vkalfa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας...εχω αγορασει ενα usb stick της cosmote...θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορω να το συνδεσω σε ταμπλετ και αν ναι πως? ευχαριστω πολυ για την οποια βοηθεια... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2015 από vkalfa
vkalfa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 με οtg καλωδιο. Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση...απλα θελω να ρωτησω αν ειναι συμβατο το στικακι με τα ταμπλετ?το ρωταω αυτο επειδη το στικακι 3G της cosmote μου το εδωσε ενας φιλος...και ελεγα αν γινεται να αγορασω ενα ταμπλετ να το συνδεσω εκει..αν δουλευει στα ταμπλετ...
vdeseris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν σε παίρνει οικονομικά χτύπα ένα τέτοιο. Το έχω πάνω από ένα χρόνο και είναι φοβερό. Μέχρι και από αναπτήρα αυτοκινήτου του έδινα ρεύμα και είχα wifi ταξιδεύοντας.
vkalfa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν σε παίρνει οικονομικά χτύπα ένα τέτοιο. Το έχω πάνω από ένα χρόνο και είναι φοβερό. Μέχρι και από αναπτήρα αυτοκινήτου του έδινα ρεύμα και είχα wifi ταξιδεύοντας. Τι ειναι αυτο φιλε?
vdeseris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι ειναι αυτο φιλε? Του βάζεις το στικάκι της cosmote, του δίνεις ρεύμα (είτε από usb είτε από πρίζα) και σου κάνει wifi hotspot. Σου μοιράζει δηλαδή το Internet της cosmote με wifi.
vkalfa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Του βάζεις το στικάκι της cosmote, του δίνεις ρεύμα (είτε από usb είτε από πρίζα) και σου κάνει wifi hotspot. Σου μοιράζει δηλαδή το Internet της cosmote με wifi. Πολυ καλο φαινεται... Αν παω καπου που δεν εχει ρευμα ομως?παντως στα ταμπλετ γενικα δουλευει το στικακι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα