Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.... συνέδεσα με καλώδιο HDMI την οθονη του pc με την κάρτα γραφικών ( αρχική σύνδεση με VGA) . Η ανάλυση της οθόνης παρέμεινε η ίδια 1920χ1080 αλλά μίκρυνε η επιφάνεια εργασίας. Δηλα΄δη είναι 24in η οθόνη και είναι μικρότερη.(Στα πλαινά φαίνονται 4 μαύρες γραμμές. Μόνο στην ανάλυση 1600χ900 γεμιζει όλη η οθόνη . Πως λύνετε?

Δημοσ.

AMD εχω . Ανοιγω το catalyst. αλλα δεν βρισκω την ρυθμιση. Κατεβασα τους τελευταιους drivers αλλά τιποτα. Μεσα απο το  catalyst παω στις ρυθμίσεις οθόνης.  Desktops & Displays / Desktop manager/Desktop properties. Εκει εχει 2 scales.Basic & HDTV. Στο basic σε κάποια ανάλυση μικρή μου δείχνει ολη την οθόνη. Sto HDTV σε κανένα δε γεμίζει την οθόνη.   Με το under/over-scan δουλεύει κανονικά. Να το ψάξω παραπέρα ή να το αφήσω?to καλώδιο λειτουργεί όπως πρέπει ?

1080p  60 Hz  λέει  στο current mode settings.

Δημοσ.

AMD εχω . Ανοιγω το catalyst. αλλα δεν βρισκω την ρυθμιση. Κατεβασα τους τελευταιους drivers αλλά τιποτα. Μεσα απο το  catalyst παω στις ρυθμίσεις οθόνης.  Desktops & Displays / Desktop manager/Desktop properties. Εκει εχει 2 scales.Basic & HDTV. Στο basic σε κάποια ανάλυση μικρή μου δείχνει ολη την οθόνη. Sto HDTV σε κανένα δε γεμίζει την οθόνη.   Το under/over-scan που το έχει?

My digital flat panels, digital flat panels (scaling options), εκεί είναι το underscan-overscan. Κατά 99% είναι αυτό το πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...