zizou55 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Kαλησπέρα, έχω ξεχάσει τον κωδικό admin. έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω/ενημερώσω πρόγραμματα, ή να κάνω οτιδήποτε άλλο αφού πάντα μου ζητάει password admin. τι να κάνω τώρα? και κάποια προγράμματα που πήγα να κατεβάσω για σπάσιμο κωδικών, δν μπορώ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
anarionasp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 κατεβασε ενα hirens καντο bootable σε ενα usb ή καψτο σε ενα cd kai bootare me to hirens εχει μεσα σπαστηρι με ονομα Off line NT/2000/X P/Vista/7 Password Changer
zizou55 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 πως θα κατεβάσω hirens αφού πάλι θα μου ζητάει κωδικο admin φίλε μου? όπως και με το ophcrack LiveCD που πήγα να κατεβάσω..
anarionasp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 σου ζηταει κωδικο μεχρι και για να κατεβασεις ? περιορισμενες θα ελεγα οι δυνατοτητες σου
zizou55 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 δν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα! το κάνει download και μετά ζητάει κωδικό..
anarionasp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 το hirens και φανταζομαι ophcrack LiveCD (καθοτι δεν το χρησιμοποιω) δεν θελουν εγκατασταση. Με το προγραμμα εγγραφης αρχειων iso το καις σε cd και μετα κλεινεις τον υπολογιστη σου και τον ξεκινας απο το cd rom σου
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 μπες σε safe mode, άνοιξε την κονσόλα cmd με δικαιώματα administrator. και δες ένα παράδειγμα στο παρακάτω βίντεο πως αλλάζεις τον κωδικό σε ένα χρήστη στην περίπτωση σου τον Administrator. 1
zizou55 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 είναι HP ΜΙΝΙ 100Ε , δν έχει cd rom.. Φίλε Χάρη, το είδα το βιντεάκι σου. θα το δοκιμάσω σήμερα το βραδακι και θα σου πω αν λειτούργησε. ευκολο φαίνεται. ευχαριστω
zizou55 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 μπες σε safe mode, άνοιξε την κονσόλα cmd με δικαιώματα administrator. και δες ένα παράδειγμα στο παρακάτω βίντεο πως αλλάζεις τον κωδικό σε ένα χρήστη στην περίπτωση σου τον Administrator. Φίλε Χαρη Δυστυχως δεν επιασε. Δεν μπορώ να πληκτρολογήσω password. και μου εμφανιζει τα κατωθι 'system error 5 haw occured' access is denied
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ειναι απαρετητο να το κατεβασεις στο ιδιο pc, μπορεις να το κατεβασεις απο ενα φιλο σου και να το κάνεις usb bootable, οπως σου λενε και στο #2 ποστ
anarionasp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 δεν το βλεπω να υπαρχει αλλη λυση περαν του να φτιαξεις ενα usb bootable hiren's σε καπoιο φιλο σου το error που σου εβγαλε θεωρω οτι ειναι επειδη δεν εχεις admin rights
zizou55 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 θα το προσπαθήσω αυτό με το usb παιδια σήμερα το βράδυ. θα σας ενημερώσω.. ευχαριστώ όλους
zizou55 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 τιποτα τελικα. σκεφτομαι για ενα backup .. θα λυθει άραγε το προβλημα?
bratsos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Με το hiren boot τη έκανες? Άμα δεν κάνει τίποτα, κανε έλεγχο του σκληρού δίσκου. Ώστε να βγει από κατάσταση read only boot. Μέτα ξανά τρέξε το χοιρινό.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Φίλε Χαρη Δυστυχως δεν επιασε. Δεν μπορώ να πληκτρολογήσω password. και μου εμφανιζει τα κατωθι 'system error 5 haw occured' access is denied αυτό στο βγάζει γιατί δεν εκτέλεσες το cdm σαν administrator δες πως θα το κάνεις. 1. Πληκτρολογείς cmd 2. Κάνεις δεξί κλίκ πάνω στο cmd και αριστερό κλικ run as administrator μετά κάνεις αυτά που σου είπα προηγουμένως στο βίντεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα