hanibal1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy S4 το οποίο δεν ανοίγει ή έκανε την προσπάθεια και μετά έκλεινε. Προφανώς μάλλον θα πρόκυται για το λεγόμενο brick γιατί άλλαξα την μπαταρία μήπως έφτεγε αυτή και φαίνεται ότι δεν ήταν αυτό ,και δεν ξέρω τι να κάνω γιατι έχει λήξει η εγγύηση του και έλεγα να το παιδέψω λίγο.. Σας ευχαριστώ!!!
kataramenos32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ανοίγει και κάνει restart δηλαδή η κολλάει στο boot logo?
hanibal1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα !! μου ανοίγει και κάνει restart. φαίνεται μόνο το logo και κλείνει
kataramenos32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον θα πρέπει να κάνεις reset από recovery αλλά θα χάσεις τα δεδομένα σου
alexisgt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Πες μας και πως προέκυψε η συμπεριφορά που περιγράφεις, για να μπορέσουμε να προτείνουμε ενδεχόμενη λύση(έγινε κάποια ενέργεια flash kernel, rom, recovery κτλ ή ξαφνικά ενώ λειτουργούσε κανονικά.
hanibal1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ναι παιδια συγνωμη εχετε δικιο. Εκει που serfara στο νετ ξαφνικα εκλεισε και αυτο ηταν δεν ξανανοιξε ποτε μονο μεχρι το λογκο φτανει και σβηνει.
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 http://www.droidviews.com/how-to-unbrick-your-bricked-samsung-galaxy-s4-gt-i9500-gt-i9505/ Πιστευω αυτο να σε σωσει
kakoulis93 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 καλισπερα εχω ενα galaxy s4 9506 και ανοιγει και κλεινει μονο του εχω ραγισμενη οθονη αλλα το κιν δουλεωει κανονικα ξαφνικα αρχισε να το κανει γνωριζει κανεισ αν φταιει ι οθονη η η πλακετα???
saruman123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 καλισπερα εχω ενα galaxy s4 9506 και ανοιγει και κλεινει μονο του εχω ραγισμενη οθονη αλλα το κιν δουλεωει κανονικα ξαφνικα αρχισε να το κανει γνωριζει κανεισ αν φταιει ι οθονη η η πλακετα???Μπορει να φταει το λογισμικο η και η μπαταρια.Αν δεν ειναι αυτα τοτε θα ειναι πλακετα.
kakoulis93 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 το κιν το εχω κανει ρεσετ και παλι τα ιδια θα δοκιμασω και μπαταρια τωρα...αν ειναι ι πλακετα ομωσ συμφερει να φτιαχτει γνωριζει κανεις???και αυτο που παρατιρισα τωρα ειναι οτι οταν κλεινει το κιν και ανοιγει μοθ ζιταει το πιν ωραια δεν το βαζω και δεν με ανοιγοκλεινει..αμα βαλω το πιν και το ανοιξω παλι ανοιγο κλεινει
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Για πλακετα σε εμενα που ειχα το S3(i9300) μου ζητησανε 200 € οποτε υπολογησε για το δικο σου. Τωρα αυτο με την SIM ενδεχεται να φταιει αυτο. Αλλα και παλι η πλακετα δεν τα διαβαζει αυτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα