pitoma Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα παιδιά.χρειάζομαι άμεσα βοήθεια κ παρακαλώ όποιος ξέρει να με βοηθήσει.αγόρασα το καλοκαίρι μια gigabite 7990 αλλα δεν την είχα δοκιμάσει.τώρα που την χρησιμοποίησα κάνει έναν πολύ περίεργο κ δυνατό θόρυβο.ο θόρυβος δεν έρχεται από τους ανεμιστήρες αλλά από την πλακέτα.όσο πιο πολύ ανεβάζω την ανάλυση τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνει.στα παιχνίδια δεν κάνει τίποτα περίεργο εκτός από το lol (league of legend) στο οποίο τρεμοπαίζει η εικόνα (όχι πάντα).δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι online γιατί δεν έχω παίξει άλλα παιχνίδια online.όταν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή για οτιδήποτε άλλο εκτός από gaming δεν κάνει θόρυβο...παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει.ευχαριστώ
meletis_m Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Μέτρησε τις θερμοκρασίες του συστήματος. Γράψε μας την σύνθεση σου κα τις θερμοκρασιες σου. Έχεις εγγυηση ?
pitoma Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα φίλε μου κ σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...λοιπόν φοράω mobo. asus crosshair v cpu. amd fx 9590 psu. corsair ax 1200w ram. 32 gb sta 2400 mhz hdd. ssd corsair 180 gb με αυτά είναι συνδυασμένη η κάρτα γραφικών οι θερμοκρασίες του όταν δεν παίζω είναι 30 με maximum 40,όταν παίζω είναι από 70 μέχρι 80 ίσως και λίγο παραπάνω.εγγύηση δεν έχει πια.
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ο επεξεργαστης σου ειναι φουρνος. μαλλον μαζι με τη φουρνισια καρτα κανουν αυτον τον κακο συνδιασμο. καλυτερα πουλα τον επεξεργαστη και παρε εναν 8320/50. Το κουτι μαλλον ζεσταινεται λογω του συνδιασμου αυτου. Εχεις αφτερ μαρκετ ψυκτρα για τον επεξεργαστη? Ποιο κουτι εχεις
pitoma Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 αποκλείεται να φταίει αυτό φίλε μου γιατί τον επεξεργαστή τον έχω υδρόψυκτο με corsair h100i και το κουτί είναι το coolermaster cosmos s2.φοράω και έξι ανεμιστήρες. 1
Tenshi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Όταν λέμε περίεργος θόρυβος, μήπως κάπως τσιριχτός και "ηλεκτρονικής" φύσεως;Αν ναί,πρόκειται για coil whine και δέν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό.
LouCi4er Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πωπω,με τον 9590 και την 7990,ισα ισα θα σου ειναι το 1200αρι τροφοδοτικο. Μαλλον coil whine ακους.Φυσιολογικο ή οχι,αν ειναι σιγουρα αυτο,δεν μπορεις να κανεις κατι.Για την εικονα που τρεμοπαιζει,με τι καλωδιο εχεις συνδεσει την καρτα στην οθονη?
Whitefanged Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ο θόρυβος που ακούς μοιάζει με αυτόν στο βίντεο? https://www.youtube.com/watch?v=-gb1uJWq7pY https://www.youtube.com/watch?v=NiNG6tOI9zc
pitoma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ναι φιλε μου.ακριβως αυτος ο θόρυβος ειναι.υπαρχει κάτι που μπορώ να κανω?
Whitefanged Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αδερφέ υπάρχουν πολλά γιατροσόφια και δοξασίες για να απαλλαγεί κάποιος από το coil whine. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι γιατί δεν ξέρω αν στέκουν στην πράξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα