haHa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μα για αυτό λέω και εγώ. Απο αυτο: Εσυ νομιζα οτι αναφερεσαι σε αυτο: ενω ο φιλος αναφερεται σε αυτο:
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Όχι λάθος κατάλαβες, στο μαύρο και εγώ αναφερόμουν! Δεν με ενοχλεί προσωπικά, if it works don't touch it
haHa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Όχι λάθος κατάλαβες, στο μαύρο και εγώ αναφερόμουν! Δεν με ενοχλεί προσωπικά, if it works don't touch it To μαυρο ειναι αχρειαστο κ μεγαλωνει το ηδη τεραστια bezels (για κινητο με 5" οθονη, ειναι μεγαλυτερο κ απο φθηνες κινεζιες 5" των 150€). 1
gchris7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 To μαυρο ειναι αχρειαστο κ μεγαλωνει το ηδη τεραστια bezels (για κινητο με 5" οθονη, ειναι μεγαλυτερο κ απο φθηνες κινεζιες 5" των 150€). Καλά αχρείαστο προφανώς και δεν είναι, αλλιώς δεν θα υπήρχε. Τα μεγάλα bezel δεν σημαίνουν απλά κακογουστιά στο design... είναι κυρίως θέμα εργονομίας... Το να χωρέσεις όλα αυτά τα ηλεντρονικα μέρη μέσα σε ενα τηλεφωνο με πολύ μικρα bezels δεν είναι και εύκολο πράγμα Στην HTC είτε έχουν άπλα βολευτεί με το παλιό design η δεν έχουν την ικανότητα-χρήματα να κατασκευάσουν ένα κινητό τηλέφωνο με "screen-to-body ratio" ανάλογο με τα σημερινά δεδομένα. Βασικά, αν δεν υπήρχε όλο αυτό το μαύρο περιθώριο γύρω γύρω θα μιλάγαμε για το απόλυτο τηλεφωνο 1
bvb7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Το ακουσαμε κι αυτο το καλυτερο UI στο android προβληματικο. Οσο πανεμορφο ηταν το Μ7 τοσο καλυτερο βγηκε το Μ8.
akpe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αρχικά, να τονίσω πως αρκετοί βρήκαν «προβλήματα» στα βίντεο που δείχνουν πως πρόκειται τουλάχιστον για προχειροδουλειά. Δεν υπάρχει λόγος να κάτσουμε να το αναλύσουμε, θα ξέρουμε άλλωστε σε τρεις μέρες. Το θέμα είναι πως, όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα, το Μ9 πρόκειται για μία απλή «εξέλιξη» του Μ8. Όμως...Σε άρθρο του slashgear διάβασα αυτό:"We’ve heard rumblings the One M9 leaks were purposeful, meant to lead the dogs sniffing down the wrong path. If that’s true, HTC’s gambit may have worked out well." Αν και ακόμα πιστεύω πως υπάρχει η πιθανότητα να μην έχουμε δει το Μ9 στην τελική του μορφή, ακόμα και αν κοροϊδεύω τον εαυτό μου πιστεύοντας κάτι τέτοιο, δεν βρίσκω τον λόγο η HTC να προβεί σε μια τέτοια κίνηση.Έστω δηλαδή πως το πραγματικό Μ9 είναι π.χ. σαν τη συσκευή που είδαμε στο leak του evleaks (31/1 το άρθρο εδώ). Υπάρχει κανείς που να μπορεί να καταλάβει με ποιό τρόπο η HTC θα κέρδιζε αν διέρρεε ψεύτικες πληροφορίες; Μόνο να χάσει μπορεί, έτσι όπως το βλέπω εγώ δηλαδή, έχει ήδη χάσει αρκετούς πιθανούς πελάτες που ενώ περίμεναν την παρουσίαση του, ξενέρωσαν τη ζωή τους και πήγαν προς άλλες συσκευές.Πραγματικά πιστεύω πως κατά κάποιον τρόπο το παραπάνω απόσπασμα από το άρθρο είναι πραγματικό. Αλλά σοβαρά, δεν μπορώ να βρώ καμία λογική εξήγηση για αυτό...Και για να κάνω λίγο και το δικηγόρο του διαβόλου... μην ξεχνάτε πως στις διαρροές του Μ7, είχαμε (χρονολογικά) αυτή τη διαρροή: ...πριν από αυτή τη διαρροή:
telas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ο σχεδιασμός του Μ7 είναι διαχρονικός, το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να πάρουν το design του M7 να κάνουν όλο το σώμα μεταλικό όπως κάνανε για το Μ8, να βάλουν μια κάμερα της προκοπής και τα ανάλογα upgrades σε cpu κλπ για κάθε νέα έκδοση να βγάλουν το λογότυπο της HTC και να αφήσουν capacitive ή καθόλου κουμπιά (όπως είναι το BB Z10), τα on screen buttons, είναι άσχημα και πίανουν πολύτιμο χώρο της οθόνης. Αν τα έκανε αυτά θα πουλούσε σαν ζεστό ψωμάκι για ένα / δύο χρόνια και μετά ας ανανέωνε ελαφρώς τον σχεδιασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα