Rapsthemaniac Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 μοντα ειναι αν δεν την κανεις μονος να το ευχαριστηθείς και να παιδευτής δεν λεει Να σου πω την μαυρη μου αληθεια το θεμα ειναι οτι δεν εχω την γνωση και την υπομονη να το κανω μονος μου οποτε θα προτιμουσα να το κανει καποιος επαγγελματιας η εστω καποιος που το εχει ξανακανει.Απο την αλλη ο sotos 1 δεν εχει απαντησει στο ερωτημα μου οσον αφορα το κοστος.
sotos 1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Σου απάντησα ότι δεν συμφέρει γιατί δεν ειναι κατι απλό σαν κατασκευή, καλύτερα κανε αυτό που σου είπε ο Tenshi για αρχή και βλέπεις
Rapsthemaniac Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μαλλον κατα εκει θα στραφω απ'οτι φαινεται. 1
Rapsthemaniac Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα χθες το βραδυ εστειλα αιτημα RMA στην Corsair και σημερα το πρωι εγκριθηκε αντικατασταση με καινουριο ΔΩΡΕΑΝ .Λογικα αυριο η μεθαυριο θα το εχω.Δεν ειναι πρωτη φορα που μενω εκπληκτος με το support της. Να τα λεμε και αυτα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα