erasmia394 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν σας λέγαμε ότι σε ένα single player - action adventure game μπορείτε να συναντήσετε ταυτόχρονα τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης του Βασιλιά Αρθούρου, το μαγευτικό, θολό μυστικιστικό νέο-Βικτωριανό Λονδίνο του 19ου αιώνα, πρωτοποριακά gadgets και όπλα του Nikola Tesla και του Thomas Edison αλλά και λυκανθρώπους (werewolves- Lycans), πως θα σας φαινόταν; Η Sony Computer Entertainment προσπαθώντας να συνδυάσει όλα αυτά και σε συνεργασία με την Ready at Dawn Studios & SCE Santa Monica Studios μας παρουσίασαν στην Ε3 2014 το single player action - adventure game: Τhe Order 1886.Ξεκινώντας το Project από το 2010, ο Creative Director & CEO της Ready at Dawn Studios, Ru Weerasuriya, δημιούργησε ένα παιχνίδι κατευθυνόμενος από τους συνεχείς πολέμους που επικρατούν ανά την υφήλιο, με θέμα τον πόλεμο, τις συγκρούσεις και τις συνωμοσίες αλλά ταυτόχρονα για να το κάνει πιο ενδιαφέρον για τους παίχτες πρόσθεσε και το παραφυσικό στοιχείο, τους λυκανθρώπους - ζόμπι. Σε συνεργασία με τον συνάδελφό του Dana Jan (Game Director), μέσα από ιστορίες που είχαν ακούσει ανά τα χρόνια από διάφορες χώρες, συγκράτησαν τα στοιχεία εκείνα που θα παρουσίαζαν ένα πιστευτό τέρας. Έναν αρχαίο εχθρό που υπάρχει σε όλες τις κουλτούρες. Με λίγη κινηματογραφική μαγεία δημιούργησαν λοιπόν έναν πανέξυπνο τεράστιο λυκάνθρωπο-ζόμπι, έναν άνθρωπο γενετικά διαφοροποιημένο που θα μπορούσε κάλλιστα να εμφανιστεί μπροστά μας. Με διαπεραστικό βλέμμα και μεταμόρφωση καρέ-καρέ από άνθρωπο σε αιμοδιψή τέρας. Site: The Order 1886 Review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaboosh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Πιο πολύ ταινία παρά παιχνίδι θυμίζει το "game"-"play". Αν και το στόρυ/art style πολύ ωραίο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrosZap Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Βασικα δεν θελω να ακουστω κακος αλλα θα ηθελα να εκφρασω μια δυσαρεσκεια στην κατηγορια "ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ". "Όταν πεθαίνεις επιστρέφεις στο τελευταίο check point αντί για το σημείο θανάτου" Αυτο δεν ειναι μειονεκτημα. Εκτος αν εννοεις οτι ξεκινας ολο το Κεφαλαιο απο την αρχη,γιατι οσο καιρο παιζω παιχνιδια σχεδον ολα σε βαζανε στο προηγουμενο checkpoint οταν πεθαινες. Εκτος βεβαια αν υπηρχε καποιο gameplay mechanic που σε εκανε revive to AI (bioshock infinite). "Ότι είναι αποκλειστικά για το PS4" Ξαφνικα τα exclusives μετρανε αρνητικα στο τελικο review? WTF? "Τα αναπάντητα ερωτήματα και το απότομο τέλος" Μαλλον αυτο που θες να πεις ειναι οτι ειναι μικρο παιχνιδι και το σεναριο δεν ειναι τοσο καλο... Ελπιζω να ειναι το πρωτο παιχνιδι που κανεις Review γιατι τοσα αλλα reviews που εχω διαβασει μιλανε και για τεχνικα προβληματα αλλα και αλλα. Το Review σου ηταν σαν να πηγαινω στον φιλο μου τον Αντωνη που ειναι στην ηλικια μου και παιρνει παιχνιδια απο το πλαισιο μονο και μονο γιατι του ειπε ο υπαλληλος οτι ειναι καλο. Τα αρνητικα που εθεσες δεν ηταν αρκετα και ηταν περισσοτερο βασισμενα σε δικες σου προτιμησεις παρα γενικα αρνητικα του παιχνιδιου. Ηταν σαν καποιος σε αναγκασε να τα βρεις ολα καλα. Το παιχνιδι αξιζει ενα 7 και θα το προτεινα στιν τιμη τον 20 euro 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ελπιζω να ειναι το πρωτο παιχνιδι που κανεις Review γιατι τοσα αλλα reviews που εχω διαβασει μιλανε και για τεχνικα προβληματα αλλα και αλλα. Προσωπικά έχω τελειώσει το παιχνίδι και δεν έχω συναντήσει το παραμικρό τεχνικό πρόβλημα. Smooth framerate και όλα δουλεουν όπως πρεπει. Σε ποια τεχνικά προβλήματα αναφέρεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Βασικα δεν θελω να ακουστω κακος αλλα θα ηθελα να εκφρασω μια δυσαρεσκεια στην κατηγορια "ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ". "Όταν πεθαίνεις επιστρέφεις στο τελευταίο check point αντί για το σημείο θανάτου" Αυτο δεν ειναι μειονεκτημα. Εκτος αν εννοεις οτι ξεκινας ολο το Κεφαλαιο απο την αρχη,γιατι οσο καιρο παιζω παιχνιδια σχεδον ολα σε βαζανε στο προηγουμενο checkpoint οταν πεθαινες. Εκτος βεβαια αν υπηρχε καποιο gameplay mechanic που σε εκανε revive to AI (bioshock infinite). "Ότι είναι αποκλειστικά για το PS4" Ξαφνικα τα exclusives μετρανε αρνητικα στο τελικο review? WTF? "Τα αναπάντητα ερωτήματα και το απότομο τέλος" Μαλλον αυτο που θες να πεις ειναι οτι ειναι μικρο παιχνιδι και το σεναριο δεν ειναι τοσο καλο... Ελπιζω να ειναι το πρωτο παιχνιδι που κανεις Review γιατι τοσα αλλα reviews που εχω διαβασει μιλανε και για τεχνικα προβληματα αλλα και αλλα. Το Review σου ηταν σαν να πηγαινω στον φιλο μου τον Αντωνη που ειναι στην ηλικια μου και παιρνει παιχνιδια απο το πλαισιο μονο και μονο γιατι του ειπε ο υπαλληλος οτι ειναι καλο. Τα αρνητικα που εθεσες δεν ηταν αρκετα και ηταν περισσοτερο βασισμενα σε δικες σου προτιμησεις παρα γενικα αρνητικα του παιχνιδιου. Ηταν σαν καποιος σε αναγκασε να τα βρεις ολα καλα. Το παιχνιδι αξιζει ενα 7 και θα το προτεινα στιν τιμη τον 20 euro Και εγω εν μερη θα συμφωνησω με τα παραπανω ειδικα αυτο το να ειναι αρνητικο το οτι ειναι Ps4 exclusive(που στην τελικη στην Ελλαδα που ειμαστε κυριως Ps4 εχουν πουληθει αρα παλι ειναι προσβασιμο στους περισσοτερους) πρωτη φορα το διαβαζω σε review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 800p@24fps με Black bars πάνω κάτω (που είναι τα SONY fanboys που κράζουν το XBONE??), 2 ώρες Cut Scenes.Κυριολεκτικά απογοητευμένος διότι φαινόταν ότι θα είναι και γ@μώ τους τίτλους... Το παρακάτω Parody βίντεο τα λέει όλα... :P 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Κατεβάζω τα cutscenes που είναι 3 από τις 5 ώρες. 60 euros saved. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 800p@24fps Καμία επαφή με 24fps το παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 800p@24fps με Black bars πάνω κάτω (που είναι τα SONY fanboys που κράζουν το XBONE??), 2 ώρες Cut Scenes.Κυριολεκτικά απογοητευμένος διότι φαινόταν ότι θα είναι και γ@μώ τους τίτλους... Το παρακάτω Parody βίντεο τα λέει όλα... :P Δεν ηξερα καν οτι ειχανε βγαλει το συγκεκριμενο video και για το The order 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 καλυτερα γραφικα ever! απλα ειναι πολυ μικρο σε διαρκεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό το δεν ξεκινάς εκεί που πεθαίνεις φυσικά και το γνωρίζουμε ότι υπάρχει στα περισσότερα games μιας και δεν είναι φυσικά το πρώτο στο οποίο το βλέπουμε. Δε σημαίνει αυτό όμως ότι δεν είναι σπαστικό ειδικά σε μερικά σημεία του The Order. Από την άλλη το game θα ήταν πολύ εύκολο αν δεν ίσχυε. Τώρα για το Sony exclusive όπως το βλέπει κανείς. Για κάποιους είναι αυτονόητα αυτά αλλά για άλλους θεωτείται ως μειονέκτημα, ειδικά αυτούς που δεν έχουν συνηθήσει τα exclusivities μιας και δεν έχουν ξανασχοληθεί με κονσόλες. Για technical problems προσωπικά που έπαιξα το game δε βρήκα κάτι, αλλά αν εντωπίσετε κάτι εσείς γράψτε το εδώ για να το μάθουμε όλοι. Αυτός είναι ο σκοπός του φορουμ αλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 800p@24fps με Black bars πάνω κάτω (που είναι τα SONY fanboys που κράζουν το XBONE??), 2 ώρες Cut Scenes.Κυριολεκτικά απογοητευμένος διότι φαινόταν ότι θα είναι και γ@μώ τους τίτλους... Το παρακάτω Parody βίντεο τα λέει όλα... :P Το παιχνιδι παιζει 1080p με καρφωμενα τα 30fps. Απορω που τα διαβαζετε αυτα? Μου αρεσει που κανετε και like.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το παιχνιδι παιζει 1080p με καρφωμενα τα 30fps. Απορω που τα διαβαζετε αυτα? Μου αρεσει που κανετε και like.. Εγω εκανα Like γιατι παντα οποτε βλεπω αυτο τον τυπα με πιανουν τα γελια,οτι λογια και αν του βαζουν απο κατω(ετσι αλλωστε στεκει πραγματικα και η εννοια του Like φανταζομαι ) Για τις αναλυσεις και τα Fps δεν με ενδιαφερουν να σου πω την αληθεια καθως δεν ειναι αυτος ο λογος που το παιχνιδι δεν βγηκε οπως το περιμεναν πολλοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madvag13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το παιχνιδι εχει πολύ ωραια γραφικα τα καλυτερα για ps4 μεχρι τωρα απλα δεν εχει μεγαλη διαρκεια διαθετει μετριο ηχο για οποιον τον ενδιαφερει αλλα είναι αρκετα ευχαριστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos47ki7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 πιο πολυ για infomercial μου κανει αυτο παρα για review 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα