GeoTheFurious Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερες σε ολους.Νεο μελος και τσαντισμενος απο τον οτε.Μεσω λοιπον της ψηφιακης αλληλεγγυης αποφασισα να βαλω και εγω δικια μου γραμμη.(Εδω και 5-6 χρονια ειχα ιμτερνετ απο το γειτονα και κεραιες στις βεραντες...) Παω λοιπον στις 6/2παρασκευη κ κανω αιτηση για 24 αρα μιας και ειμαι ~ 800 μ απο το κεντρο της περιοχης και περιμενα τη δευτερα τεχνικο με ραντεβου.Τη Δευτερα λοιπον με παιρνουν τηλ και μου ακυρωνουν το ραντεβου.Εκτοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.Στη γειτονια εντωμεταξυ εμφανιστηκαν 4-5 νεα ρουτερ οτε με fon ,ρωτωντας και εγω τους γειτονες ηρθαν και τους τα συνεδεσαν αμεσως σε 2-5 μερες....Εγω λοιπον πηγα την προηγουμενη παρασκευη στον οτε και μου εκλεισαν ραντεβου για την ερχομενη πεμπτη...Οτι να ναι..Ξερει κανεις αν γλιτωνω τα τελη ενεργοποιησης;;;
NikosKallithea Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αλλο να βάλει κάποιος μονο ιντερνετ σε υφιστάμενης γραμμη και αλλο η νεα σύνδεση
GeoTheFurious Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Συγγνωμη δεν εξηγησα σωστα πως τουλαχιστον οι 2 απο τους γειτονες που ρωτησα εβαλαν νεα γραμμη οπως εγω...
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερες σε ολους.Νεο μελος και τσαντισμενος απο τον οτε.Μεσω λοιπον της ψηφιακης αλληλεγγυης αποφασισα να βαλω και εγω δικια μου γραμμη.(Εδω και 5-6 χρονια ειχα ιμτερνετ απο το γειτονα και κεραιες στις βεραντες...) Παω λοιπον στις 6/2παρασκευη κ κανω αιτηση για 24 αρα μιας και ειμαι ~ 800 μ απο το κεντρο της περιοχης και περιμενα τη δευτερα τεχνικο με ραντεβου.Τη Δευτερα λοιπον με παιρνουν τηλ και μου ακυρωνουν το ραντεβου.Εκτοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.Στη γειτονια εντωμεταξυ εμφανιστηκαν 4-5 νεα ρουτερ οτε με fon ,ρωτωντας και εγω τους γειτονες ηρθαν και τους τα συνεδεσαν αμεσως σε 2-5 μερες....Εγω λοιπον πηγα την προηγουμενη παρασκευη στον οτε και μου εκλεισαν ραντεβου για την ερχομενη πεμπτη...Οτι να ναι..Ξερει κανεις αν γλιτωνω τα τελη ενεργοποιησης;;; επειδη αργησαν να γλυτωσεις τα τελη ενεργοποιησης εννοεις?Nope. β.τωρα γιατι αργησαν μπρει να ηταν καποιο προβλημα ή μπορει να ηρθαν και να μην σε βρηκαν ή απλα να ξεχαστηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα