frozex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Το ερώτημα είναι "απλό". Ποια πάστα να επιλέξω για να τοποθετήσω τον Themis EVO στον i7 4790K; Οι θερμοκρασίες προς το παρών είναι χαμηλές και όταν πάω σε OC και άλλα τρελά πράγματα λογικά θα αλλάξω ψήκτρα οπότε τότε θα πάρω άλλη πάστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex00a Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 arctic cooling mx 2-4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αυτή http://www.e-shop.gr/prolimatech-pk-3-nano-aluminium-thermal-compound-15g-p-PER.811243 . Μη σε ξεγελάει η φθηνή τιμή. Είναι μικρή η ποσότητα της συγκεκριμένης συσκευασίας απλά, αλλά αρκεί για 10 χρήσεις περίπου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ποια πάστα να επιλέξουμε για hard o/c ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Γνωμη μου, καλυτερα να μη παρεις μια τοσο ακριβη. Εγω αγορασα την arctic ceramique 2 (25g) στα 6 ευρω, τεραστια ποσοτητα και αντε να ειναι 1-2 βαθμους χειροτερη απο τις ακριβες στα 3/5g. οπως μπορεις να δεις βγαινει και σε μικρη ποσοτητα και ειναι ακριβη, αλλα βγαινει και σε 25γ και ειναι πολυ οινομικη, θα την εχεις για παντα http://www.skroutz.gr/c/678/thermal-paste.html?keyphrase=arctic+ceramique 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Έχω την mx-4 και απλά δεν παίζεται. Σε σχέση με μια xilence x5 που είχα πριν, με την cnps5x performa και a8 6600k στοκ χωρίς turbo, η mx-4 μου έριξε τουλάχιστον 4 βαθμούς σε idle και 3 σε load. Απίστευτη πάστα, συναγωνίζεται πολύ ακριβότερες αν αναλογστεί κανείς το κόστος της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το σημαντικότερο στην πάστα είναι η σωστή τοποθέτηση.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosflow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Pk-2 παντως μην παρεις η ΜΧ 2-4 ειναι πολυ καλυτερες σε Q6600. Η PK-3 που αναφερθηκε πιο πανω δεν ξερω αλλα η 2 ηταν απογοητευση στο συστημα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το σημαντικότερο στην πάστα είναι η σωστή τοποθέτηση.. πολύ σωστά.Πάρε την mx-4 και μαθε να την βαζεις σωστά. Ειχα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσω για μερικές μερες αυτην εδω http://www.e-gate.gr/spire-thermal-frost-blue-0.5gr-sp-802-0.5g.html μεχρι να παρω την arctic silver 5 και η διαφορα τους ηταν 5-6 βαθμοι(βεβαια η φθηνη ξεραίνεται σε χρονο ρεκορ σε σχεση με τις ακριβές).Οταν έιχα βαλει μια φορά αρκέτη παραπάνω silver 5 από οτι χρειαζοταν,οι θερμοκρασίες ήταν απογοητευτικές..Η silver 5 πάντως καλή ειναι,αλλα δεν δικαιολογει την τρελή της διαφημιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 πάντως εγώ που θέλω να αγοράσω πάστα δεν έβγαλα άκρη τι πρέπει να πάρω ή να κοιτάξω.. λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Η τιμή της ceramique 2 στα 25γρ είναι ανίκητη. Αν όμως θες το κάτι παραπάνω και δεν σκοπεύεις να κάνεις πολλές χρήσεις πάρε arctic silver 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Για εμένα η καλύτερη πάστα τόσο σε απόδοση, όσο σε τιμή, ποιότητα και ποσότητα είναι η arctic mx-4. Είναι φθηνότερη από arctic sliver 5, μεγαλύτερη ποσότητα, αποδοτικότερη και πάνω από όλα μη ηλεκρικά αγώγιμη. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε κάρτες γραφικών πέραν του επεξεργαστή. Δεν είχα ποτέ μου την arctic silver 5, αλλά σε δοκιμές βγαίνει καλύτερη η mx-4. Ωστόσο, αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη στο θέμα. Οι κάτοχοι λοιπών thermal paste ας πουν τις γνώμες τους, η δικιά μου αποτελεί μια από αυτές . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Είχα την αίσθηση ότι στις δοκιμές βγαίνει καλύτερη η as5 από την mx-4. Θυμάμαι ότι ήμουνα ανάμεσα στις δύο και τελικά πήρα την as5 βασιζόμενος στα διάφορα reviews. Μάλλον έχει αλλάξει κάτι και δεν το πήρα είδηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα να δεις, οι δοκιμές είναι καθαρά ενδεικτικές. Μιλώντας για καθαρή απόδοση σε βαρύ oc όλοι προτείνουν την arctic silver 5, δεν νομίζω να το κάνουν τυχαία. Ωστόσο, μπορεί να προτιμάται καθαρά και μόνο για το όνομα που έχει στην αγορά, κανείς δεν ξέρει. Εγώ πάντως, από μια xilence x5 βρήκα την υγειά μου με την mx-4. Έριξε αισθητά την θερμοκρασία και ειδικά το καλοκαίρι, εκεί η διαφορά φαίνεται καλύτερα. Στις δοκιμές είχα δει σε διάφορα sites ότι ήταν καλύτερη και μιας και δεν ήθελα να δώσω και πολλά λεφτά, προτίμησα την mx-4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 prolimatech pk3 ή arctic MX-4 η πρωτη ειναι καλυτερη ελαφρως αλλα δυσκολη στην εφαρμογη , η δευτερη ειναι καλη all-around η silver ειναι πολυ παλιο μοντελο. 7 χρονων ? κατι θα ξερει ο κοσμος που την εχει πια προσπερασει :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα