R-tzas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Παίδες καμία η διαφορά... 53max σε intelburn test και με τις 2 πάστες... θα δω και σε games αλλά δεν παίζει να εχω διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Παιδια πειραζει που εγω εβαλα παστα στο κεντρο και λιγο στις τεσσερις γωνιες (ισα ισα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 δεν εκανες και το καλύτερο πράγμα.εγω στην θέση σου μονο στο κέντρο και προσοχή στο βίδωμα της ψύκτρας Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Απορώ γιατί ασχολούμαστε ακόμα με την arctic silver 5. Δέκα χρόνια υπάρχει χωρίς κάποια βελτίωση. PK και noctua θα κοίταζα εγώ ίσως και κάποια από τις MX. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα