Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας 

Μου δινεται η δυνατοτητα να αποκτησω ενα απο τα δυο τροφοδοτικα 

http://www.e-shop.gr/evga-supernova-750-g2-power-supply-750w-p-PER.641447

η

http://www.e-shop.gr/seasonic-g-750-gold-750w-p-PER.642401

ποιο απο τα δυο??

Δημοσ.

Καλά και οι εγγυήσεις είναι μούφα, αφού αν σου χαλάσει σε 3-4 χρόνια η τιμή στην αγορά (αφού θα έχει αποσυρθεί) θα είναι 20-25€ τα οποία και θα σου πιστώσουν.

Δημοσ.

Καλά και οι εγγυήσεις είναι μούφα, αφού αν σου χαλάσει σε 3-4 χρόνια η τιμή στην αγορά (αφού θα έχει αποσυρθεί) θα είναι 20-25€ τα οποία και θα σου πιστώσουν.

Αν απευθυνθείς στο μαγαζί ναι αν και πάλι... το μαγαζί είναι υποχρεωμένο να σου δώσει αντάξιο τροφοδοτικό με αυτό που σου χάλασε και όχι την τρέχουσα αξία του. Αν απευθυνθείς όμως στην κατασκευάστρια εταιρία θα πάρεις καινούργιο και πιθανότατα καλύτερο (εφόσον το δικό σου δεν θα κυκλοφορεί πια).

Έχω πρόσφατο παράδειγμα με μνήμες Corsair (lifetime εγγύηση) που μάλιστα δεν είχα και την απόδειξη αγοράς (τις είχα πάρει δεύτερο χέρι απο ebay).

3x2GB Corsair Dominator 1600 (triple channel kit) που ξαφνικά χάλασε το ένα dimm. Αποστολή στην Corsair στην Ολανδία και αφού δεν υπήρχαν πια οι ίδιες, παρέλαβα καινουργιες (σφραγισμένο κουτί) με 3x2GB XMS3.

Δημοσ.

Συμφορουμιτης αγορασε ενα Xfx τροφοδοτικο και το εστειλε για αλλαγη αν θυμαμαι καλα μετα απο 2.5χρονια.Επειδη δεν ειχαν αλλο να του δωσουν του κοπηκε πιστωτικο στην τιμη αγορας του οπως ακριβως και οφειλει να γινει. Τα αλλα ολα που γραφεις εκτως αν εχεις συγκεκριμενα παραδειγματα απλα δεν ισχυουν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος ασχετως αν εδω στην Ελλαδα ορισμενα μαγαζια τα εχουν καταστρεψει ολα. Αλλωστε μην ξεχνας οτι το μαγαζι που σου πουλαει το τροφοδοτικο απο που και ως που αυτο καθοριζει τι αξια εχει το τροφοδοτικο αυτο????

Και αλλωστε στην χειροτερη αν στα μασαει το καταστημα μπορεις να μιλησεις απευθειας με τον κατασκευαστη ο οποιος προφανως και θα σου προτεινει ή να το στειλεις και να σου στειλουν αλλο ή να σου κοπει πιστωτικο στην αξια αγορας και μετα να δω τι θα σου πει το καταστημα αν του δειξεις την απαντηση.

Μην ξεχναμε αλλωστε οπως λενε και καποιοι πολυ σωστα οτι τα μαγαζια που εχουμε οπως και η αντιμετωπιση απο αυτα ειναι αυτη που μας αρμοζει(δεν ισχυει για ολα βεβαια).

• Like 1
Δημοσ.

+1 στο Evga. Ότι και να πάθει θα στο αντικαταστήσουν με κάποιο ισάξιο αν δεν υπάρχει στην αγορά. Επίσης οι τιμές δεν πέφτουν τόσο πολύ, πχ να καταντήσει να πωλείται 20-30 ευρώ το συγκεκριμένο τροφοδοτικό. Πάρε παράδειγμα τους επεξεργαστές. Πέφτουν αρχικά οι τιμές και μετά αποσύρονται απ' την αγορά. Το ποσό που θα πιστωθεί στον καταναλωτή σε περίπτωση βλάβης/αντικατάστασης είναι η τελευταία τιμή με την οποία πουλούσε το κατάστημα το συγκεκριμένο προϊόν. Anyway το Supernova G2 είναι κορυφαίο τροφοδοτικό.

• Moderators
Δημοσ.

3x2GB Corsair Dominator 1600 (triple channel kit) που ξαφνικά χάλασε το ένα dimm. Αποστολή στην Corsair στην Ολανδία και αφού δεν υπήρχαν πια οι ίδιες, παρέλαβα καινουργιες (σφραγισμένο κουτί) με 3x2GB XMS3.

Οι οποιες XMS3 ειναι 1 κατηγορια κατω απο τις Dominator βεβαια, ετσι?

Πάντως ανέβηκαν οι τιμές. 137 ευρώ είχα πάρει τα Χριστούγεννα το G2 850 W.

Εφοσον το ευρω επεσε, ολα απο αλλες ηπειρους ανεβαινουν, λογικο δεν ειναι;

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο τροφοδοτικο το ζαχαρωνω εδω και καιρο κυριως για την εγγυηση,το οτι ειναι Full Modular Gold και αν θυμαμαι καλα By Seasonic το G2.Απλα τα 3 βασικα προβληματα που εχω αυτη την στιγμη ειναι οτι πρωτον το φερνουν λιγα καταστηματα,οι τιμες εχουν ανεβει και 3ον επειδη με τα καλωδια ειμαι τελειως ασχετος(το συγκεκριμενο Pc που εχω μου το σεταρε φιλος)πρεπει να ζητησω χαρη απο τον φιλο μου να ερθει να το βαλει :P

Παντως θυμαμαι παλια το Eshop το ειχε στα 119 και τωρα εχει ανεβει παρακαλω 20ευρω πανω. Και δεν το πολυ εμπιστευομαι και σαν καταστημα αν τυχει κατι με την εγγυηση :(

Δημοσ.

Ναι τότε που το τσίμπησα και γω(καλοκαίρι) είχε 119 και το πήρα 103 ευρώ λόγω ΦΠΑ. Είναι made by Super Flower. Αν τύχει κάτι με την εγγύηση το στέλνεις καρφί στην Evga. Απλά αν το πάρεις κάνε register στο site να είσαι καλυμμένος

Δημοσ.

Και εγω το ειχα δει τοτε το ENermax αλλα που να ξερω οτι κανουν τετοιες αντιπροσφορες ρε γμτ εμενα το Coolermaster μου προτεινανε μονο

Δημοσ.

Δηλ. σε 3-4 χρόνια τα 750αρια τροφοδοτικά θα έχουν 20-25Ε ? μην γράφουμαι ότι ναναι χωρίς να ξέρουμε.Αν δεν υπάρχει θα του δωθεί αντίστοιχων δυνατοτήτων 750W - full modular.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...