Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Τις τελευταιες μερες εβλεπα κατι εργατες να ριχνουν τσιμεντο γυρω απο το καφαο που βρισκεται κοντα στο σπιτι μου. Σημερα εχω δει οτι εχουν βαλει την νεα καμπινα. Ωριστε να παρετε μια εικονα:

post-235071-0-13602400-1424795005_thumb.jpg

Ποσο καιρο πιστευετε οτι θα παρει για να μπορω να βαλω vdsl? πηρα οτε (παροχος μου) για να ρωτησω κατι για το λογαριασμο και φυσικα για το vdsl δεν ηξεραν τιποτα! Μου λεει: "αν βλεπετε εργα στην περιοχη σας τοτε πολυ συντομα θα ειναι διαθεσιμο" (2020?!) :D Επειδη ακουσα οτι η εγκριση απο ΕΕΤΤ θελει κανενα 6μηνο και δεν μου αρεσε καθολου.

Επισης λετε να πιασω 100% τις ταχυτητες; Απο το kv η αποσταση καλωδιου εινα περίπου 350 μετρα μεχρι το κουτι οπου ξεκινα το utp

Δεν αντεχω αλλο 30db att και ταχυτητες <8 mbps για να μην αποσυνδεεται καθε 30 λεπτα!!!

Δημοσ.

<p>Από τον ΟΤΕ της περιοχή σου πόση απόσταση είναι?</p>

Κανονικα ειναι περιπου 1.300 μετρα αλλα το καλωδιο κανει κυκλο σε ολο το χωριο με αποτελεσμα να ειναι πανω απο 2 km

Δημοσ.

Κανονικα ειναι περιπου 1.300 μετρα αλλα το καλωδιο κανει κυκλο σε ολο το χωριο με αποτελεσμα να ειναι πανω απο 2 km

Εμένα στην περιοχή  έχει τοποθετηθεί καινούργιο κουτί   εδώ και δυο χρόνια άλλα ακόμη τίποτα στην αναμονή όσο άφορα την ταχύτητα όταν με το καλό βάλεις vdsl λόγο απόστασης σίγουρα θα έχεις απώλειες στην ταχύτητα

• Confused 1
Δημοσ.

περιοχή?

Σινδος θες/νικης

Εμένα στην περιοχή έχει τοποθετηθεί καινούργιο κουτί εδώ και δυο χρόνια άλλα ακόμη τίποτα στην αναμονή όσο άφορα την ταχύτητα όταν με το καλό βάλεις vdsl λόγο απόστασης σίγουρα θα έχεις απώλειες στην ταχύτητα

Μ' εφτιαξες!!Να επισημανω βεβαια οτι αν εννοεις οτι η αποσταση 2κμ απο οτε ειναι μεγαλη αποσω ξερω πλεον δεν θα εχει σημασια καθως το dslam θα βρισκεται στην καμπινα. Τωρα αν εννοεις οτι τα 350 μετρα απο καμπινα ειναι πολλα ε αη και γ&@&"&@ κωλοπΟΤΕ γ@&@ τις υποδομες σου!
  • Super Moderators
Δημοσ.

όχι με τα 350m καλωδιακής απόστασης έχεις σίγουρα τα 50mbps...

τώρα για πότε, no idea...

Δημοσ.

όχι με τα 350m καλωδιακής απόστασης έχεις σίγουρα τα 50mbps...<br><br>τώρα για πότε, no idea...

Καταλαβα! Τζαμπα χαρηκα! Και μου λεει η αλλη στο τηλ. συντομα θα ειναι λογικα διαθεσιμο! Καλο 2016-17 δλδ! Perfect!

Τωρα μια επιπλεον ερωτηση:

Αυτη τη στιγμη με το adsl οταν ο αδερφος μου παιζει λολ και παω να δω βιντεο youtube το ping εκτοξευεται 500+ αμα ανοιξω κανα τορρεντ καταλαβενετε τι γινεται! Αυτο συμβαινει γτ καταναλωνω ολο to bandwidth η ακομη και αν βαλω τα 50 θα εχουμε παλι τα ιδια; Αν πχ πιανω 50 και βαλω ενα τορρεντ με max download 2ΜΒ/s βλεπω 1080p στο yt (8mbps max) και βαλω και κανα cod να παιξω το ping θα ειναι στο θεο η οχι;

Δημοσ.

Ανατολική θεσ/νίκη στην  Πυλαία μετά την τοποθέτηση καμπίνας και μέχρι την ολοκλήρωση μας πήρε κάνα εξάμηνο,  και από τον Μάρτιο του 14 όλα κομπλέ,  κάνε πάντως και κάνα τηλέφωνο μήπως έχουν κάποιο χρονοδιάγραμμα. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σε ΄μένα όλα τα ΚΑΦΑΟ γύρω από το σπίτι μου έχουν αλλάξει με αυτό της φωτογραφίας και στην ιστοσελίδα του ΟΤΕ μου βγάζει απ' τον Δεκέμβρη ότι το VDSL είναι διαθέσιμο. Έκανα αμέσως αίτηση και έφαγα άκυρο. Πήρα πάλι τηλέφωνο πριν μερικές ημέρες και μου είπαν ότι ακόμη δεν είναι διαθέσιμο, τί γίνεται, μας δουλεύουν;

Δημοσ.

Πως μπορει να γινετε αυτή η σύνδεση με το dsl δικτιο που υπαρχει τωρα και ποσο διαρκει αυτη η μεταφορα;

τι εννοεις?ποσο καιρο παιρνει να σε συνδεσουν σε kv?

Δημοσ.

καλησπερα,

πριν λιγες μερες αλλαξαν και στην περιοχη μου το καφαο με νεο vdsl. ομως το νεο δεν μπηκε στη θεση του παλιου αλλα το παλιο αφαιρέθηκε και το νεο μπηκε σε αλλη θεση γυρω στα 20-30μετρα πιο περα.

οταν εγινε η μεταφορα σταματησαν να λειτουργουν τηλεφωνο και ιντερνετ και αφου δηλωσα βλαβη ηρθε τεχνικος μετα απο μερικες μερες.

αφου εφτιαξε το βραχυκύκλωμα που υπηρχε στο καφαο μου ειπε να κοιταξω αν ολα ειναι οκ. μπαινω στο μενου του μοντεμ και βλεπω οτι απο τα 8mbit που επιανα πριν ειχα πεσει στα 2.

αφου του το ειπα, εκανε για αρκετη ωρα καποιους ελεγχους στο καφαο και στο κουτι στη κολόνα απεναντι απο το σπιτι μου και μου ειπε να ξαναδοκιμασω.

τοτε βλεπω να εχουν επανελθει snr και attenuation στις ιδιες τιμες με πριν αλλα και παλι δεν κλειδωνε στα 8mbit αλλα στα 6.

αφου συνέχισε τις δοκιμες, ειπε οτι δοκιμασε ολα τα ζευγη και με εβαλε στο καθαροτερο.

το προβλημα ειπε ειναι στην υπόγεια καλωδιωση απο τη μεταφορα του παλιου καφαου στο νεο, δεν μπορουσε να κανει κατι καλυτερο, μονο να το δηλωσει στο συνεργειο για τα υπογεια καλωδια χωρις να γνωριζει, αν, και ποτε θα εκαναν κατι.

οταν ενεργοποιηθεί το καφαο υπαρχει περιπτωση το προβλημα αυτο να μου δημιουργήσει προβλημα στο να  παω σε vdsl ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...