giorgospos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα, μπορω να κανω τροποποιηση φακελου μεσω του πρωτοκολου FTP; Δηλαδη να μπω στον Server, μεσω απο το πρωτοκολλο αυτο να παρω ή να τροποποιησω τον φακελο;
giorgospos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 η χρηση η οποια θελω να εχω ειναι η εξης, απο εξωτερικο υπολογιστη, π.χ εναν οικιακο, να εχω προσβαση στο server ενος αλλου κτιριου. μπορω να χειριστω την διαδικασια αυτη μεσω του συγκεκριμενου πρωτοκολλου ή να προβω σε αλλο πρωτοκολλο;
rfc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 μπορεις πολυ ευκολα με ενα ρεμοτε τυπου teamviewer να παιρνεις το desktop και να κανεις οτι θες. Εγω ετσι το χρησιμοποιω σε εναν απομακρυσμενο ftp server που εχω. Μπορεις και απο command με προγραμμα τυπου winSCP ή αλλου ειδους linux αλλα θες διαβασμα εκει. Απο οτι καταλαβα εσυ δεν εννοεις ftp server αλλα σκετο server να συνδεεσαι με ftp πρωτοκωλο. Αν δε σου κανει η πρωτη λυση τοτε, ακολουθεις τη δευτερη και πιο δυσκολη.
giorgospos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ωραια, ευχαριστω θα ακολουθησω την πρωτη που μου ειναι και ευκολη. ναι, ο server ειναι απλος απλα η συνδεση του ειναι με Ftp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα