Jovanna01 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα , Θέλω ενα ταμπλετ για να το κανω δώρο στην μητέρα μου αλλα να μην ξεπερνά τα 100 ευρώ.. Επειδή σε γενικές γραμμές το θέλει για πολυ απλή χρήση καθώς δεν εχει ιδιαίτερα σχέση με τα ηλεκτρονικά , θα ήθελα να μου προτείνετε κατι ανάλογο .. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5456765/Lenovo-IdeaTab-A3500-FL-7-8GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jovanna01 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris05 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μιας και το έχω σου λεω οτι ειναι παρα πολυ καλο. Εχει επίσης πολύ καλή οθόνη και δεν κολλάει καθόλου (κάποιες φορές μπυ έχει κολλήσει όταν το είχα ώρες ανοιχτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jovanna01 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά τότε θα ειναι , δεν θα εχει και τρομερή χρήση.. Θενξ !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα