Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερες κοσμε.Πηρα απο την ψηφιακη αλληλεγγυη ενα lenovo g50-30 να το εχω για απλη χρηση σαν δευτερο.Ηθελα μερικες προτασεις για αναβαθμιση της ραμ.Τι προτεινετε;;Εχει 2 gb ddr3 sodimm και κολλαει ο τοπος με 2 καρτελες ανοιχτες και media player...Ακουω γνωμες.(Και καμμια προταση για ssd δεν θα ηταν κακη).Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλημερα,

το συγκεκριμενο μοντελο εχει χαμηλο επεξεργαστη γι'αυτο και σε δυσκολευει τι λειτουργικο εχεις εγκατεστημενο??

ξεκιναμε με αυτο..

Δημοσ.

Εχει απο τη μανα του win 8 64bit και συντομα θα φτιαξω dual boot με ubuntu LTS εφ οσον αξιωθει ο (π)οτε

να ενεργοποιησει τη γραμμη..

Δημοσ.

ελαφρυνετο το με λειτουργικο ας πουμε windows x32 ή χ64 και μετα βλεπεις για αναβαθμιση αν χρειαζεται...

Δημοσ.

fronimosd ευχαριστώ για την απάντηση. Τι θα ήταν πιο ιδανικό 4αρα η 8αρα;Έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση σε μαρκα κτλ; Επίσης θα ήθελα τον οδηγό για εγκατάσταση του Ubuntu.

Δημοσ.

γεια σας να γράψω και εγώ εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα η μητρική μου λέει  Υποδοχές Μνήμης: 2 x DDR2 667/533/400 με δυνατότητα επέκτασης έως 4GB (dual channel, 240-pin) δηλαδή αν πάρω μια 4αρα πχ αυτή  http://www.ebay.co.uk/itm/4GB-DDR2-800Mhz-PC2-6400U-240pin-Dimm-Memory-Ram-Fit-AMD-Motherboard-New-/400846826137?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5d54552a99 και κρατήσω άλλη μια που έχω πάνω 1gb απλά θα είναι άχρηστη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...