coffeex Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Πριν δείτε το citizenfour πρέπει να δείτε αυτά τα Site: δύο
Dass Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Απορω γιατι θεωρειτε οτι ο snowden ειναι ηρωας και οχι προδοτης η διπλος πρακτορας η ακομα χειροτερα οι ρεπουμπλικανοι για να κανουν πληγμα στους δημοκρατικους στην θητεια τους δεν τον βαλανε... αφου ετσι και αλλιως λιγο πολυ ολοι ξεραμε οτι τα παντα παρακολουθουνται και η ολη αποκαλυψη εγινε εν καιρω obama... Ακομα μπορει ο snowden να το εκανε εγωιστικα καθαρα... Δεν νομιζω να ξυπνησε ενα πρωι μετα απο τοσο καιρο και να αποφασισε να αποκαλυψει τα παντα χανοντας φιλους πατριδα σπιτι και να ειναι κυνηγημενος παντου! Επισης ταινιες οπως το gray state υπαρχουν παρα πολλες και στην Αμερικη δεν απαγορευεται να βγαλεις κατι τετοιο οποτε δεν νομιζω να τον "αυτοκτονησαν" αυτα με τις "αυτοκτονιες" τα λενε οι συνωμοσιολογοι για να κανουν ισχυροτερη την ιδεα τους και τα κερδη τους.... Δηλαδη πρεπει να ειναι καποιος πολυ χαζος να ξερει οτι θα πεθανει λεγοντας "αληθειες" βεβαια τι καλυτερο να δωσεις free την ιδεα σου στο ιντερνετ και οχι μεσω εμπορικων μεσων οποτε καπου μπαζει η ολη ιστορια. Θεωρω πως ο snowden ηταν βαλτος απο ανωτερους του.. Ετσι και αλλιως ειναι της μοδας ολο αυτο με την παρακολουθηση εδω και πολυ καιρο οποτε τα media βρηκανε και θεμα να εχουν να αναπαραγουν. δεν ειναι ετσι φιλτατε ,γιατι οι παρακολουθησεις εχουν γινει απο ολες τις κυβερνησεις. Και αυτα που αποκαλυψε ο snowden και τοσα αλλα,στους συνωμοσιολογους τα ριχνουν παντα . Καιρος να ξυπνησουμε,δεν ειμαι υπερ των θεωριων συνωμοσιας ,εδω δεν εχουμε θεωριες . Εδω εχουμε λογισμικο σε σκληρους δισκους απο κατασκευης και σε καρτες σιμ και εσυ ακομα λες πως ηταν φτιαχτα . Λες πως λιγο πολυ ολοι ξεραμε πως μας παρακολουθουν. Τι μου λες? πως το ηξερες βρε τσακαλι? Μηπως επειδη τα λεγανε καποιοι συνωμοσιολογοι? Για αυτο τρανταχτηκαν ολοκληρες κυβερνησεις παγκοσμιως με τις αποκαλυψεις snowden ,επειδη το ξεραμε? Λες πως πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να αποκαλυπτει τετοια πραγματα ,εκει φτασαμε. Δεν ξερεις καν τι θα πει πατριωτισμος και συνειδηση. Αυτο εχουν καταφερει οι κυβερνησεις ,να βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια και καποιοι να λενε τον καθε snowden προδοτη και να επικαλουνται τους γραφικους συνωμοσιολογους . Σαν και σενα καλη ωρα ας πουμε.
lepaterious Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 δεν ειναι ετσι φιλτατε ,γιατι οι παρακολουθησεις εχουν γινει απο ολες τις κυβερνησεις. Και αυτα που αποκαλυψε ο snowden και τοσα αλλα,στους συνωμοσιολογους τα ριχνουν παντα . Καιρος να ξυπνησουμε,δεν ειμαι υπερ των θεωριων συνωμοσιας ,εδω δεν εχουμε θεωριες . Εδω εχουμε λογισμικο σε σκληρους δισκους απο κατασκευης και σε καρτες σιμ και εσυ ακομα λες πως ηταν φτιαχτα . Λες πως λιγο πολυ ολοι ξεραμε πως μας παρακολουθουν. Τι μου λες? πως το ηξερες βρε τσακαλι? Μηπως επειδη τα λεγανε καποιοι συνωμοσιολογοι? Για αυτο τρανταχτηκαν ολοκληρες κυβερνησεις παγκοσμιως με τις αποκαλυψεις snowden ,επειδη το ξεραμε? Λες πως πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να αποκαλυπτει τετοια πραγματα ,εκει φτασαμε. Δεν ξερεις καν τι θα πει πατριωτισμος και συνειδηση. Αυτο εχουν καταφερει οι κυβερνησεις ,να βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια και καποιοι να λενε τον καθε snowden προδοτη και να επικαλουνται τους γραφικους συνωμοσιολογους . Σαν και σενα καλη ωρα ας πουμε. Κοιτα δεν ξερω την σχεση σου με την τεχνολογια αλλα πιστεψε με απο την στιγμη που το ιντερνετ αρχισε