panagiotisky Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα.... συνέδεσα με καλώδιο HDMI την οθονη του pc με την κάρτα γραφικών ( αρχική σύνδεση με VGA) . Η ανάλυση της οθόνης παρέμεινε η ίδια 1920χ1080 αλλά μίκρυνε η επιφάνεια εργασίας. Δηλα΄δη είναι 24in η οθόνη και είναι μικρότερη.(Στα πλαινά φαίνονται 4 μαύρες γραμμές. Μόνο στην ανάλυση 1600χ900 γεμιζει όλη η οθόνη . Πως λύνετε?
Gas74 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Με αλλαγη καλωδιου.........μαλλον μουφα το καλωδιο φιλε μου
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι κάρτα έχεις; amd; Αν είναι όντως amd πήγαινε στο catalyst center στις ρυθμίσεις της οθόνης σου και παίξε με το underscan-overscan
panagiotisky Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 AMD εχω . Ανοιγω το catalyst. αλλα δεν βρισκω την ρυθμιση. Κατεβασα τους τελευταιους drivers αλλά τιποτα. Μεσα απο το catalyst παω στις ρυθμίσεις οθόνης. Desktops & Displays / Desktop manager/Desktop properties. Εκει εχει 2 scales.Basic & HDTV. Στο basic σε κάποια ανάλυση μικρή μου δείχνει ολη την οθόνη. Sto HDTV σε κανένα δε γεμίζει την οθόνη. Με το under/over-scan δουλεύει κανονικά. Να το ψάξω παραπέρα ή να το αφήσω?to καλώδιο λειτουργεί όπως πρέπει ? 1080p 60 Hz λέει στο current mode settings.
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 AMD εχω . Ανοιγω το catalyst. αλλα δεν βρισκω την ρυθμιση. Κατεβασα τους τελευταιους drivers αλλά τιποτα. Μεσα απο το catalyst παω στις ρυθμίσεις οθόνης. Desktops & Displays / Desktop manager/Desktop properties. Εκει εχει 2 scales.Basic & HDTV. Στο basic σε κάποια ανάλυση μικρή μου δείχνει ολη την οθόνη. Sto HDTV σε κανένα δε γεμίζει την οθόνη. Το under/over-scan που το έχει? My digital flat panels, digital flat panels (scaling options), εκεί είναι το underscan-overscan. Κατά 99% είναι αυτό το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα