Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας δεν περασαν πολλες μερες σχεδον δυο εβδομαδες απο τοτε που αγορασα το Nokia Lumia 530 ομως δεν σκεφτηκα καλα πρωτα και εκανα βιαστικη κινηση και το αγορασα στις 14/2/2015 συγκεκριμενα και σημερα αγορασα το Nokia Lumia 730 το οποιο εχει μεγαλη οθονη 4.7 σε συγκριση με το Nokia Lumia 530 που εχει 4.0 μεγευθος οθονης αν δεν κανω λαθος και τα θυμαμαι πολυ καλα (νεο παιδι ειμαι ακομα και να ξεχναω :P ) εχει επισης και μπροστινη καμερα που ηθελα για να βγαζω φωτογραφιες τον εαυτον μου επειδη πολλοι ελαχιστοι θα τα καταφερναν να εβγαλαν φωτογραφιες με την πισινη καμερα.

Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες και θετικες θα ελεγα οντος ειναι το κατι αλλο και δεν παιρνει πασα μπροστα του κανενα Nokia Lumia 520 που το ειχα αγορασει περσι ετσι καιρο 140 ευρω και το εδωσα σε ενα θειο μου επειδη δεν ειχε τηλεφωνο smartphone και αυτο ηταν καλο τηλεφωνο θα ελεγα που το ειχα το μονο του προβλημα ειναι οτι εμπαινε φαγητο μεσα στο πλαστικο και δεν εβγαινε με οθονη 4.0 αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν ομως το νεο ειναι νεο......

Οριστε και φωτογραφιες:

post-242068-0-50527700-1424783329_thumb.jpg

post-242068-0-71134500-1424783426_thumb.jpg

post-242068-0-47038700-1424783516_thumb.jpg

post-242068-0-97054000-1424783714_thumb.jpg

post-242068-0-26018400-1424783757_thumb.jpg

post-242068-0-37644900-1424783786_thumb.jpg

Δημοσ.

το ότι έμπαινε φαγητό στο πλαστικό.... τι θα έλεγες αν χρησιμοποιούσες μια προστατευτική θήκη??αν το έβαζες λίγο πιο μακριά από το πιάτο σου ??πέρα από αυτά, καλή συσκευή για όσους βολεύονται με Windows smartphones.

• Like 2
Δημοσ.

το ότι έμπαινε φαγητό στο πλαστικό.... τι θα έλεγες αν χρησιμοποιούσες μια προστατευτική θήκη??αν το έβαζες λίγο πιο μακριά από το πιάτο σου ??πέρα από αυτά, καλή συσκευή για όσους βολεύονται με Windows smartphones.

Λαθος μου που δεν το ειχα μακρυα απο το ποιατο μου που τρωγα. Αυτο θα το προσεχω και θα παω να βρω και μια θηκη να του βαλω για να μην δρασουνιστη. Εγω φιλε μου τα εχω δοκιμασει ολα ξεκινησα απο Windows Phone 7 πηγα σε Android (Google) μετα σε iOS (Apple) και τωρα ειμαι παλι με Windows Phone (MicroSoft) δεν τα αλλαξω με τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

το Κυριότερο πλεονέκτημα ενός Windows phone είναι κατά την γνώμη μου το ότι παρέχει το Microsoft Office, κάτι που δεν έχει ένα Android phone.από εμφάνιση τώρα όσον αφορά το μενού είναι ίσως πιο εύκολο στην χρήση,καθαρά από εμφάνιση όμως είναι πιστεύω θέμα συνήθειας.

λίγα για τα Android smartphones.Κυριότερο πλεονέκτημα: Μεγάλη ποικιλία συσκευών από διαφορετικούς κατασκευαστές και μεγάλος αριθμός διαθέσιμων εφαρμογών πάνω από 700.00 εφαρμογές.

;)

• Like 1
Δημοσ.

το Κυριότερο πλεονέκτημα ενός Windows phone είναι κατά την γνώμη μου το ότι παρέχει το Microsoft Office, κάτι που δεν έχει ένα Android phone.από εμφάνιση τώρα όσον αφορά το μενού είναι ίσως πιο εύκολο στην χρήση,καθαρά από εμφάνιση όμως είναι πιστεύω θέμα συνήθειας.

λίγα για τα Android smartphones.Κυριότερο πλεονέκτημα: Μεγάλη ποικιλία συσκευών από διαφορετικούς κατασκευαστές και μεγάλος αριθμός διαθέσιμων εφαρμογών πάνω από 700.00 εφαρμογές.

;)

Συμφωνω φιλε μου κοιταζω και την σχεδιαση ενος SmartPhone και μου αρεσε και η σχεδιαση αυτου του τηλεφωνου πραγματικα με μεγαλη οψη οθονης 4.7 και το Nokia Lumia 530 ειναι καλο αν εξερεσης το γεγονος οτι δεν εχει καμερα μπροστα και εχει μικρη οθονη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...