να υπαρχει, αρχισε να γινεται η παρακολουθηση του παντου. Σε ενα irc να ειχες μπει το 1999 σιγουρα και αυτο θα ειχε backdoors απλα δεν το ξεραμε τοτε και δεν μας ενδιεφερε γιατι δεν ηταν το ιδιο και ακομα ηταν στα πρωιμα σταδια..... Ο snowden μπορει να χρησιμοποιει οτι θελει σαν δικαιολογια για τον εαυτο του και τον κοσμο γενικα εγω ειμαι δυσπιστος στο οτι αναλαμβανει να κανει τετοια δουλεια μια μερα ξεροντας τι κανει δεν βρεθηκε εκει ενα πρωι και του ειπαν να απο εδω παρακολουθουμε ολο τον πλανητη ναι ειναι κακο θα γινεις και εσυ κακος σαν εμας και του ηρθε ξαφνικα ο πατριωτισμος και ειπε εεε ας τα πω ολα παντου ειναι ανηθικο αυτο που κανουν..... Ο snowden και ο καθε snowden ειναι ενα κομματι ενος συστηματος εγω θεωρω πως δεν το εκανε γιατι νοιαστηκε για τον πολιτη η γιατι την ειδε ακτιβιστης ενα πρωι θεωρω πως το εκανε η γιατι τον βαλανε η καποιοι τον πληρωσανε να το κανει παραδειγμα η Ρωσσια που του εδωσε και ασυλο η ακομα αν παρακολουθεις αμερικανικη πολιτικη θα δεις τι σημαινει ανταγωνισμος μεταξυ ρεπουμπλικανων με δημοκρατικους. Επισης ξερω πολυ καλα τι ειναι πατριωτισμος και συνειδηση και προσεξε τον νομο που επιτρεπει την nsa να παρακολουθει λεγεται patriot act. Οι κυβερνησεις δεν εχουν καταφερει τιποτα ο snowden ειτε αυτα που αποκαλυψε ειτε αλλα παλι προδοτης ειναι τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτο που εκανε ειναι ηρωικο? Επειδη καταλαβε η μαζα επισημα οτι παρακολουθειτε? και? τι θα αλλαξει θα κανουν πισω? ο snowden και ο καθε snowden κοιτανε το συμφερον τους και καλα κανουν και εκει πατησε αυτος δεν εκανε κατι ηρωικο... Ειχε κινητρο ισως τα χρηματα σιγα μην ενδιαφερθηκε για τον καθενα και τα data του. Μαθε να ξεχωριζεις το κομματι της συνομοσιας που αναφερθηκα ειναι για το ποστ που λεει για το ντοκυμαντερ οπου αυτοκτονησαν τον δημιουργο του.
21century Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Περιμένω την ταινία, θυμηθείτε στο φίλ με τον μικι ρουρκ Τρομος στη Νεα Υορκη τις απιστευτες προβλεψεις με την ημερομηνια και το οτπο τις 9/11////
nickolas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Έχω διαβάσει το βιβλίο που έγραψε ο Λουκ Χάρντινγκ σχετικά με την δράση του Σνόουντεν.Αποκορύφωμα για εμένα είναι το περιστατικό με τον Ίβο Μοράλες,τον προέδρο της Βολιβίας,του οποίου το αεροπλάνο δεν άφηναν να εκμεταλλευτεί τον εναέριο χώρο τους ούτε η Ισπανία,ούτε η Ιταλία και εν τέλει υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Βιέννη.Εκεί κρατήθηκε για 15 ώρες στο αεροδρόμιο εώς ότου του επιτραπεί να πετάξει για την χώρα του αφού διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε ο Σνόουντεν μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος.Ήταν η απόλυτη ταπείνωση μιας μικρής ανεξάρτητης χώρας με παραβίαση κάθε συνταγματικού δικαιώματος του προέδρού της.Βέβαια παρόλο που ο Σνόουντεν προκάλεσε την δημόσια συζήτηση που επιθυμούσε τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά.Ο κόσμος μοιάζει να έχει αποδεχτεί το ηλεκτρονικό του φακέλωμα. Ναι αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρουμε, ή τουλάχιστον έχουμε συνειδητοποιήσει τι γίνεται... και γίγαντες όπως η Google έχουν αλλάξει στάση, δίνοντας σου πρόσβαση στα στοιχεία που έχουν για εσένα. Από την άλλη, η αστυνόμευση πρέπει να έχει όρια, απλά μέχρι τώρα δεν τα έχουμε βάλει μιας και δεν ήταν τόσο αποτελεσματική. Τώρα όμως ίσως γίνεται αποτελεσματικότερη από ότι θα έπρεπε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Νομιμο link για online παρακολουθηση του ντοκυμαντερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα