pc_master_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι κατοχος της gigabyte gah55m-s2 σημερα ξαφνηκα , σταματησε να δουλευει το μηχανημα. δεν μπορει να bootarei απο πουθενα. ενω στo bios εντοπιζει και τον δισκο , και φλασακι , και dvd rw και τα παντα... οταν παω να bootarω απο οποιοδηποτε hardware , αυτο αρνητε. σκευτηκα να αναβαθμησω το bios μπας και , αλλα δεν μπουταρει ουτε το φλασακι που εφτιαξα με το αρχειο του bios .. βοηθηστε ρε παιδια ... επισης το pc , το εβαλα σε αγγελια η οποια ειναι ακυρη , τουλαχιστον μεχρι να φτιαχτει το προβλημα..
drkar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 τι ακριβως κανει? επανεκκινηση? σταματαει σε καποιο σημειο? clear cmos εκανες? δοκιμασε και με μια μονο μνημη
pc_master_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 εχω δοκιμασει με μια μνημη , αλαξα σλοτ , τιποτα εκανα clear cmos τιποτα δεν μου δουλευει καμια συσκευη usb ενω στο bios τις αναγνωριζει οταν παω να μπουταρω απο cd, ξεκιναει , και ενω δοκιμασα με παρα πολλα cd απο windows, κανενα δεν ξεκιναει , ολα βγαζουν καποιο error και παντου βλεπω την λεξη occurred. στα windows 7 περνω το σφαλμα 0x00000e9 εχω αλαξει και καλωδια sata, και θυρες..
pc_master_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ειναι το μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομα , θα κανω τωρα αλλα δεν νομιζω να πιασει ... τι αλλο μπορω να δοκιμασω ( μετα απο αυτο)
GBorb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 http://www.sevenforums.com/hardware-devices/190871-windows-7-winload-0x00000e9-i-o-error-3.html
pc_master_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ποτε ξεκιναει και κολλαει στην μωβ οθονη των ubuntu , ποτε βγαζει οτι δεν υπαρχει συσκευη για αναγνωριση ( αυτη την αιδια οταν δεν υπαρχει μηχανημα να bootarei ... εχει μια επιλογη στο bios usb controller storage ( enable disable ) και μια αλλη που δεν θυμαμαι τι .. οταν εκλεισα το storage το pc bootarei στα ubuntu kanonika..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα