DGAStamchar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Γειά σας παιδιά, χρειάζομαι την βοηθειά σας. Αύριο γράφω δομές και θέλω να έχω μαζί μου ένα πρόγραμμα. Η εκφώνηση είναι η εξης: Δημιουργήστε πρόγραμμα με στοίβα που να δέχεται όλω των ειδών στοιχεία (int, float, strings klp) και να κάνει push & pop. Αυτο θα το κάνει μέχρι να γεμίσει η μνήμη του υπολογιστη. Το πρόγραμμα γραμμένο σε C. Περιμένω απαντησή σας, σας ευχαριστώ.
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό το "όλων των ειδών τα στοιχεία" μπορείς να το κάνεις με void *. Ένα implementation μπορείς να δεις εδώ. Δεν το κοίταξα εξονυχιστικά αλλά με μια πρώτη ματιά μου φαίνεται καλό και αρκετά απλό.
defacer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 θέλω να έχω μαζί μου ένα πρόγραμμα Δε σε βάζουν μέσα αν είσαι ασυνόδευτος ή έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου; 2
DGAStamchar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δε σε βάζουν μέσα αν είσαι ασυνόδευτος ή έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου; είναι με ανοιχτές σημειώσεις. σε ευχαριστώ kercyn, απλά οποιος μπορεί ας μου δωσει το πρόγραμμα της εκφώνησης ολοκληρωμένο
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ο κώδικας στο link που έβαλα θέλει ελάχιστες αλλαγές για να έρθει στα μέτρα σου. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις λίγο γιατί ο κακός Τζιμέλες μπορεί να βάλει κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2015 από Kercyn
DGAStamchar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ο κώδικας στο link που έβαλα θέλει ελάχιστες αλλαγές για να έρθει στα μέτρα σου. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις λίγο γιατί ο κακός Τζιμέλες βάλει κάτι διαφορετικό. μου εχει μεινει αυτο και αλλα 4 μαθηματα για πτυχιο και αυτη την περιοδο δεν εχω καθολου ψυχολογια για να διαβασω
Papakaliati Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 μου εχει μεινει αυτο και αλλα 4 μαθηματα για πτυχιο και αυτη την περιοδο δεν εχω καθολου ψυχολογια για να διαβασω Να βρεις την ψυχολογια. Η να κοπεις.
DGAStamchar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Να βρεις την ψυχολογια. Η να κοπεις. οκ μαλλον αυτο θα γινει, αλλα ευχομαι κι εσυ καποια μέρα να πας να ..... δεν ξερεις τι προβληματα υπάρχουν στον καθενα, γι αυτο ζηταω βοηθεια
gon1332 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ο καθένας έχει προβλήματα, οικονομικά, ψυχολογικά κ.α. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.
DGAStamchar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ο καθένας έχει προβλήματα, οικονομικά, ψυχολογικά κ.α. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν διαφωνώ , απλα αν δεν θες να βοηθήσεις μην γράφεις μλκς. δεν χρειάζεται να τα σχολιάζουμε όλα.
Papakaliati Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 οκ μαλλον αυτο θα γινει, αλλα ευχομαι κι εσυ καποια μέρα να πας να ..... δεν ξερεις τι προβληματα υπάρχουν στον καθενα, γι αυτο ζηταω βοηθεια Ερχεσαι, ζητας ετοιμο προγραμμα ωστε να παρεις μαζι σου για σκονακι και λες οτι βαριεσαι και να διαβασεις; Ε φυσικα η σωστη απαντηση ειναι η να διαβασεις η να κοπεις. Δεν ζητησες βοηθεια με κατι που δεν μπορουσες να κανεις, αλλα για κατι που δεν ηθελες καν να ασχοληθεις.
Lanike71 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ερχεσαι, ζητας ετοιμο προγραμμα ωστε να παρεις μαζι σου για σκονακι και λες οτι βαριεσαι και να διαβασεις; Ε φυσικα η σωστη απαντηση ειναι η να διαβασεις η να κοπεις. Δεν ζητησες βοηθεια με κατι που δεν μπορουσες να κανεις, αλλα για κατι που δεν ηθελες καν να ασχοληθεις. Αν δεν έχει διαβάσει και ασχοληθεί γενικά, πίστεψέ με ακόμα και με έτοιμο κώδικα σκονάκι απλά "κόβεσαι". Αν μπει μία απλή παραλλαγή του κώδικα, πού να το εντοπίσεις αν είσαι αδιάβαστος;
bazinga13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δε σε βάζουν μέσα αν είσαι ασυνόδευτος ειναι η πιο δικαια "κακιουλα" που εχω ακουσει.με πεθανες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα