Προς το περιεχόμενο

Αγορα ipad air

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τις επόμενες μερες σκέφτομαι σοβαρά να προβώ στην αγορά ενός iPad Air 1 16gb 4g το εχω βρει σε μια προσφορά απο την Vodafone της γειτονιάς στα 359€.

Ειμαι εδω και 3 χρονια περίπου χρήστης iOS και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το λειτουργικό. Η χρήση του tablet θα ειναι για διαβασμα παιχνίδια μουσική βίντεο κλπ..

Πιστεύεται ειναι ευκαιρία και θα με βγάλει ασπροπρόσωπο για τα επόμενα χρονια ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

σαν συσκευη σιγουρα θα αξιζει, το 4g και το παγιο που θα (αν) πληρωνεις ξεκαθαρισε με τις αναγκες σου αν αξιζει.
(συνηθως βολευεσαι με wifi , το 3g/4g στην ελλαδα σπανια εχει καλο σημα και τελος με καρτοκινητη εχεις cellular internet οποτε το χρειαζεσαι χωρις να πληρωνεις καθε μηνα παγιο)

Δημοσ.

Οντως τα 16gb γεμιζουν για πλακα…… αμα σκεφτεις οτι δεν ειναι 16gb αλλα 12.5gb περιπου……   :-D

Εχει παιχνιδια που ειναι 1-1.5gb  2-3 να βαλεις απο αυτα και αλλες 2-3 ταινιουλες παει ο χωρος. :-)

Δημοσ.

Μην παρεις 16gb εκτος αν το κανεις jaibreak και παιξεις με external usb κτλπ. Και παλι βεβαια αν μπορεις να παρεις 32 θα ειναι πολυ καλυτερα.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για την αγορά ενός Ipad Air, μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι διαθέσιμες χωρητικότητες;

Στο επίσημο site της Apple λέει για δύο μοντέλα των 16 και 32 GB αντίστοιχα, όμως σε αγγελίες έχω πετύχει μοντέλα των 64 για παράδειγμα. Αυτό ισχύει ή δίνουν το Air 2 και απλά δεν είναι σωστά γραμμένη η αγγελία;

Δημοσ.

16/32/64/128 GB εχει.

http://www.gsmarena.com/apple_ipad_air-5797.php

Eγω το 128αρι 4g εχω. 

http://www.amazon.co.uk/dp/B00GC2ME0E/ref=pd_lpo_sbs_dp_ss_1?pf_rd_p=569136327&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B00G4DSTB4&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1T6PV6PC50KPHHBS0MGP

Στο store του uk παντως 16 & 32 δινουν πλεον, δεν γνωριζω τον λογο.  :-(

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δυστυχώς και στο skroutz που έψαξα υπάρχουν κάποια μοντέλα στα 64 και 128 GB, αλλά είναι η cellular+wifi έκδοση που δεν με ενδιαφέρει.

Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξω στις αγγελίες ή απο κάποιο κατάστημα του εξωτερικού.

Δημοσ.

Στο store του uk παντως 16 & 32 δινουν πλεον, δεν γνωριζω τον λογο.  :-(

Για το Ipad Air οι εκδόσεις με 64/128 GB σταμάτησαν να βγαίνουν μόλις ανακοινώθηκε το ipad Air 2.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...