ekans Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 λοιπον παιδια καλησπερα.. εχω το εξης προβλημα, αμα παρατηρησω την οθονη παρατηρω κατι σαν νερα να περναν μεσα απτην οθονη μου δηλαδη κατι σαν φοτηνοτητα απο πανω μεχρι κατω γρηγορα.. εχω την εντυπωση οτι κατι πρεπει να παιζει με το ρευμα.. εχω δοκιμασει να αλλαξω ολα τα βυσματα (ρευμα,vga καλωδιο) με καινουργια και το προβλημα παραμενει..
bratsos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τα νερά τα βλέπεις σαν μικρόσκοπικα κύματα? Εάν ναι, μάλλον το ρεύμα φταίει. Δοκίμασε το σε άλλη πρίζα. Εάν έχει θέμα το τροφοδοτικό της οθόνης θέλει εργαλεία και βολτομετρο, άμα το έχει μέσα της. Δοκίμασε να κατεβάσεις το contrast και το brightness σε χαμηλά επίπεδα. Διάκρινετε βελτίωση στον 'θόρυβο' ?
WalkerSW Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τι συνδεση χρησιμοποιεις? DSUB , HDMI, DVI?
ekans Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 τα "νερα" φαινονται σαν τρεμοπεγμα μεσα της οθονης.φαινεται κυριως σε σκουρα φοντα και ειναι αισθητο νομιζεις οτι κατι περναει απο μεσα.. σαν να βλεπεις φως να κουνιεται..εαν κατεβασω την φοτηνωτητα φαινεται πιο εντονα.. η μπριζα ειναι συνδεδεμενη σε ενα πολυμπριζο και απο το πολυμπριζο με προεκταση φτανει σε ενα διπλο πολυμπριζο και απο αυτο στην μπριζα τ σπιτιου. χρησιμοποιω συνδεση vga καλωδιο με μετατρομεα σε dvi πανω στην καρτα γραφικων.. εχω δοκιμασει με καινουργιο μετατροπεα και στις 2 θεσεις τις καρτας γραφικων.. οποτε μαλλον θελα ρευματος πρεπει να ναι.. καποια βοηθεια?
WalkerSW Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Οχι κατα πασα πιθανότητα δεν ειναι το ρεύμα. To πιο πιθανο είναι να είναι το καλώδιο vga. Τα vga περνάν αναλογικό σήμα και είναι αρκετά ευαισθητα σε παρεμβολές απο ηλεκρομαγνητικές ακτινοβολίες. Για αρχή ή δοκιμασα να κανεις την συδεση σου με dvi/hdmi αλλιως αν η οθόνη σου δεν έχει αντιστοιθες θύρες παρε ένα καλό vga με θωρακιση! Πχ http://www.skroutz.gr/s/4876609/Easytouch-VGA-Cable-15-pin-D-Sub-male-15-pin-D-Sub-male-3m-ET-9046.html
ekans Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 εχω δευτερο καλωδιο vga ενα φτηνο δοκιμαζω τωρα να σου πω! μπορω να πω οτι στο παρελθον μια το εκανε μια δεν το εκανε τωρα ειναι μονημος ετσι..να πω επισης οτι τα καλωδια ρευματος και της οθονης ειναι ολα μαζι πιασμενα! τα ιδια με αλλο καλωδιο vga και νομιζω πιο αισθητο!
WalkerSW Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Απομάκρυνε τα καλώδια όσο γίνεται.... Εχει θωρακιση το αλλο το καλώδιο? Παντως αν ειναι παρεμβολές δύσκολα θα τiς ξεφορτωθείς. Το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι πας σε ψηφιακή συνδεση (hdmi/dvi) τα ιδια με αλλο καλωδιο vga και νομιζω πιο αισθητο! Λογικο αν και το δευτερο ειναι της οκάς!
ekans Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 της πλακας ειναι το αλλο καλωδιο.. η οθονη ειναι μια κλασσικη lg Και εχει μονο dvi εξοδο και η καρτα γραφικων μονο dvi εξοδους δεν μπορω να παω σε συνδεση hdmi.. αναγαστηκα dvi και vga.. δοκιμαζω τωρα να απομακρυνω τα καλωδια ρευματος απο της οθονης!
WalkerSW Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 της πλακας ειναι το αλλο καλωδιο.. η οθονη ειναι μια κλασσικη lg Και εχει μονο dvi εξοδο και η καρτα γραφικων μονο dvi εξοδους δεν μπορω να παω σε συνδεση hdmi.. αναγαστηκα dvi και vga.. δοκιμαζω τωρα να απομακρυνω τα καλωδια ρευματος απο της οθονης! Κατσε γτ με μπερδεψες έχει ή δεν έχει dvi η οθόνη?
ekans Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 η οθονη εχει μονο vga εξοδο. η καρτα γραφικων μονο dvi Εξοδο και χρησιμοποιω καλωδιο vga με μετατροπεα vga σε dvi μπροστα απτην εξοδο της καρτας γραφικων.. αφαιρεσα ολα τα καλωδια που ηταν πιασμενα μαζι και αφησα μονο του το καλωδιο vga προς τον υπολογιστη και παλι τα ιδια..
WalkerSW Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Οποτε η απλα το ανέχεσαι, η δοκιμάζεις ενα καλυτερο ποιοτικός καλώδιο η βαζεις στην ακρη για σοβαρη οθονη!
ekans Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) θα ξεκινησω με αρχικα καλωδιο και αν δεν φτιαξει την βαφω μπλε και θαλασσα ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2015 από ekans
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα