GBorb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Εχω ενα router που δεν εχει web interface. Ο μονος τροπος για να του κανω firmware upgrade ειναι με telnet. Καταφερνω και συνδεoμαι με telnet και βρισκομαι στον φακελο /tmp Σηκωνω ενα ftp με τον filezilla. Μεσα απο το telnet με το command wget θελω να τραβηξω το .bin αρχειο αλλα δεν τα εχω καταφερει. Μπορει κανεις να βοηθησει?
loic Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το βασικοτερο δεν εγραψες... ποιο ειναι το μηνυμα λαθους που λαμβανεις. Η μεθοδος αυτη (με wget στο /tmp) μου θυμιζει *Wrt, εχει καμια σχεση? Παντως μπορει να ειναι πολλα οπως να εμποδιζει την επικοινωνια καποιο firewall ή να μην εχεις δωσει static IP στην καρτα δικτυου του PC. Οπότε γραψε ακριβως το μηνυμα που παιρνεις, μπας και βγαλουμε ακρη. Επισης, καλυτερο και πιο ευκολο ειναι να κατεβασεις το nginx, να τρεξεις το εκτελεσιμο και να βαλεις το .bin στον φακελο "html" του nginx. Μετα το "τραβας" με [wget http://192.168.1.xxx/tade.bin]
GBorb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστω για την βοηθεια. Με την βοηθεια του nginx τα καταφερα και περασα το Gargoyle και το router παει σφαιρα.
loic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Οπότε καλα υπεθεσα οτι εχει σχεση με *Wrt το θεμα. Δεν καταλαβαινω παντως γιατι περασες Gargoyle και οχι OpenWrt...
GBorb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ελα ντε. Ισως γιατι διαβασα οτι σε καποια εκανε fail το OpenWrt στο Samknows TP-LINK TL-WR741ND v2.4 Τι διαφορες εχει?
loic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το Gargoyle βασιζεται στο OpenWrt, απλα εχει διαφορετικο web interface και καποιες μικρες διαφορες που δεν θυμαμαι τωρα. Εριξα μια ματια στα τεχνικα χαρακτηριστικα του TL-WR741ND και ειδα οτι εχει μονο 4MB flash μνημης, οπότε θα ελεγα οτι... καλα εκανες. Αν εβαζες OpenWrt μαλλον θα ξεμενες απο flash και το router δεν θα ηταν λειτουργικο...
GBorb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εγω απλα να το ξεκλειδωσω ηθελα. Λιγο στην τυχη διαλεξα το gargoyle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα