kyriakh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 πω πω δε δουλεύει η οθόνη τώρα και το χειρότερο είναι ότι νομίζω πως τόφτιαξα οκ ουφ. οκ! Με φλασάκι δοκιμάσες να κάνεις εγκατάσταση; κανε και ένα restore to defaults το bios και μετά φτιαξε το boot sequence ώστε να μπουταρει μόνο από cd η από USB. Το dvd drive δουλεύει; Αφού "άνοιξα " τον υπολογιστή, κάτι άλλαξε. "Άκουγε σε περισσότερες εντολές και έβγαζε περισσότερες επιλογές. Το πήγα στο default και επιτέλους όταν ξανα πάτησα F8 μου έδωσε περισσότερες επιλογες. κάτι σα system repair. Επέλεξα memory diagnostics και τώρα κάνει startup repair. Θάχει πλάκα να φτιάξει. Μάλλον έχει παρτιτιον με το λειτουργικο τελικα.... θα δείξει
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, χτες δεν μπήκα Insomnia για να δω τι γίνεται και τώρα βλέπω μπαράζ μηνυμάτων Φίλε, το ss με τις θερμοκρασίες δεν λέει τίποτα. Η θερμοκρασία είναι του δίσκου και δεν δείχνει της cpu και της κάρτα γραφικών. Μάλλον δεν διαβάζει τους σένσορες. Το openhardware monitor το έτρεξες σε ασφαλή λειτουργία ή σε κανονική; ΤΟ σωστό είναι σε κανονική λειτουργία και να κάνεις δεξί κλικ στο εκτελέσιμο και να επιλέξεις Εκτέλεση ως διαχειριστής. Αν πάλι δεν βγάλει τότε μάλλον δεν μπορεί να αναγνωρίσει τους σένσορες σωστά, οπότε δεν έχουμε εικόνα από θερμοκρασίες. Όσον αφορά την καταγραφή για το Conduit από το super, αυτό είναι στην κατηγορία PUP, δηλαδή possible unwanted programs (πράγμα που όντως είναι, δηλαδή ανεπιθύμητο). Δεν στο έσβησε στην επανεκκίνηση; Για να δούμε όμως αν το system repair σε βοηθήσει (τελικά ήταν με F8 και όχι με μηδέν ).
kyriakh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, χτες δεν μπήκα Insomnia για να δω τι γίνεται και τώρα βλέπω μπαράζ μηνυμάτων Φίλε, το ss με τις θερμοκρασίες δεν λέει τίποτα. Η θερμοκρασία είναι του δίσκου και δεν δείχνει της cpu και της κάρτα γραφικών. Μάλλον δεν διαβάζει τους σένσορες. Το openhardware monitor το έτρεξες σε ασφαλή λειτουργία ή σε κανονική; ΤΟ σωστό είναι σε κανονική λειτουργία και να κάνεις δεξί κλικ στο εκτελέσιμο και να επιλέξεις Εκτέλεση ως διαχειριστής. Αν πάλι δεν βγάλει τότε μάλλον δεν μπορεί να αναγνωρίσει τους σένσορες σωστά, οπότε δεν έχουμε εικόνα από θερμοκρασίες. Όσον αφορά την καταγραφή για το Conduit από το super, αυτό είναι στην κατηγορία PUP, δηλαδή possible unwanted programs (πράγμα που όντως είναι, δηλαδή ανεπιθύμητο). Δεν στο έσβησε στην επανεκκίνηση; Για να δούμε όμως αν το system repair σε βοηθήσει (τελικά ήταν με F8 και όχι με μηδέν ). Έλα micos !! (φίλη είμαι). Λοιπόν, σούστειλα την εικόνα σε κανονική λειτουργία, τον παλεύω για φορμάτ πάνω από 10 ώρες, και λέω μετά δεν τον καθαρίζω, τάκανα όλα, έ και τώρα, δουλεύει τι να κάνει.... αλλά τώρα που το ξανασκάναρα, μου ξανάβγαλε το trojan kai to pup. Ωστόσο άλλη διαδρομή λέει το μήνυμα για τη χειροκίνητη διαγραφή, άλλη διαδρομή έχει ο υπολογιστής. Αν ψάξω βέβαια πάλι καμιά μέρα, θα το βρώ, αλλά έχω παλαβώσει... Φορμάτ δε, δέ μου κάνει με τιιιποτα. Βρε και από usb το προσπαθώ, τίποτα. Τελικά το dvd είναι χαλασμένο.Όχι όμως το μηχάνημα, κάτι άλλο παίχ\ζει, ωστόσο οι drivers φαίνονται οκ. Τον απεγκατέστησα και επανεγκ/σα, αλλά και πάλι τπτ. Πάντως τώρα δουλεύει και δε κολλάει. τι νακάνω. Να μου πεις πως να βρω τη διαδρομή να τα αφαιρέσω αυτά τα δύο και να το δώσω πίσω, ή να κάνω καλή "δουλεια"? . κλείνω φεύγω για 5-6 ΄ωρες ευχαριστώ για την απάντηση
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, φίλη! Τις θερμοκρασίες από το openhardware monitor ήθελα και όχι από το hdsentinel. Για το conduit, δεν έγινε και τίποτα. Ακόμα και να το αφαιρέσεις σε 2-3 μήνες πάλι εκεί θα είναι. Δοκίμασε όμως και με το adwcleaner. Για το path, μπορεί να μην το βλέπεις γιατί δεν έχεις επιλέξει να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος. Δοκίμασες να κάνεις copy το path (μέχρι και την slash μετά το extension) και να το κάνεις Paste στην εξερεύνηση των αρχείων;
kyriakh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 . Λοιπόν, φίλη! Τις θερμοκρασίες από το openhardware monitor ήθελα και όχι από το hdsentinel. Για το conduit, δεν έγινε και τίποτα. Ακόμα και να το αφαιρέσεις σε 2-3 μήνες πάλι εκεί θα είναι. Δοκίμασε όμως και με το adwcleaner. Για το path, μπορεί να μην το βλέπεις γιατί δεν έχεις επιλέξει να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος. Δοκίμασες να κάνεις copy το path (μέχρι και την slash μετά το extension) και να το κάνεις Paste στην εξερεύνηση των αρχείων; Εμφάνισα όπως μου είπες τα κρυφά αρχεία αν και τελικά έσβησα το pup με το copy paste όπως μου είπες. Εδώ και οι θερμοκρασίες. Αλλά θέλω να ξέρω γιατί να μη κάνει φορμάτ... οκ εγώ τώρα θα του το δώσω έτσι, γιατί κουράστηκα πολύ με τόσο ψάξημο. Αλλά Σίγουρα θα μου το ξαναφέρει σε κανα μήνα για φορματ. Ε και τότε τι κάνω; Πάλι ερωτήσεις τις ίδιες;
logitech Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας, προσπαθ΄΄ω να κάνω φορμάτ στο l;aptop φίλου, αλλά δε μπορώ. Τον ανοίγω, πατάω F12 πάω στο boot, αλλά ότι και να πατήσω δε κάνει φορμάτ. Ξέρετε αν τα windows σαυτο είναι μέσα; ή σε δισκάκι; Μου έφερε και δισκάκι που ίσως είναι το δικό του, αλλά γιατί δε τραβάει το λειτουργικό από το δισκάκι; Εγώ αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ένα toshiba και χρειάστηκε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις μέσα στα bios ώστε να ξεκινήσει το format. Όταν έκανα τις κατάλληλες αλλαγές μέσα στο bios απο οδηγίες που βρήκα από βίντεο στο youtube ξεκίνησε το format. Στην αρχή ούτε εμένα αναγνώριζε τίποτα, αλλά στη συνέχεια πήγαν όλα καλά
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 OK από θερμοκρασίες. Για amd είναι καλά. Το μήνυμα σφάλματος που σου έβγαλε όταν πάτησες f8 μπορεί να οφείλεται στο ελαττωματικό cd/dvd. Δοκίμασε να το αφαιρέσεις, είναι εύκολο συνήθως. Κάτω από το laptop και υπολόγισε στου 10 πόντους από την άκρη του dvd θα δεις μια βίδα ξεκάρφωτη και θα έχει μάλλον δίπλα της ένα σύμβολο σαν ένα cd (βασικά δύο ομόκεντρους κύκλους). Αν δεν είναι άμεσα εμφανείς ίσως πρέπει να βγάλει κάποιο καπάκι που θα καλύπτει την περιοχή κάτω από το dvd με μία ή δύο βίδες και θα δεις την βίδα που λέω πριν κάτω από το καπάκι. Μόλις την ξεβιδώσεις με ένα κατσαβίδι λεπτό σπρώξε λίγο την άκρη του dvd ή τράβατο από το tray αλλά χωρίς πολύ βία. Θα βγει σχετικά εύκολα. Για το boot από usb, έχω παρατηρήσει ότι με μερικά usb δεν μπουτάρει ενώ με άλλα μπουτάρει το σύστημα. Δοκίμασε κάποιο άλλο usb ή ακόμα καλύτερα μια sd card. Με ποιον τρόπο μετέφερες τα win σε usb; Το είχες σε iso φαντάζομαι και μετά τι;;; Ο καλύτερος τρόπος είναι με αυτό.
kyriakh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 OK από θερμοκρασίες. Για amd είναι καλά. Το μήνυμα σφάλματος που σου έβγαλε όταν πάτησες f8 μπορεί να οφείλεται στο ελαττωματικό cd/dvd. Δοκίμασε να το αφαιρέσεις, είναι εύκολο συνήθως. Κάτω από το laptop και υπολόγισε στου 10 πόντους από την άκρη του dvd θα δεις μια βίδα ξεκάρφωτη και θα έχει μάλλον δίπλα της ένα σύμβολο σαν ένα cd (βασικά δύο ομόκεντρους κύκλους). Αν δεν είναι άμεσα εμφανείς ίσως πρέπει να βγάλει κάποιο καπάκι που θα καλύπτει την περιοχή κάτω από το dvd με μία ή δύο βίδες και θα δεις την βίδα που λέω πριν κάτω από το καπάκι. Μόλις την ξεβιδώσεις με ένα κατσαβίδι λεπτό σπρώξε λίγο την άκρη του dvd ή τράβατο από το tray αλλά χωρίς πολύ βία. Θα βγει σχετικά εύκολα. Για το boot από usb, έχω παρατηρήσει ότι με μερικά usb δεν μπουτάρει ενώ με άλλα μπουτάρει το σύστημα. Δοκίμασε κάποιο άλλο usb ή ακόμα καλύτερα μια sd card. Με ποιον τρόπο μετέφερες τα win σε usb; Το είχες σε iso φαντάζομαι και μετά τι;;; Ο καλύτερος τρόπος είναι με αυτό. Το αφαίρεσα το dvd, αλλά μετά, τι...; Τα υπόλοιπα θα τα κάνω κατα 15:00. Μου έβγαλε σφάλμα ότι one or more audio service isnt running έπέλεξα αποκατάσταση (πριν με το dvd συνδεδεμένο) αλλα μούβγαλε αρνητικό μήνυμα .
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Σου είπα να αφαιρέσεις το dvd για να ξαναπροσπαθήσεις με το σύστημα επαναφοράς της toshiba μήπως και ήταν αυτό που μπλόκαρε το restore. Ξανακάνε δλδ τη διαδικασία με το f8. Το μήνυμα λέει ότι δεν μπορεί να προσθέσει τα κλειδιά από το reg αρχείο στη registry, ίσως να θέλει να τρέξεις το setup με δικαιώματα διαχειριστή, Το ali είναι η κάρτα γραφικών; Δεν είπες πως έκανες το usb με τα win και αν δοκίμασες με το πρόγραμμα της ms.
kyriakh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σου είπα να αφαιρέσεις το dvd για να ξαναπροσπαθήσεις με το σύστημα επαναφοράς της toshiba μήπως και ήταν αυτό που μπλόκαρε το restore. Ξανακάνε δλδ τη διαδικασία με το f8. Το μήνυμα λέει ότι δεν μπορεί να προσθέσει τα κλειδιά από το reg αρχείο στη registry, ίσως να θέλει να τρέξεις το setup με δικαιώματα διαχειριστή, Το ali είναι η κάρτα γραφικών; Δεν είπες πως έκανες το usb με τα win και αν δοκίμασες με το πρόγραμμα της ms. ali=user Και πάλι παρόλο που τόβγαλα και το ξανάβαλα το dvd player, τίποτα ούτε με F8 ούτε με 0. Το tool το κατέβασα, μετέτρεψα και το dvd σε iso, αλλά νέο πρόβλημα:the selected file is not valid iso file. please select a valid iso file and try again το ψάχνω Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2015 από kyriakh
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Κάτσε λίγο να κάνουμε μια σούμα για να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Είχες τα win σε dvd το οποίο είσαι σίγουρη ότι δουλεύει και μπουτάρει κανονικά σε άλλα pc. Έκανες ένα iso από αυτό το dvd, αλλά δεν κατάλαβα με ποιο πρόγραμμα. Εγώ το κάνω ή με το imageburn ή με κάποιο iso manager όπως το ultra iso ή το power iso. Το ISO αυτό το μετέφερες σε usb με το εργαλείο της ms αλλά δεν μπορείς να μπουτάρεις με αυτό. Όσο για το dvd, από τη στιγμή που είδες ότι έχει πρόβλημα καλά είναι να το αφαιρέσεις τελείως και να δοκιμάσεις να κάνεις restore χωρίς αυτό μήπως και έμπλεκε στη διαδικασία. Αυτό άλλωστε εννοούσα και όχι να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις.
kyriakh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Κάτσε λίγο να κάνουμε μια σούμα για να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Είχες τα win σε dvd το οποίο είσαι σίγουρη ότι δουλεύει και μπουτάρει κανονικά σε άλλα pc. Έκανες ένα iso από αυτό το dvd, αλλά δεν κατάλαβα με ποιο πρόγραμμα. Εγώ το κάνω ή με το imageburn ή με κάποιο iso manager όπως το ultra iso ή το power iso. Το ISO αυτό το μετέφερες σε usb με το εργαλείο της ms αλλά δεν μπορείς να μπουτάρεις με αυτό. Όσο για το dvd, από τη στιγμή που είδες ότι έχει πρόβλημα καλά είναι να το αφαιρέσεις τελείως και να δοκιμάσεις να κάνεις restore χωρίς αυτό μήπως και έμπλεκε στη διαδικασία. Αυτό άλλωστε εννοούσα και όχι να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις. Το dvd είναι οκ και μπουτάρει σε άλλα pc με imageburn τόκανα αλλά μου βγάζει το σφάλμα που σούστειλα σε φώτο, και υπάρχει στο youtube απάντηση γιαυτό, απλά δε τα καταλαβαίνω, δε τα καταφέρνω. Θα το προσπαθήσω και μέ το άλλο πρόγραμμα που λες, και θα βγάλω και το dvd τελείως Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2015 από kyriakh
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μήπως τα win που έχεις είναι τίποτα πειραγμένα black-all in one-red-purple-lite ή δεν ξέρω τι άλλο; Η διαδικασία με το imgeburn είναι αυτή. Με το ultraiso πας Εργαλεία->Δημιουργεία εικόνας cd (F8) και επιλέγεις Τυπικό iso σαν μορφή.
kyriakh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Γνήσια είναι οκ. Ευχαριστώ micos, μόλις τέλειωσε το format, και όμως...!!! Σευχαριστώ πολύ. Θα ανοίξω άλλο θέμα μάλλον για το dvd και για πρόβλημα που δημιούργησα στον σταθερό μου, ψάχνοντας προγράμματα αντιβάιρους κ.α. Σας ευχαριστώ όλους όσοι απαντήσατε
kyriakh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 μετά το format είπα να αλλάξω τη γλώσσα των win7 home premium σε αγγλικη, Site: μιάς και δε μούδινε αυτή τη δυνατότητα από την αρχή, είχε μόνο Ελληνικά. Κατέβασα το Vistalator, επέλεξα τη γλώσσα Αγγλικά, κάνω τη διαδικασία, μετά το restart που έκανε για να εμφανίσει την Αγγλική,δεν άνοιγε, μαυυυρη η οθόνη, τόκλεισα βίαια και ήταν πάλι στα ελληνικά. Ξανακάνω τη διαδικασία και δε ξαναάνοιξε ποτέ. Το κλείνω "βίαια", μετά το ανοίγω πάλι, μου βγάζει επιλογή F2 για setup και F12 για boot priority, βγάζει το σήμα της microsoft, εμφανίζει κύματα η οθονη και μαυρίζει.Μόνο αυτό. Όταν έβαλα το usb για φορματ ή repair μου βγάζει μήνυμα BOOTMGR IS MISSING PREGG CTRL + ALT + DEL TO RESTART. Τα πατάω και το ξαναβγάζει κοκ Μούβγαλε τώρα και επιλογή να ελέγξω τις ρυθμίσεις της registry ή να κάνω κανονική εκκίνηση (εννοείται ότι αν επιλέξω κανονική εκκίνηση δεν ανοίγει είναι πάλι μαύρη οη οθόνη και πρέπει να το κλείσω βίαια) επιλέγω το έλεγχο, και μετά από έλεγχο το μήνυμα είναι Η επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση δε μπορεί να επιδιορθώσει αυτόν τον υπολογιστή αυτόματα. Έβγαλα μία μία τις 2 κάρτες γραφικών που έχει, τίποτα. τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα