Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 εδω και καποιο διαστημα μετα απο update του λογισμικου που μου ζητηθηκε απο το appstore το iMac δυσλειτουργουσε στο WiFi του. Σην αρχη νομιζα οτι φταιει το ρουτερ ή η connx γιατι το τελευταιο καιρο ειχαμε αποσυνδεσεις και η κοσμοτε ακουσον ακουσον δεν ηξερε τι εφταιγε μετα απο ποσες βλαβες που ανοιξαμε..Τελικα ομως δεν εφταιγε αυτο γιατι το λαπτοπ του φιλου μου που ειναι windows εμαπινε κανονικα. Επειτα διαβασα σε ενα φορουμ οτι αυτο το bug υπαρχει στα τελευταια 2 releases του OS X και σε καποια αρθρα σε φορυμ που βρηκα εδιναν καποιες ενδεικτικες λυσεις. (προσθηκη στο DNS Server κτλ κτλ) τα εχω δοκιμασει ολα με καποια εξελιξη. Το προβλημα επιμενει.. Γνωριζει καποιος μια διαφορετικη αποτελεσματικη λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bratsos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τα βηματα αυτα απευθηνονται για προχωρημενους χρηστες και για προγραμματιστες Αυτο για να φτιαξει θελει να εχεις ενεργο το root. Εμενα μου εκανε αλλα νουμερα και αναγκαστικα να κανω ενεργο τον Root.... Οφειλετε καπου στον kernel που για καποιο λογο οταν παει και τρεχει τον οδηγο της καρτας wifi κανει συνεχεια λουπα (function loop logical mistake) το DNS ... το πρωτο βημα για να φτιαξει ειναι να κανεις ρεσετ το ifconfig (Αμα εχει μπει και το iw, θελει ρεσετ και το iwconfig) Ανοιξε κονσολα. Ifconfig πατα εντερ. Βρες το interface wifi πχ "en0" Γραψε ifconfig en0 down πατα enter Γραψε μετα ifconfig en0 up. Δοκιμασε να συνδεθεις Αμα δεν φτιαξει θελει, ισως ενα σκριπτακι... #! /usr/bin/env bashwhile true; doecho "$(date -u): \c"dig @8.8.8.8 +tries=1 +time=3 google.com | \grep 'Query time' | \cut -d ' ' -f 4 -f 5if [ ${PIPESTATUS[0]} -ne 0 ] ; thenifconfig en0 downifconfig en0 upecho "--> Bounced en0\n"fisleep 5done Επανελαβε τα βηματα ρεσετ τοu ifconfig. Πηγη υλης : https://nakedsecurity.sophos.com/yosemite-wi-fi-problems-sample-recover-from-network-meltdown-script/ https://nakedsecurity.sophos.com/2014/10/22/os-x-yosemite-wi-fi-problems-can-you-help-us-solve-them/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δυστυχως παλι τα ιδια...τωρα περιμενω καθε φορα να βρω κανενα update στο store μπας και το φτιαξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μπορεί να κατεβάσεις την preview και να γράψεις τις παρατηρήσεις σου και τα προβλήματα που έχεις μέσα απο το help. http://mac-how-to.wonderhowto.com/how-to/get-public-beta-preview-mac-os-x-10-10-yosemite-your-mac-0155291/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlorenzo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αυτό το πρόβλημα πρέπει να ισχύει για τα νεότερα μοντέλα απο οτι έχω καταλάβει. Εγώ σε macbook 2010 και imac 27 i5 late 2009 δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως που είχα προβλήματα με wifi hotspot λυθηκαν μερικα με την 10.10.3 preview. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Οντως ισχυει με τις νεότερες εκδόσεις γιατι κι εγω πριν δεν ειχα καποιο προβλημα.@atheatos Για να βαλω preview εκδοση πρεπει να κανω backup ? γιατι κατι τετοιο ειδα ..ή δεν ειναι απαραίτητο...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Οντως ισχυει με τις νεότερες εκδόσεις γιατι κι εγω πριν δεν ειχα καποιο προβλημα. @atheatos Για να βαλω preview εκδοση πρεπει να κανω backup ? γιατι κατι τετοιο ειδα ..ή δεν ειναι απαραίτητο...? Backup ειναι απαραίτητο και χωρίς να βάλεις την preview.....Δεν χάθηκε τίποτα όταν την έβαλα αλλα ποτέ δεν ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα