semelas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 πια ειναι τα βασικα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ενα gaming pc
DimitrisGt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ολα παιζουν ρολο. Αλλα τα πιο σημαντικα ειναι CPU, GPU, RAM.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 οπως σ ειπε ολα παιζουν ρολο και εξηγουμαι: Δεν μπορει να εχεις πρωτοκλασατα GPU CPU και RAM αν δεν εχεις ενα αρκετα καλο και δυνατο PSU για να τα υποστηριξεις,επισης μια MB που θα εχει ολες τις δυνατοτηες που θα χρειαζεσαι και τελος κουτι και ψυκτρες γιατι ως γνωστων ο μεγαλυτερος εχθρος των ηλεκτρονικων συστηματων ειναι η σκονη και η ζεστη. Οποτε κοιτας σε ενα αρκετα καλο και αρμονικο συνολο!ειτε το θες για gaming ειτε για προγραμματα ειτε για να παιζεις πασιεντζα! 2
frozex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 μετά κοιτάς και μια οθόνη ανάλογη της κάρτας γραφικών που θα πάρεις.
pano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 πια ειναι τα βασικα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ενα gaming pc Πάνω απ΄όλα, αρκετά ευρώπουλα...
Runner25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 να επενδυσεις αρχικα σε μερικα πραματα που θα τα κρατησεις σε ενα λογικο βαθος χρονου οπως οθονη κουτι και φυσικα intel και nvidia αν θες να παιζεις χωρις προβληματα, σε επεξεργαστη και καρτα. ψυκτρα στανταρ ετοιμη υδροψυξη με διπλο ψυγειο να το καρφωσεις στη κορυφη του case και εισαι αρχοντας
StigmaX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 να επενδυσεις αρχικα σε μερικα πραματα που θα τα κρατησεις σε ενα λογικο βαθος χρονου οπως οθονη κουτι και φυσικα intel και nvidia αν θες να παιζεις χωρις προβληματα, σε επεξεργαστη και καρτα. ψυκτρα στανταρ ετοιμη υδροψυξη με διπλο ψυγειο να το καρφωσεις στη κορυφη του case και εισαι αρχοντας Άπο αυτά που ζήτησε πως έφτασες στην υδροψηξη προσπαθώ να καταλάβω... Όσο για το σχολείο περί ιντελ και προβλημάτων, να φανταστώ πως οι χρήστες AMD έχουν προβλήματα, απλά δεν το έχουν καταλάβει έτσι? 1
SOAD1981 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 να επενδυσεις αρχικα σε μερικα πραματα που θα τα κρατησεις σε ενα λογικο βαθος χρονου οπως οθονη κουτι και φυσικα intel και nvidia αν θες να παιζεις χωρις προβληματα, σε επεξεργαστη και καρτα. ψυκτρα στανταρ ετοιμη υδροψυξη με διπλο ψυγειο να το καρφωσεις στη κορυφη του case και εισαι αρχοντας ΕΧΕΙΣ δικιο.κ εγώ έβαλα fx8320 κ r9280 κ πράγματικα κλαιω...
StigmaX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ΕΧΕΙΣ δικιο.κ εγώ έβαλα fx8320 κ r9280 κ πράγματικα κλαιω... Υδροψυξη εβαλες? Γιατί λέει δεν πας πουθενά χωρίς αυτή!
SOAD1981 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα απανταω στον κάθε κολλημενο-trollα , φίλε μου. Έχω δει πολλά ποστ του
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ΕΧΕΙΣ δικιο.κ εγώ έβαλα fx8320 κ r9280 κ πράγματικα κλαιω... Για την καρτα γραφικων θα συμφωνησω για τον επεξεργαστη παλι οχι και ξερεις το γιατι
Runner25 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα απανταω στον κάθε κολλημενο-trollα , φίλε μου. Έχω δει πολλά ποστ του ανοιξε εδω το σεκτιον για καρτες γραφικων απο τα 10 προβληματα τα 8 ειναι σε ατι για cpu οτι εχω διαβασει για amd καταναλωνουν πολυ και θερμαινονται, θες τωρα τιποτα?
SOAD1981 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 α καλα.....για ποσα χρονια πριν μιλας για τους amd????ειπαμε ναι οκ η intel καλυτερη αλλα να παροτρυνεις καποιον να κοιταει ΜΟΝΟ ιντελ (και ο οποιος μπορει να μην εχει τα χρηματα να διαθεσει για να παρει ιντελ) ε αυτο κατανταει γελοιο. fulgore , κατανοητο αυτο που ειπες ομως στα 150 ευρω τι intel να επαιρνα?? i3??
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 α καλα.....για ποσα χρονια πριν μιλας για τους amd????ειπαμε ναι οκ η intel καλυτερη αλλα να παροτρυνεις καποιον να κοιταει ΜΟΝΟ ιντελ (και ο οποιος μπορει να μην εχει τα χρηματα να διαθεσει για να παρει ιντελ) ε αυτο κατανταει γελοιο. fulgore , κατανοητο αυτο που ειπες ομως στα 150 ευρω τι intel να επαιρνα?? Σου εγινε ηδη συνθεση στα χρηματα που διεθετες για i5 στο δευτερο post http://www.insomnia.gr/topic/559073-gaming-pc-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ Αν εβαζες και μια R9 280x αντι για την 960 ερχοταν ακριβως στα χρηματα που διεθετες. Επισης αν καποιος εχει οικονομικο θεμα κοιταζει και στις αγγελιες οπως κανουν ολοι οι ψαγμενοι που κοιταζουν για να αρπαξουν τις ευκαιριες,στην Ελλαδα της ανεργιας και της κρισης ειμαστε κανονικα οι περισσοτεροι επρεπε να κοιταζουν πρωτα τις αγγελιες και μετα τι μπορουν να αγορασουν καινουργιο.
SOAD1981 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλα υπαρχει και το ρισκο οσο αφορα την αγορα μεταχειρισμενου (αυτο ισχυει φυσικα για ολους τους τομεις , αυτοκινητα κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα