Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έσπασε η οθόνη του iphone και ρώτησα για κανούρια γνήσια και μ είπαν γύρω στα 80 ευρώ.Μήπως ξέρετε αν θα μπορούσα να αγοράσω μία πιο οικονομική και από πού;

Δημοσ.

Γνήσιες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν καλύτερης και χειρότερης ποιότητας. Τα 80€ είναι νορμάλ τιμή για μαγαζί. Για να σου βγει πιο φτηνά πρέπει να την αλλάξεις μόνος σου και να την πάρεις ή από Ελλάδα (γύρω στο 50άρικο έχουν) ή από ebay που βρίσκεις και με 25-30€

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι παθών κι εγώ (σπασμένη οθόνη σε iphone 4) και ψάχνω λύση.

Απ'ότι καταλαβαίνω έχει σπάσει το glass μόνο ενώ το digitizer λειτουργεί κανονικά. Αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να πάρω πακέτο και τα 2 μαζί και επίσης απο πού να τα αγοράσω. Πριν λίγους μήνες αγόρασα απο e-bay για το 4s κάποιου γνωστού (πακέτο glass + digitizer απο ebay) και η οθόνη έκανε νερά και έβγαζε γραμμές μετά απο λίγη ώρα χρήσης.

Έχει κανείς προσωπική εμπειρία επι του θέματος;

Δημοσ.

Απ'ότι καταλαβαίνω έχει σπάσει το glass μόνο ενώ το digitizer λειτουργεί κανονικά. Αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να πάρω πακέτο και τα 2 μαζί και επίσης απο πού να τα αγοράσω. Πριν λίγους μήνες αγόρασα απο e-bay για το 4s κάποιου γνωστού (πακέτο glass + digitizer απο ebay) και η οθόνη έκανε νερά και έβγαζε γραμμές μετά απο λίγη ώρα χρήσης.

Πακέτο πρέπει να αγοράσεις. Από ebay περιμένεις και ρισκάρεις, καλύτερα από Ελλάδα. Υπάρχουν οθόνες γύρω στα 40-50€ που είναι μια χαρά και λογικά μπορείς να τις επιστρέψεις αν έχουν πρόβλημα

Δημοσ.

Πακέτο πρέπει να αγοράσεις. Από ebay περιμένεις και ρισκάρεις, καλύτερα από Ελλάδα. Υπάρχουν οθόνες γύρω στα 40-50€ που είναι μια χαρά και λογικά μπορείς να τις επιστρέψεις αν έχουν πρόβλημα

Οι οθόνες που πωλούνται σε διάφορα ελληνικά shops πάντως, είναι απολύτως οι ίδιες με τις αντίστοιχες του e-bay αλλά σε υπερδιπλάσια τιμή. Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα για να έχω πληθώρα επιλογών.
Δημοσ.

Οι οθόνες που πωλούνται σε διάφορα ελληνικά shops πάντως, είναι απολύτως οι ίδιες με τις αντίστοιχες του e-bay αλλά σε υπερδιπλάσια τιμή. Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα για να έχω πληθώρα επιλογών.

Ναι αλλά αν προκύψει πρόβλημα έχεις κάποιον να μιλήσεις στο τηλέφωνο και να έχεις άμεση αντικατάσταση...αν σου τύχει προβληματική από ebay καλά ξεμπερδέματα...:) Το ότι δεν μένεις Αθήνα δεν λέει κάτι, πολλά μαγαζιά στέλνουν σε όλη την Ελλάδα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...