Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως εγραψα και σε ενα παλιοτερο ποστ σκεφτομαι να αγορασω το Lumia 535!ειτε το δικαρτο ειτε το μονοκαρτο!ομως ενω ακουω απο πολλους πολυ καλα λογια για την αναλογια τιμης/σπεκς απο αλλους ακουω οτι μερικα μοντελα εχουν βγει προβληματικα!εχω ακουσει συγκεκριμενα οτι τα κινητα αυτα με hardware version 3.0.0 ειναι προβληματικα σε σχεση με αυτα που εχουν 5.0.0!ισχυει κατι τετοιο???στην περιοχη μ υπαρχει καταστημα της νοκια για να το παρω απο εκει αλλα λογικα εκει το τηλεφωνο θα εχει 119 ευρω!το ιδιο και στο πλαισιο!θα εδινα ομως ποσα λεφτα αν ηξερα σιγουρα οτι το κινητο δεν θα ηταν απο αυτα της προβληματικης παρτιδας!τωρα σκεφτομαι να το αγορασω απο kaizershop που και εκει δινουν 2 χρονια εγγυηση και μαζι με τα μεταφορικα θα μου φτασει 103-105 ευρω!τι λετε να κανω?

Δημοσ.

Το πρόβλημα που απρουσιάζαν ορισμένες συσκευές ηταν στην αφη και ηταν λογο software. Αποτι εμαθα βγηκε αναβαθμιση που διορθωσε το πρόβλημα, οποτε δεν θα εχεις θεμα.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες οπωσδήποτε να αγοράσεις το 535 προτείνω να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να βγάλουν και την αναβάθμιση που ανακοινώθηκε σήμερα. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Το κινητό το αγόρασα για την κοπέλα μου. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, λειτουργεί άψογα και το έχει καταχαρεί! Του έκανα βέβαια και την αναβάθμιση σε denim. Το πήρα από ένα μαγαζί στα Χανιά(Terrabytenet νομίζω λέγεται-θα το δεις στο skroutz-στο προτείνω ανεπιφύλακτα, πολύ καλή επικοινωνία). Για εμένα μην προτιμήσεις kaizershop..

Δημοσ.

georrr Γιατι οχι απο αυτο το μαγαζι?ναι αλλα μερικοι στο σκρουτζ γραφουν ακομα για μεγαλα προβληματα στην αφη!!!

Δημοσ.

georrr Γιατι οχι απο αυτο το μαγαζι?ναι αλλα μερικοι στο σκρουτζ γραφουν ακομα για μεγαλα προβληματα στην αφη!!!

Μην εμπιστευεσαι κριτικες απο skroutz, ειναι οτι να ναι..σε αλλο windows phone ο αλλος βαζει ενα * γιατι δεν εχει google store..και αντιθετα ενα αλλος λεει οτι το 535 ειναι καλυτερο απο iphone...Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν προβληματικα αλλα λογικα με το νεο update οσο ειχαν προβλημα θα βελτιωθουν.

Δες εδω το review απο το insomnia, εγω μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα θεμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αλάνια , ποιο hardware version έχει το smartphone; Μήπως και βγάλω κανένα συμπέρασμα δηλαδή γιατί σκέφτομαι να το πάω για αντικατάσταση. 

Δημοσ.

έχω διαβάσει στο myphone ότι αγοράσανε από αυτό το μαγαζί και οι ζελατίνες ασφαλείας των κουτιών ήταν κομμένες, οπότε δεν το εμπίστευομαι και πολύ. Από το μαγαζί που το πήρα εγώ, το κινητό δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα..

Δημοσ.

φιλε archaic εγω εχω ακουσει απο σχολια στο σκρουτζ και απο καπου αλλου οτι αυτα με το hardware version 3.0.0 ειναι τα προβληματικα και δεν φτιαχνονται ουτε με hard reset!σε αντιθεση με αυτα που εχουν hardware version 5.0.0!δεν ξερω αν αληθευει τι να πω?μπορει να παρω κατι απο κινα!αν και εκει ειναι μεγαλο ρισκο αφου δεν εχουν εγγυηση!αλλα πιστευω για το cubot s168 τα 80 ευρω ειναι καλα!η για το x9(αν δωσω κατι παραπανω)στα λεφτα του το θεωρω τελειο!δεν ξερω!ειμαι μπερδεμενος γιατι και οι δυο επιλογες κινα/Lumia 535 μπορουν να σου βγαλουν προβλημα σοβαρο!

xalaras αυτο για τις κριτικες που λες δεν ξερω!μπορει να εχεις και δικιο!αλλα αλλοι λενε πως ακομα συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα με την αφη!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω το 535 εδω και 1 μηνα περιπου. Εκδοση hardware 3. Αν τελικα παιζει καποιο ρολο. Και ναι εχω θεματα με το τατσ. Ποτε? Οταν το βαζω για φορτιση η λειτουργεια του ειναι σχεδον αδυνατη. Οταν τα χερια μου ειναι νοπα η κατασταση ειναι δραμα, ειδικα οταν πας να γραψεις. Βασικα εκει καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα. Περιμενω μπας και γινει τιποτα με κανενα απντεητ.. Κατα τα αλλα και το λειτουργικο και η συσκευη ειναι πολυ καλα. Ισως ομως να μην το αγοραζα. Βασικα σιγουρα δε θα το αγοραζα. Αν δεν βγει απντεητ ππυ λεινει τα προβληματα, πολυ φοβαμαι οτι το καλοκαιρι η χρηση του θα ειναι σαν ασκηση υπομονης. Ααα και μην υπολογιζετε την εγγυηση. Το σερβις της νοκια ειναι αχαρακτιριστο. Την επαθα με λουμια 620 αλλα επειδη με βολευει το λειτουργικο επεμεινα.. Τωρα τα λουζομαι βεβαια.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά...Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο έχω νευριάσει με το lumia 535 στην αφή...Πραγματικά κλαίω τα λεφτά μου...Τι θα γίνει επιτέλους??....Έχω κάνει τα πάντα από αναβαθμίσεις και ιστορίες και αποτέλεσμα 0...Ευτυχώς έχει καλά γραφικά!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...