Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη plexi σε side panel

Rapsthemaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ειμαι κατοχος ενος corsair 780T και επιθυμω την αντικατασταση του plexi στο δεξι πανελ του κουτιου.Καταλαθος το γρατζουνισα οποτε κυριως για αισθητικους λογους θα γινει η αντικατασταση του.Εχετε να μου προτεινεται καποιον κι αν ναι με τι κοστος στο περιπου.Ευχαριστω

YΓ Η φωτογραφια ειναι ενδεικτικη σε περιπτωση που δεν καταλαβατε τι θελω να πω.

post-281584-0-15743000-1424721824_thumb.jpg

Επεξ/σία από Rapsthemaniac
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα ειμαι κατοχος ενος corsair 780T και επιθυμω την αντικατασταση του plexi στο δεξι πανελ του κουτιου.Καταλαθος το γρατζουνισα οποτε κυριως για αισθητικους λογους θα γινει η αντικατασταση του.Εχετε να μου προτεινεται καποιον κι αν ναι με τι κοστος στο περιπου.Ευχαριστω

YΓ Η φωτογραφια ειναι ενδεικτικη σε περιπτωση που δεν καταλαβατε τι θελω να πω.

καταρχας,τραβα μια φοτο το καπακι αλλα απτην μεσα μερια για να δουμε πως ειναι στερεωμενο...

Στείλε ένα mail στο support της Corsair.

Δέν αποκλείεται να σου στείλουν plexi αντικατάστασης δωρεάν.

Το σκεφτηκα απλα επειδη θεωρω πως η ποιοτητα κατασκευης του δεν ειναι και η καλυτερη αν γινεται να φτιαξω ενα καινουριο με καλυτερη ποιοτητα υλικων θα το προτιμουσα.

Πάνε σε κάποιο μαγαζί με ακριλικά, που κάνουν διαφημιστικές πινακίδες από plexy κτλπ και δείξε το καπάκι έτσι όπως είναι... Δεν είναι δύσκολο θα στο φτιάξουν 

• Like 1

leroy merlin καπου στα 10 ευρο το μαξ εχει 50χ50 η κατι τετοιο πλεξι.

το κόβεις μονος με προσοχή και μετα με προσοχη παλη κανείς της τριπες για να το στερεώσεις οπως ειναι στην φωτο.

αν εχεις μεράκι και το κατέχεις με τα εργαλεια θα σου ειναι ευκολο.

Δεν υπαρχή περίπτωση να κοπή με το χέρι και να πέσει ακριβός στα ανοίγματα για τα γαντζακια παιδιά,και απο την μερια που φαινεται να σας πω ότι έχει μια μικρή πατούρα για να έρθει στο ίδιο ύψος με την λαμαρίνα,θελει και ρουτερακι γύρο γύρο 

μια χαρα γινεται.εχεις ασχοληθεί και δεν μπόρεσες;;;;εγω με dremel μια χαρα εκανα την δουλεια μου στο κουτι και εβαλα πλεξι.

υπομονη και καλο χερι θελει.

Το πιστευω ότι θα το έκανες μόνο που εγώ θα το έκανα με coler και κοπή με λειζερ και εσυ στο χέρι,τώρα πιστευω κατάλαβες τι θέλω να πω 

edit

εμείς το βλέπουμε ετσι,ο άλλος που δεν έχει dremel λίμες γυαλόχαρτα,του ειναι κάπως ζορικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...