Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Γίνεται να πάρεις τα 2200 και να τα ρυθμίσεις να παίζουν σε όσες στροφές θες ; Δεν ξέρω από αυτά, για αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Γίνεται να πάρεις τα 2200 και να τα ρυθμίσεις να παίζουν σε όσες στροφές θες ; Δεν ξέρω από αυτά, για αυτό ρωτάω. Να ρυθμισεις τις στροφες ναι,φυσικα και γινεται.Θελω να ρωτησω κατι εδω,αν επαιρνα τις 2200 και κατεβαζα τις στροφες στα 1850 rpm,θα απεδιδαν οπως οι αντιστοιχες stock 1850?Δηλαδη ιδιος θορυβος ιδια ροη κλπ φιλε fallen4ngel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Θαρρώ πως ναι δεν θα υπήρχε διαφορά στην ροή σε σχέση με έναν στις 1850. Για εμένα προσωπικά, πάρε τα 2200 και τα ρυθμίζεις έπειτα. Τα δίνεις τα χρήματα, πάρε κάτι αξιοποιήσιμο εξαρχής τουλάχιστον και όχι κάτι με χαμηλότερες στροφές που ίσως λέμε υποθετικά δεν σε ικανοποιήσει. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν παρακαλώ, μην τον πάρω και στον λαιμό μου τον papajohnnnn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ναι γίνεται αλλά δεν υπάρχει λόγος. Πολλές φορές σε συγκεκριμένα steps βγάζουν περίεργο θόρυβο και μόλις ανεβασεις κατεβάσεις φεύγει. Εκτός αυτού ελαφρύ gaming και browse εγώ προσωπικά κάνω με κλειστά φουρφουρια αν παίξω κανονικά ή για πολύ ώρα τέλος πάντων τα ανοίγω στις 1000 περίπου, τουλάχιστον τώρα χειμώνα δεν έχω κανένα θέμα το καλοκαίρι 800-1500 και είναι σούπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ναι γίνεται αλλά δεν υπάρχει λόγος. Πολλές φορές σε συγκεκριμένα steps βγάζουν περίεργο θόρυβο και μόλις ανεβασεις κατεβάσεις φεύγει. Εκτός αυτού ελαφρύ gaming και browse εγώ προσωπικά κάνω με κλειστά φουρφουρια αν παίξω κανονικά ή για πολύ ώρα τέλος πάντων τα ανοίγω στις 1000 περίπου, τουλάχιστον τώρα χειμώνα δεν έχω κανένα θέμα το καλοκαίρι 800-1500 και είναι σούπερ. Παρηγγειλα τα 2200rpm για να ειμαι σιγουρος λογο extreme oc μην τυχον και χρειαστει να παιξουν στα 2200. . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Να έχεις τα ακουστικά πρόχειρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Να έχεις τα ακουστικά πρόχειρα χαχα εννοεται.Razer kraken 7.1 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 χαχαχαχαχαχαχαχα ειστε ωραιοι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 χαχαχαχαχαχαχαχα ειστε ωραιοι!! Εσυ εισαι ακομη πιο ωραιοςςςςςςςςς...Σ'ΩΡΑΙΟΣΣΣΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f12-pwm-rev2-fan-120mm-p-PER.811355Αρκετά ικανοποιημένος απο τους συγκεκριμένους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα