Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεθαβω αυτο το θεμα γιατι σημερα μου ανεβηκε παλι το αιμα στο κεφαλι!

Καταρχας, εδω και 3 βδομαδες εχει περαστει οπτικη ινα στο καφαο. Εγω λεω ωραια η ηλεκτροδοτηση μενει μονο και ησυχασαμε! Αμ δε! Αυτες τις 3 βδομαδες εαν εβαζα το τηλεφωνο μου στον ελεγχο διαθεσιμοτητας οτε μου ελεγε το vdsl διαθεσιμο το Μαιο 2015!

Σημερα το πρωι ειδα παλι τους οτετζιδες που εβαζαν κωνους στο δρομο! Το μεσημερι που περναω βλεπω εχουν σκαψει ξανα και υπαρχει μονο ενα πορτοκαλι πλεγμα στο αυλακι!!! Δεν φαινοταν καποιο καλωδιο! Παραλληλα στο site λεει παλι οτι το vdsl ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο!! Τι παιζει εδω?!

Στο τηλεφωνο κλασσικα δεν ξερουν τιποτα!

Εδω μια εικονα απο το μπαλκονι μου με τιτλο "Οι ΟΤΕτζιδες"
post-235071-0-27510400-1428055470_thumb.jpg

Δημοσ.

Ξεθαβω αυτο το θεμα γιατι σημερα μου ανεβηκε παλι το αιμα στο κεφαλι!

Καταρχας, εδω και 3 βδομαδες εχει περαστει οπτικη ινα στο καφαο. Εγω λεω ωραια η ηλεκτροδοτηση μενει μονο και ησυχασαμε! Αμ δε! Αυτες τις 3 βδομαδες εαν εβαζα το τηλεφωνο μου στον ελεγχο διαθεσιμοτητας οτε μου ελεγε το vdsl διαθεσιμο το Μαιο 2015!

Σημερα το πρωι ειδα παλι τους οτετζιδες που εβαζαν κωνους στο δρομο! Το μεσημερι που περναω βλεπω εχουν σκαψει ξανα και υπαρχει μονο ενα πορτοκαλι πλεγμα στο αυλακι!!! Δεν φαινοταν καποιο καλωδιο! Παραλληλα στο site λεει παλι οτι το vdsl ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο!! Τι παιζει εδω?!

Στο τηλεφωνο κλασσικα δεν ξερουν τιποτα!

Εδω μια εικονα απο το μπαλκονι μου με τιτλο "Οι ΟΤΕτζιδες"

attachicon.gifSAM_0922downscaled.jpg

α.δεν ειναι οτετζηδες.το ανοιγμα του δρομου μπορει να γινει πχ απο intracat και να περαστει απο αλλη εταιρεια η ινα.το πορτοκαλι πλεγμα συνηθως μπαινει πανω απο την ινα οτι υπαρχει ινα απο κατω .γιατι μετα πεφτει τσιμεντο,χωμα και κλεινει ολο αυτο.και γιατι σου ανεβηκε το αιμα?εφοσον σου λεει τον μαιο και εχουμε απριλιο εσυ που συμπερανες οτι πρεπει να σου δωσουν vdsl?επισης οτι περαστηκε η οπτικη ινα δεν λεει κατι.θα πρεπει να τερματιστει να ενωθει με τον κορμο.οτι καποιος εριξε απλα ινα δεν λεει κατι.υπομονη οπως αλλοι τοσοι.το καλωδιο λογικα πρεπει να ειναι κατω απο το πλεγμα απλα δεν φαινεται γιατι ηδη θα το εχουν ψιλοκλεισει με χωματα,τσιμεντα κτλ.ο οτε τα μισα τα δινει εργολαβια αλλο τοσο τις ινες και αυτα.

Δημοσ.

α.δεν ειναι οτετζηδες.το ανοιγμα του δρομου μπορει να γινει πχ απο intracat και να περαστει απο αλλη εταιρεια η ινα.το πορτοκαλι πλεγμα συνηθως μπαινει πανω απο την ινα οτι υπαρχει ινα απο κατω .γιατι μετα πεφτει τσιμεντο,χωμα και κλεινει ολο αυτο.και γιατι σου ανεβηκε το αιμα?εφοσον σου λεει τον μαιο και εχουμε απριλιο εσυ που συμπερανες οτι πρεπει να σου δωσουν vdsl?επισης οτι περαστηκε η οπτικη ινα δεν λεει κατι.θα πρεπει να τερματιστει να ενωθει με τον κορμο.οτι καποιος εριξε απλα ινα δεν λεει κατι.υπομονη οπως αλλοι τοσοι.το καλωδιο λογικα πρεπει να ειναι κατω απο το πλεγμα απλα δεν φαινεται γιατι ηδη θα το εχουν ψιλοκλεισει με χωματα,τσιμεντα κτλ.ο οτε τα μισα τα δινει εργολαβια αλλο τοσο τις ινες και αυτα.

Απλά λέω ότι ενώ ελεγε για 3 βδομάδες ότι το Μάιο θα μπορώ να βαλω και ήδη έχει αρχίσει να δίνεται vdsl απο το ΑΚ και ξαφνικά λέει πάλι μη διαθέσιμο Μήπως τελικά το ανεβαλλαν καθώς στην περιοχή μου υπάρχουν ελάχιστα σπίτια και γενικώς δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βάλουν πάνω από 5 άτομα vdsl από αυτό το καφαο.
Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Με απόσταση 1253 μέτρα από AK (βάση του site της cyta) και με attenuation 21, αξίζει λέτε να δώσω το παραπάνω 10άρικο στη wind, για να βάλω vdsl;

Γιατί καμπίνες δε βλέπω να βάζει ο οτέ ούτε το 2020. Καμιά 30αριά mbs θα τα πιάνω ή δε θα νιώσει τίποτα; Στο site της wind πάντως δεν μου βγάζει διαθεσιμότητα. Περιοχή Πετρούπολη.

Δημοσ.

Απλά λέω ότι ενώ ελεγε για 3 βδομάδες ότι το Μάιο θα μπορώ να βαλω και ήδη έχει αρχίσει να δίνεται vdsl απο το ΑΚ και ξαφνικά λέει πάλι μη διαθέσιμο Μήπως τελικά το ανεβαλλαν καθώς στην περιοχή μου υπάρχουν ελάχιστα σπίτια και γενικώς δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βάλουν πάνω από 5 άτομα vdsl από αυτό το καφαο.

απειρες φορες παιρνουν αναβολη αυτα για 1002 λογους.δεν ειναι παραξενο

Καλησπέρα στο φόρουμ. Με απόσταση 1253 μέτρα από AK (βάση του site της cyta) και με attenuation 21, αξίζει λέτε να δώσω το παραπάνω 10άρικο στη wind, για να βάλω vdsl;

Γιατί καμπίνες δε βλέπω να βάζει ο οτέ ούτε το 2020. Καμιά 30αριά mbs θα τα πιάνω ή δε θα νιώσει τίποτα; Στο site της wind πάντως δεν μου βγάζει διαθεσιμότητα. Περιοχή Πετρούπολη.

οριακα εισαι.μπορει να κερδισεις απο λιγο μεχρι καθολου.εξαρτατε και ποσο συγχρονιζεις τωρα.αν εισαι κανα 15 αρι πχ μην περιμενεις πολλα.σε καποιες περιπτωσεις εχω δει να παιζει και χειροτερα απο πριν.δεν νομιζω στην καλυτερη να ξεπερασεεις τα 25.καπου εκει βλεπω να παιζουν μερικα ατομα με 20 και κατι attenuation.Upload εχω δει να φτανουν 2-3 αλλα εχω δει να παιζουν και χειροτερα απ πριν δηλαδη ουτε 1 Mbit.καποτε θα αλλαχτουν και εκει

Δημοσ.

οριακα εισαι.μπορει να κερδισεις απο λιγο μεχρι καθολου.εξαρτατε και ποσο συγχρονιζεις τωρα.αν εισαι κανα 15 αρι πχ μην περιμενεις πολλα.σε καποιες περιπτωσεις εχω δει να παιζει και χειροτερα απο πριν.δεν νομιζω στην καλυτερη να ξεπερασεεις τα 25.καπου εκει βλεπω να παιζουν μερικα ατομα με 20 και κατι attenuation.Upload εχω δει να φτανουν 2-3 αλλα εχω δει να παιζουν και χειροτερα απ πριν δηλαδη ουτε 1 Mbit.καποτε θα αλλαχτουν και εκει

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, ίσως κάποτε αλλαχτούν. Όταν θα υπάρχει η τεχνολογία των petabits στους κινέζους, μπορεί κι εδώ να έχουμε σωστό vdsl. Προς το παρόν παίζω όσο μπορώ με dmt μπας και κατεβάζω αξιοπρεπές για τα λεφτά που πληρώνω. Με 15 και κάτι είμαι τώρα αλλά με 2,5 snr. Είμαι σταθερός όμως.

spacer.gif Uptime: 13 days, 14:28:34 spacer.gif

Modulation: G.992.5 Annex A spacer.gif

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.012 / 15.530 spacer.gif

Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 3,33 / 86,82 spacer.gif

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 spacer.gif

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,5 / 21,0 spacer.gif

SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,5 / 2,5 spacer.gif

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM spacer.gif

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif

Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif

Error Seconds (Local/Remote): 55.270 / 0 spacer.gif

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 spacer.gif

CRC Errors (Up/Down): 1.925 / 50.466 spacer.gif

HEC Errors (Up/Down): 6.796 / 27.422

Δημοσ.

15 mbit me 2,5 margin.μαλλον δεν θα δοκιμαζα για vdsl

Ούτε κι εγώ θα δοκιμάσω. Να υπήρχε κανα trial από πλευράς τους των 10 ας πούμε ημερών να το έκανα. Αλλά έτσι όχι.

Thanks poulinos για τις πληροφορίες.

Δημοσ.

αν ησουν κοντα και σε εβαζαν σε  vdsl και δεν επαιζες καλα τοτε ναι σε ξαναγυρνανε σε adsl.το εχω δει και λογικα χωρις επιβαρυνση.αλλα δεν ξερω αν θα δεχτουν να σε ενεργοποιησουν.εχω δει δηλαδη ατομα να ενεργοποιουνται σε vdsl απο το αστικο κεντρο επειδη ηταν κοντα αλλα επειδη δεν επαιξαν σωστα λογω πχ ποιοτητας χαλκου τους ξαναγυρισαν σε adsl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...