Προς το περιεχόμενο

gaming pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως σ ειπε ολα παιζουν ρολο και εξηγουμαι:

Δεν μπορει να εχεις πρωτοκλασατα GPU CPU και RAM αν δεν εχεις ενα αρκετα καλο και δυνατο PSU για να τα υποστηριξεις,επισης μια MB που θα εχει ολες τις δυνατοτηες που θα χρειαζεσαι και τελος κουτι και ψυκτρες γιατι ως γνωστων ο μεγαλυτερος εχθρος των ηλεκτρονικων συστηματων ειναι η σκονη και η ζεστη.

Οποτε κοιτας σε ενα αρκετα καλο και αρμονικο συνολο!ειτε το θες για gaming ειτε για προγραμματα ειτε για να παιζεις πασιεντζα!

• Like 2
Δημοσ.

να επενδυσεις αρχικα σε μερικα πραματα που θα τα κρατησεις σε ενα λογικο βαθος χρονου οπως οθονη κουτι και φυσικα intel και nvidia αν θες να παιζεις χωρις προβληματα, σε επεξεργαστη και καρτα.

ψυκτρα στανταρ ετοιμη υδροψυξη με διπλο ψυγειο να το καρφωσεις στη κορυφη του case και εισαι αρχοντας

Δημοσ.

να επενδυσεις αρχικα σε μερικα πραματα που θα τα κρατησεις σε ενα λογικο βαθος χρονου οπως οθονη κουτι και φυσικα intel και nvidia αν θες να παιζεις χωρις προβληματα, σε επεξεργαστη και καρτα.

ψυκτρα στανταρ ετοιμη υδροψυξη με διπλο ψυγειο να το καρφωσεις στη κορυφη του case και εισαι αρχοντας

Άπο αυτά που ζήτησε πως έφτασες στην υδροψηξη προσπαθώ να καταλάβω...

Όσο για το σχολείο περί ιντελ και προβλημάτων, να φανταστώ πως οι χρήστες AMD έχουν προβλήματα, απλά δεν το έχουν καταλάβει έτσι?

• Like 1
Δημοσ.

ΕΧΕΙΣ δικιο.κ εγώ έβαλα fx8320 κ r9280 κ πράγματικα κλαιω...
Δημοσ.

Υδροψυξη εβαλες? Γιατί λέει δεν πας πουθενά χωρίς αυτή!

Δημοσ.

Για την καρτα γραφικων θα συμφωνησω για τον επεξεργαστη παλι οχι και ξερεις το γιατι :)

Δημοσ.

Δεν θα απανταω στον κάθε κολλημενο-trollα , φίλε μου. Έχω δει πολλά ποστ του

ανοιξε εδω το σεκτιον για καρτες γραφικων απο τα 10 προβληματα τα 8 ειναι σε ατι για cpu οτι εχω διαβασει για amd καταναλωνουν πολυ και θερμαινονται, θες τωρα τιποτα?

Δημοσ.

α καλα.....για ποσα χρονια πριν μιλας για τους amd????ειπαμε ναι οκ η intel καλυτερη αλλα να παροτρυνεις καποιον να κοιταει ΜΟΝΟ ιντελ (και ο οποιος μπορει να μην εχει τα χρηματα να διαθεσει για να παρει ιντελ) ε αυτο κατανταει γελοιο.

fulgore , κατανοητο αυτο που ειπες ομως στα 150 ευρω τι intel να επαιρνα?? i3??

Δημοσ.

α καλα.....για ποσα χρονια πριν μιλας για τους amd????ειπαμε ναι οκ η intel καλυτερη αλλα να παροτρυνεις καποιον να κοιταει ΜΟΝΟ ιντελ (και ο οποιος μπορει να μην εχει τα χρηματα να διαθεσει για να παρει ιντελ) ε αυτο κατανταει γελοιο.

fulgore , κατανοητο αυτο που ειπες ομως στα 150 ευρω τι intel να επαιρνα??

Σου εγινε ηδη συνθεση στα χρηματα που διεθετες για i5 στο δευτερο post http://www.insomnia.gr/topic/559073-gaming-pc-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ Αν εβαζες και μια R9 280x αντι για την 960 ερχοταν ακριβως στα χρηματα που διεθετες.

Επισης αν καποιος εχει οικονομικο θεμα κοιταζει και στις αγγελιες οπως κανουν ολοι οι ψαγμενοι που κοιταζουν για να αρπαξουν τις ευκαιριες,στην Ελλαδα της ανεργιας και της κρισης ειμαστε κανονικα οι περισσοτεροι επρεπε να κοιταζουν πρωτα τις αγγελιες και μετα τι μπορουν να αγορασουν καινουργιο.

Δημοσ.

ναι αλλα υπαρχει και το ρισκο οσο αφορα την αγορα μεταχειρισμενου (αυτο ισχυει φυσικα για ολους τους τομεις ,  αυτοκινητα κλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...