demonisawake Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να κατεβασω το ping που εχω στα παιχνιδια μονος μου (Χρησιμοποιωντας καποιο προγραμμα) ή γινεται μονο αμα παρω τηλεφονω την εταιρια!Για να προλαβω μερικους οταν εχω ping ειναι ολα κλειστα μονο το παιχνιδι ειναι ανοιχτο!Οποιος ξερεις ας δωσει τα φωτα του!!! Ευχαριστω εκ των προτερων
SlackulatoR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι σύνδεση έχεις και πόσο ping; σε ποια παιχνίδια...
Amix Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 δεν γινεται με καποιο προγραμμα ..μονο αν ζητησεις fastpath απο την εταιρεια.Αλλα αν θυμαμαι καλα θα πεσει και η ταχυτητα του ιντερνετ.
demonisawake Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 forthnet εχω και ειμαι Σπατη!Πιο πολυ για lol το θελω.Το ping μπορει ειναι παντα πανω απο 100-110
Hlapatsas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιζα χρόνια Call of Duty σε online επίπεδο.Το μόνο που έχω να σου πω είναι να αλλάξεις εταιρία. Με Forthnet δεν θα δεις άσπρη μέρα στo ping..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 εγω με forthnet παντως στο λολ δεν εχω προβληματα,συνηθως παιζω με 80αρια αν υπαρχουν utube η αλλες συσκευες συνδεδεμενες αντε να παω 100-120 αλλα μεχρι 140-150 δεν εχεις και πολυ lag!
Neo106 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Παρε τηλεφωνο και πες τους να σου αλλαξουν το profile σε fastpath. Θα χασεις μερικα mbps αλλα θα βελτιωθει πολυ το ping.
demonisawake Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ok ευχαριστω παιδια να στε καλα!
georgekasa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 -Το καλύτερο είναι να πάρεις την forthnet να σου κάνουν αλλαγή σε fast – path -Μετά να κανείς ένα tracert σε cmd όπως και στην εικόνα που επισυνάπτω το πρώτο hop είναι επικοινωνία μεταξύ pc – router( εγώ είμαι ενσύρματα ) το δεύτερο και το τρίτο hop πρέπει να είναι μικρότερο ή ίσο με 35 αν εκεί έχεις πχ ping 80ms τότε πρέπει να στείλουν συνεργείο γιατί έχει πρόβλημα η γραμμή τα άλλα hops δεν σε νοιαζoυν πάρα πολύ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 -Μετά να κανείς ένα tracert σε cmd όπως και στην εικόνα που επισυνάπτω το πρώτο hop είναι επικοινωνία μεταξύ pc – router( εγώ είμαι ενσύρματα ) το δεύτερο και το τρίτο hop πρέπει να είναι μικρότερο ή ίσο με 35 αν εκεί έχεις πχ ping 80ms τότε πρέπει να στείλουν συνεργείο γιατί έχει πρόβλημα η γραμμή τα άλλα hops δεν σε νοιαζoυν πάρα πολύ. fastpath = 2o hop με 5-8ms... αυτό που έχεις στο screenshot δεν είναι fastpath...
Antwnaros13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια...εχω και εγω σχεδον το ιδιο προβλημα αλλα με το cs:go.Οταν παιζω solo δεν εχω καποιο θεμα με το lag αλλα οταν μπαινω premade εκει που παιζω με 100-110 ping τρωει κατι φρικες και ανεβαινει στα 1000-1500.Αν μπορειτε δωστε καμια βοηθεια ρε παλικαρια !! (στο σπιτι υπαρχουν 4 iPhone συνδεδεμενα στο wifi και αλλο 1 laptop.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα