lakisss Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κρανη: http://www.motocard.com/en/helmets/helmet-agv-horizon_racer_black_carbon_gunmetal.aspx http://www.motocard.com/plantilla/articulos/Detalle.aspx?ref=M-054778104 Ειναι ιδια βεβαια το χρωμα και το σχεδιο αλλαζει μονο, ποιο σας αρεσει εσας πιο πολυ? Ποιο θα παιρνατε εσεις? Το καταστημα το γνωριζει κανεις? εχεις παραγγειλει καποιος? Εχω διαβασει οτι ειναι 1000% αξιοπιστο!! Εχετε να προτεινεται καποιο αλλο κρανος ισως??
liopyr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ένα κράνος στο κεφάλι σου πριν το αγοράσεις. Πολλές φορές δεν φτάνει να γνωρίζεις μόνο το μέγεθος που κάνει στο κεφάλι σου, γιατί από μάρκα σε μάρκα αλλάζει λίγο η φόρμα τους. Από τα 2 που κοιτάς, εντελώς υποκειμενικά θα διάλεγα το πρώτο. Σαν κράνος καλό φαίνεται, αλλά σε carbon μπορείς να βρεις και πιο ελαφρύ. edit: Είδα σε ένα review πως ζυγίζει 1,7 κιλά. Είναι πολλά νομίζω για τα λεφτά που θα δώσεις. Δεν ξέρω βέβαια πόσο σημαντικό θεωρείς το βάρος, πάντως κατά καιρούς που δανείζομαι ένα Marushin RS2 από έναν φίλο, το φοράω και ..ξεχνάω πως είναι πάνω στο κεφάλι μου. Μόλις ένα κιλό (1,1), σαν να φοράς σκούφο ένα πράγμα, πραγματικά εντυπωσιακό.
Highlander Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν δοκιμάσεις το κράνος, ΜΗΝ το πάρεις. Αν το πρόβλημά σου είναι η τιμή, μπορείς να πας να δοκιμάσεις ένα επώνυμο (Shoei, AGV, Arai) και να πάρεις ακριβώς το ίδιο νούμερο σε αντίστοιχο μοντέλο. Εγώ παράδειγμα δοκίμασα το Shoei XR1100 και πήρα σε σχέδιο αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Δοκίμασε και εδώ: http://www.helmetcity.co.uk/ Κάποιες φορές βγάζουν απίστευτες προσφορές. Το πιο σημαντικό σε ένα κράνος είναι να μην σε σφίγγει στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Στα μάγουλα όλα ανοίγουν, εκτός κι αν σου είναι πάρα πολύ σφιχτό. Δοκίμασε κάποιο μαγαζί που θα σου εξηγήσουν κάποια πράγματα. Και να θυμάσαι, ακόμη και στο περίπτερο, ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ.
chrisxkar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 οτι προειπαν τα παιδια ειναι σωστοτατα απλα θα σου ελεγα να κοιταξεις αν γινεται το κρανος σε κανα review να αναπνεει επαρκως το κεφαλι γιατι οταν ειχα παρει εγω κοιταξα να ειναι ελαφρι ,ωραιο,καλο υλικο αλλα αγνοησα εντελως το θεμα των αεραγωγων με αποτελεσμα το κεφαλι να γινεται στιφαδο το καλοκαιρι, και επισης εμπαζε απο κατω οποτε τον χειμωνα παγωνε η μυξα μου
lakisss Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια εννοειται οτι το δοκιμασα το κρανος αλλο ρωταω να μου πειτε.... Ποιο σχεδιο να διαλεξω ρωταω αν γνωριζεται κατι για το συγκεκριμενο μαγαζι η αν εχετε να προτεινεται κατι αλλο καλυτερο παντα σε αυτα τα λεφτα μεχρι 200€...το συγκεκριμενο στο καταστημα που το δοκιμασα εχει τιμη καταλογου 369€ κ το μινιμουν που μπορεις να το βρεις ελλαδα ειναι 269€
chrisxkar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 σαν γραμμη μαρεσε το δευτερο σαν χρωμα μαρεσε το πρωτο
Highlander Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Με τα ανοιχτόχρωμα γίνεσαι καλύτερα αντιληπτός το βράδυ. Με τα σκουρόχρωμα την ημέρα. Το δικό μου είναι σαν το πρώτο, ασπρόμαυρο ώστε να μπορώ να καλύψω και τις 2 επιλογές όσο γίνεται. Από όσο βλέπω δεν έχουν pin-lock και έχουν αντιθαμβωτική ζελατίνα. Με pin-lock που έχω εγώ πάντως δεν θαμπώνει σχεδόν με τίποτα.
chrisxkar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 αντιθαμπωτικα μαντηλακια και σπρευ.λυση απλη και ευκολη.Επειδη πολλες αντιθαμπωτικες ζελατινες βγαινουν μουφα στο τελος
chrisxkar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 τελικα φιλε μου το αγορασες το κρανος? γιατι ειδα κατι ωραια κρανη και θελω να ξερω αν ειναι εμπιστο το σιτε. Τα δοκιμασα σε αλλο μαγαζι πρωτα*
lakisss Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 τελικα φιλε μου το αγορασες το κρανος? γιατι ειδα κατι ωραια κρανη και θελω να ξερω αν ειναι εμπιστο το σιτε. Τα δοκιμασα σε αλλο μαγαζι πρωτα* Ναι το αγορασα, αλλα δεν το εχω παραλαβει ακομα διοτι εκανα την παραγγελια στις 17/3 και το νουμερο μου δεν ηταν αμεσα διαθεσιμο σε αυτους αλλα ηταν στον προμηθευτη τους και θελουν 10-11 μερες να το παρουν απο τον προμηθευτη και να το στειλουν. Μην σε απασχολει καν το θεμα αξιοπιστιας το μαγαζι ειναι απο το πιο αξιοπιστα πληρωνεις και με paypal σε ευρω απευθειας χωρις να κανει την ισοτιμια ευρω-δολλαριου το paypal. Εχουν παραγγειλει γνωστοι μου χωρις κανενα προβλημα και αν ψαξεις και στο internet θα δεις οτι ειναι 1000% αξιοπιστο. Για ποιο μοντελο κρανους ενδιαφερεσαι?
chrisxkar Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 εχω δει αρκετα αλλα σε καλη τιμη μου αρεσε αυτο http://www.motocard.com/en/helmets/helmet-shark-s700_s_pinlock_trax_mat_black_silver_anthracite.aspx και http://www.motocard.com/en/helmets/helmet-shark-s700_s_pinlock_trax_mat_black_red_anthracite_kra.aspx Αυτο αλλα δεν ξετρελαθηκα με το χρωμα http://www.motocard.com/en/helmets/helmet-shoei-qwest_overt_tc_3.aspx
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 πληρωνεις και με paypal σε ευρω απευθειας χωρις να κανει την ισοτιμια ευρω-δολλαριου το paypal. Την κανει το site και σε χρεωνει λιγο παραπανω, εννοια σου.
tapanokat1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα, άρχισα και γω να ψάχνω για ένα καλό αξιόπιστο κράνος, διαβάζοντας αρχικά σε φόρουμ για αξιολογήσεις, εντυπώσεις, γνώμες. Λοιπόν, θέλει πολύ υπομονή το θέμα και αρκετές ώρες ψάξιμο... Γιά όσους δεν έχουν την υπομονή, ίσως το κλασικό "ότι πληρώσεις παίρνεις" να καλύπτει, αλλά... όχι πάντα όπως δείχνει η εμβάθυνση στο θέμα! Γιατί μπορεί να δώσεις 500 ευρώ και να νομίζεις ότι πήρες το τοπ κράνος και καθάρισες, αλλά ΔΕΝ καθάρισες. Τοπ σε τι;;; σε ασφάλεια ή σε τοπ γραφικά, όνομα, υλικά κατασκευής κλπ;; Τέλος πάντων έφτασα σε ένα σάιτ που παρέχει πληροφορίες κάθε είδους αλλά κυρίως αξιολογήσεις σε κράνη με συγκεκριμένα τεστ. Δείτε το έχει πολύ ενδιαφέρον, εξηγεί πως αξιολογεί και παρέχει κάθε είδους πληροφορία για το θέμα, τιμές κλπ. Νομίζω ότι έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά οι Εγγλέζοι σε αυτό τον τομέα και κάθε αναβάτης που σέβεται το κεφάλι του θα ήθελε να διαβάσει...
tornado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 κατι δεν κανω καλα, ψαχνω να βρω αυτο "σαιτ" αλλα τζιφος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα