Προς το περιεχόμενο

Greek subtitles in Xbox Media Player?

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά, βοηθήστε με γιατί δεν βγάζω άκρη, έχω τον Xbox Media Player 2.4, δουλεύει κανονικά αλλά το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν μπορώ να δω τους ελληνικούς υπότιτλους των αρχείων .srt . Βγαίνουν..

κινέζικα. (ή έστω τετραγωνάκια).

Είδα ότι υπάρχει άλλο ένα post στο insomnia σχετικά με αυτό τό πρόβλημα

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=353334&highlight=xbmp

Έκανα αυτά που συμβουλεύει ο φίλος, αλλά και πάλι τίποτα. Μήπως πρέπει να πειράξω τίποτα στο config.xml αρχείο του XBMP? Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω τίποτα αρχεία του mplayer που υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί το XBMP για να διαβάσει τους υπότιτλους?

Help! τα έχω δοκιμάσει όλα, έχω ψάξει σε πολλά μέρη αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Loipon dose mou to email sou, tha sou steilo to ini arxeio. APo ekei mesa allazeis mia rythmisi. Th ato kitaxo apo to spiti kai tha sou po (den to thymamai tora kai eimai sti douleia)

Pantos ftiaxnete to problima min anisixeis :)

Δημοσ.

Λοιπόν, λύθηκε το πρόβλημα μόλις 5' μετά που έκανα post το θέμα. Βλακεία δικιά μου, κάτι δεν είχα κάνει καλά. Πάντως οι υπότιτλοι είναι πολύ μικροί και αναρωτιέμαι αν μπορώ να αλλάξω το μέγεθός τους από το αρχείο font.desc ή με κάποιο άλλο τρόπο. Επίσης αν μπορώ να φορτώσω υπότιτλους χειροκίνητα (στα divx που το .avi αρχείο δεν έχει το ίδιο όνομα με το .srt, δεν καταλαβαίνει τους υπότιτλους το XBMP)

Το email μου είναι [email protected]

Ευχαριστώ!

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...