που τοχα σκεφτεί κι εγώ μήπως έχει πρόβλημα και η κάρτα, αλλά δε τόγραψα. Έντονες τελείες σα σκονη και γραμμές. Προς το τέλος όμως τακανε αυτά.

Επεξ/σία από kyriakh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...