Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από την στιγμή που έβαλα δεύτερο σκληρό ssd στο pc κολάι πόλη & φτάνει στους 50+ βαθμούς θερμοκρασία. άλλαξα κάρτα γραφικών και κάνει τα ίδια υπάρχει περίπτωση να είναι το τροφοδοτικό

Δημοσ.

Δεν έχει να λέει ο δεύτερος δίσκος, δοκίμασε να τον βγάλεις και να το αφήσεις όπως ήταν πρίν και δες αν δουλεύει κανονικα.

Δημοσ.

χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τι φοράς στο πισί σου και ποιές ακριβώς αλλαγές έχεις κάνει δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει.

Κοινώς βοήθα μας να σε βοηθήσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ενω πρίν είχες λειτουργικό στον συμβατικό δίσκο?

χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τι φοράς στο πισί σου και ποιές ακριβώς αλλαγές έχεις κάνει δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει.

Ναι συγνώμη. asus HD7770-DC-1GD5-v2 1GBPCI-ERETAIL.  
ASROCK 970 EXTREME 3 RETAIL. AMD PHENOM II X4 965 3,4GHZ QUAD CORE BLACK EDITION.
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LAMTECH LAMPSU550 550W PSU. Ναι είχα λειτουργικό στο συμβατικό, τώρα έβαλα τον ssd

Ναι συγνώμη. asus HD7770-DC-1GD5-v2 1GBPCI-ERETAIL.  
ASROCK 970 EXTREME 3 RETAIL. AMD PHENOM II X4 965 3,4GHZ QUAD CORE BLACK EDITION.
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LAMTECH LAMPSU550 550W PSU. Ναι είχα λειτουργικό στο συμβατικό, τώρα έβαλα τον ssd
Δημοσ.

βασικά το τροφοδοτικό σου χρειάζεται έτσι κ αλλίως αντικατάσταση δεν είναι ποιοτικό.

Απο κει και πέρα, έκανες καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού στον ssd;

το achi είναι ανεργοποιημένο;

Δημοσ.

βασικά το τροφοδοτικό σου χρειάζεται έτσι κ αλλίως αντικατάσταση δεν είναι ποιοτικό.

Απο κει και πέρα, έκανες καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού στον ssd;

το achi είναι ανεργοποιημένο;

έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση στων ssd. το achi δεν το γνωρίζω καθόλου. πως μπορώ να το δω & να το ρυθμίσω αν χρειάζεται.

ευχαριστώ πολύ.

έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση στων ssd. το achi δεν το γνωρίζω καθόλου. πως μπορώ να το δω & να το ρυθμίσω αν χρειάζεται.

ευχαριστώ πολύ.

το achi θα πρέπει να να είναι ενεργοποιημένο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορείς να μου πεις πως θα  το  κανω.κάποιες οδηγίες.

από bios το έβαλα σε achi mode & δεν το δέχεται. αν το βάλω σε achi mode & κάνω format θα το δεχτεί.

η υπάρχει ποιο εύκολος τρόπος  χωρίς format.ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από mmimos14
Δημοσ.

τα έκανα όλα άλα δεν δουλεύει μήπως πρέπει όταν στο bios βάζεις από ide se achi mode μου εμφανίζει από κάτω amd achi bios rom αυτό τι πρέπει να είναι disabled η enable

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...