AnimalPlanet Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εγω την παρακατω χρησιμοποιω τον τελευταιο χρονο σε cpu/gpu, ερχομενος απο την MX-4 Gelid GC-Extreme link 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν το είδατε προφανώς σε πολλά reviews, ότι η Prolimatech 1 & 2 είναι top στις μετρήσεις. Η 3 είναι ακόμα πιο βελτιωμένη. Την Arctic Silver 5 την δοκίμασα αρκετές φορές με μέτρια αποτελέσματα. Η Ceramique μία από τα ίδια. Για να δούμε όμως τις λεπτομέρειες: Thermal Conductivity Prolimatech PK-3 : 11.2 W/m-℃ και No "burn-in" time required Arctic Silver 5 : 8.7 W/m-℃ και the compound thickens slightly over the next 50 to 200 hours of use to its final consistency designed for long-term stability Céramique 2 : Ακόμη το ψάχνω W/m-℃ και it will take a minimum of 25 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity Από αυτά τα στοιχεία τί θα διαλέγατε; Προφανώς την PK-3 Στην πράξη η PK-3 μου έριξε 4 ℃ σε idle σε ι5 4570S (ήταν να αλλάξω την εργοστασιακή ψύκτρα , αλλά τελικά την κράτησα) και άλλους 4 ℃ σε ΑMD 7770, συκριτικά με την Céramique 2 που είχα πριν. Και σε load οι μέγιστες θερμοκρασίες μειώθηκαν, άλλα δεν μέτρησα ακριβώς το πόσο. Η δε Arctic Silver 5 που την δοκίμασα πρώτη πρώτη είχε σχεδόν ίδια αποτελέσματα (ελαφρώς καλύτερη) με την Céramique 2 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν το είδατε προφανώς σε πολλά reviews, ότι η Prolimatech 1 & 2 είναι top στις μετρήσεις. Η 3 είναι ακόμα πιο βελτιωμένη. Την Arctic Silver 5 την δοκίμασα αρκετές φορές με μέτρια αποτελέσματα. Η Ceramique μία από τα ίδια. Για να δούμε όμως τις λεπτομέρειες: Thermal Conductivity Prolimatech PK-3 : 11.2 W/m-℃ και No "burn-in" time required Arctic Silver 5 : 8.7 W/m-℃ και the compound thickens slightly over the next 50 to 200 hours of use to its final consistency designed for long-term stability Céramique 2 : Ακόμη το ψάχνω W/m-℃ και it will take a minimum of 25 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity Από αυτά τα στοιχεία τί θα διαλέγατε; Προφανώς την PK-3 Στην πράξη η PK-3 μου έριξε 4 ℃ σε idle σε ι5 4570S (ήταν να αλλάξω την εργοστασιακή ψύκτρα , αλλά τελικά την κράτησα) και άλλους 4 ℃ σε ΑMD 7770, συκριτικά με την Céramique 2 που είχα πριν. Και σε load οι μέγιστες θερμοκρασίες μειώθηκαν, άλλα δεν μέτρησα ακριβώς το πόσο. Η δε Arctic Silver 5 που την δοκίμασα πρώτη πρώτη είχε σχεδόν ίδια αποτελέσματα (ελαφρώς καλύτερη) με την Céramique 2 . Λες να δω διαφορά από την Xilence X5 που έχω τώρα ? Στο σύστημα της υπογραφής μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 λογικα ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifganas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 http://www.e-shop.gr/arctic-silver-5-thermal-compound-35g-p-PER.641207 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Με την mx4 είμαι ευχαριστημένος αλλά μπορείς να δεις και εδώ ένα αρκετά μεγάλο review για thermal paste http://www.tomshardware.com/reviews/thermal-paste-performance-benchmark,3616.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν το είδατε προφανώς σε πολλά reviews, ότι η Prolimatech 1 & 2 είναι top στις μετρήσεις. Η 3 είναι ακόμα πιο βελτιωμένη. Την Arctic Silver 5 την δοκίμασα αρκετές φορές με μέτρια αποτελέσματα. Η Ceramique μία από τα ίδια. Για να δούμε όμως τις λεπτομέρειες: Thermal Conductivity Prolimatech PK-3 : 11.2 W/m-℃ και No "burn-in" time required Arctic Silver 5 : 8.7 W/m-℃ και the compound thickens slightly over the next 50 to 200 hours of use to its final consistency designed for long-term stability Céramique 2 : Ακόμη το ψάχνω W/m-℃ και it will take a minimum of 25 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity Από αυτά τα στοιχεία τί θα διαλέγατε; Προφανώς την PK-3 Στην πράξη η PK-3 μου έριξε 4 ℃ σε idle σε ι5 4570S (ήταν να αλλάξω την εργοστασιακή ψύκτρα , αλλά τελικά την κράτησα) και άλλους 4 ℃ σε ΑMD 7770, συκριτικά με την Céramique 2 που είχα πριν. Και σε load οι μέγιστες θερμοκρασίες μειώθηκαν, άλλα δεν μέτρησα ακριβώς το πόσο. Η δε Arctic Silver 5 που την δοκίμασα πρώτη πρώτη είχε σχεδόν ίδια αποτελέσματα (ελαφρώς καλύτερη) με την Céramique 2 . Εγω δεν ειπα οτι η ceramique 2 ειναι η καλυτερη. Ειπα οτι με τα λεφτα που μπορεις να αγορασεις τα 25γ, και με βαση τις καλες επιδοσεις που εχει, νομιζω ειναι η πιο value for money επιλογη. Εαν θελει καποιος κατι καλυτερο, υπαρχει φυσικα, απλα πρεπει να πληρωσει. Για εμενα αυτοι οι 2 βαθμοι δεν δικαιολογουν το κοστος. Και απο προσωπικη πειρα δεν ειδα ποτε 4 βαθμους διαφορα απο τη ceramique 2, ηταν ακριβως 2 βαθμοι με προηγουμενες ακριβες παστες που ειχα. Και με τη silver μιλαμε για 1 βαθμο διαφορα μονο.. Εαν καποιος σαν και εμενα εχει μερικα συστηματα στο σπιτι, δεν αξιζει με τιποτα να πληρωσει για 2 βαθμους διαφορα. Εαν παλι εχεις 1 συστημα και θα αλλαζεις παστα μια φορα το χρονο τοτε παω πασο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Arctic Silver 5 εχω βαλει στα 2 τελευταια pc γιατι αυτη μου ειχε περισσεψει, οταν βγαλω το cooler για καθαρισμο λεω να βαλω gelid gc extreme να δω αφου λενε οτι ειναι η καλυτερη μετα τις "hard to apply" coolaboratory liquid pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Η coolaboratory ανοικει σε αλλη κατηγορια, δοκιμασμενη, καλη αλλα για ειδικες περιπτωσεις...Προσφατα εβαλα στο pc τη gelid extreme που εδινε μαζι η ek στο cpu block και παρατηρησα ελαχιστες διαφορες με τη arctic mx-4..Οποτε γνωμη μου, παρε τη πιο φθηνη μεταξυ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ε ναι μικρες ειναι οι διαφορες ετσι και αλλιως μετα την coolaboratory, τα εχει και εδω και δειχνει 0.6c διαφορα με την mx-4. Αν βαλεις και οτι η mx-4 ειναι easy να την κανεις apply παιζει να αξιζει περισσοτερο για all around χρηση. http://www.tomshardware.com/reviews/thermal-paste-performance-benchmark,3616-17.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Εγω την παρακατω χρησιμοποιω τον τελευταιο χρονο σε cpu/gpu, ερχομενος απο την MX-4 Gelid GC-Extreme link Κορυφαία η Gelid, και λίγο παραπίσω η Noctua NT-H1 που χρησιμοποιώ εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 παράγγειλα την Prolimatech PK-3, θα δώσω θερμοκρασίες σε σύγκριση με Χ5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ δύσκολα ρε παιδί μου απλώνεται η promilatech pk-2. Δεν πιάνει εύκολα πάνω στην cpu. Κανένα tip ? Η artic silver 5 απλώνεται πανεύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ δύσκολα ρε παιδί μου απλώνεται η promilatech pk-2. Δεν πιάνει εύκολα πάνω στην cpu. Κανένα tip ? Η artic silver 5 απλώνεται πανεύκολα ποτέ δεν άπλωσα πάστα, βάζω στο κέντρο πάστα σε μέγεθος μεγαλούτσικου κόκκου ρυζιού και γίνεται μπόμπα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 παράγγειλα την Prolimatech PK-3, θα δώσω θερμοκρασίες σε σύγκριση με Χ5 Εις αναμονή λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα