zmok Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 εξηγηστε μου λιγο ρε παιδια, αξιζει ? υπαρχουν και φτηνες και ακριβες υδροψυξεις, οπως ακριβως και η αεροψυξη. αλλα αξιζει το ρισκο ? εγω προσωπικα φοβαμαι να βαλω υδροψυξη για καποια πιθανη διαρροη. τι λετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εξαρτάται ,κυρίως απ'τα λεφτά που είσαι διατεθιμένος να ξοδέψεις και την χρήση .Μεχρι τα 150 περίπου κατα την γνώμη μου δεν αξίζει .Μέχρι εκείνα τα λεφτά έχεις air coolers που είναι πιο αθόρυβοι και ψύχουν καλύτερη απο οποιαδήποτε clc υδρόψυξη. Το μόνο αρνήτικο και συνεπώς ο λόγος για να επιλέξεις καποιο closed loop ,είναι τα looks όπου ενώ στην περίπτωση των clc βλέπεις συνήθως μόνο το waterblock και 2 σωλήνες ,στις αεροψύξεις έχεις τα τέρατα τους πύργους που κρύβουν τον ήλιο . Κλασικό παράδειγμα : http://www.e-shop.gr/noctua-nh-d15-p-PER.651291όπου έχεις καλύτερη ψύξη απο οποιαδήποτε υδρόψυξη και δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ κιχ ,αλλα θές τεράστιο κουτί ,low profile ram και καμια προσευχή να μην σου πάθει τίποτα η μητρική απ'το 1.5 κιλό που κρέμεται πάνω της .Χώρια που φαίνεται απαίσιο αν έχεις κανένα τζαμάκι στο κουτί . Και ναι ,πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να έχεις διαρροές ,ακόμα και με closed loop ,πράγμα που συνήθως δεν αποζημιώνει κανένας . Τέλος ,έχε στο νού σου πως υδροψύξεις με λίγα χρήματα δεν θα βρείς και αν βρείς απλά δεν αξίζουν ,οπότε αν θές κάτι στην οικονομική πλευρά πάς σίγουρα σε υδρόψυξη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Κλασικό παράδειγμα : http://www.e-shop.gr/noctua-nh-d15-p-PER.651291όπου έχεις καλύτερη ψύξη απο οποιαδήποτε υδρόψυξη και δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ κιχ ,αλλα θές τεράστιο κουτί ,low profile ram και καμια προσευχή να μην σου πάθει τίποτα η μητρική απ'το 1.5 κιλό που κρέμεται πάνω της .Χώρια που φαίνεται απαίσιο αν έχεις κανένα τζαμάκι στο κουτί . Όχι; Παρεμπιπτόντως έχεις ακούσει ποτέ τους 2 NF-A15 να δουλεύουν push pull@1200+ στροφές;Αν ναί,η αίσθηση που έχεις για το "κιχ" είναι κάπως ιδιαίτερη... Μέσα σε ένα έτος έκανα την μετάβαση Coolermaster Hyper 212Evo>Noctua NH-U14S>Swiftech h220-X. Απο τις τρείς λύσεις@ full load,οι ανεμιστήρες Helix της Swiftech ήταν οι ποιο ευχάριστοι στο αυτί παρόλο που περιστρέφονταν στις 1800rpm. Ήμουν και εγώ υπέρμαχος της αερόψυξης,μόνο και μόνο για τον φόβο μιας ενδεχόμενης διαρροής.Με μηδέν εμπειρία όμως ,έστησα custom loop και εκτός απο έναν ελαττωματικό αντάπτορα 90μοιρών,δέν έχασα σταγόνα. Αν μιλάμε πάντα για απόδοση,πέρα απο το κόστος και την βαβούρα της ετήσιας συντήρησης,δέν συντρέχει λόγος να επιλέξει κάποιος αερόψυξη έναντι υδρόψυξης. ΥΓ. H corsair αποζημιώνει σε περίπτωση διαρροής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Τα Helix είναι πραγματικά όλα τα λεφτά. Είχα δοκιμάσει για φτηνότερα απο τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ Scythe AP15 και μπορώ να πω οτι είναι 98% παρόμοια. Για τα λεφτά τους απλά ζωγραφίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα