ptz13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πριν λίγους μήνες αποφάσισα να αλλάξω το καβουρδιστήρι το ZTE που δίνει ο ΟΤΕ με ένα tp link 8980 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Από τότε όμως παρουσιάστηκε πρόβλημα που παροδόξως δεν είχα με το ZTE. Πιο συγκεκριμένα, αν όταν παίζω κάποιο game online (πχ BF4) και προσπαθήσει κάποιος που συνδέεται μεσω wifi στο ρουτερ να δει έστω κι ένα βίντεο στο youtube, το ping μου φτάνει στο θεό (600+). Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;
SlackulatoR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω πρέπει να ψάξεις και να ρυθμίσεις την τεχνολογία QoS στο router (έχει να κάνει με traffic priority).
ptz13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Έκανα μια απόπειρα να το ρυθμίσω αλλά δεν έβγαλα άκρη. Πήγα με το σκεπτικό να κάνω reserve μια ip για το pc και μέσω bandwidth management να βάλω όλες τις υπόλοιπες σε ένα συγκεκριμένο pool με περιορισμένο bandwidth. Το ρουτερ μουλάρωσε όμως και μου δίνει wrong mac format όταν προσπαθώ να κάνω bind τη συγκεκριμένη ip με τη mac του pc. Αν κάποιος έχει σετάρει QoS σε tp link και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
SlackulatoR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως βοηθάει αυτό; http://www.tp-link.com/lb/article/?faqid=349
ptz13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Βοήθησε όσο να ναι αν και διαφορετικό λίγο το interface. Μένει να δούμε αν παίζει σωστά τώρα και να με αφήσει να κάνω bind. Ευχαριστώ πολύ SlackulatoR.
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 α.ζητα Fast path>β.δες για firmware update για το ρουτερ.
ptz13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 α.ζητα Fast path>β.δες για firmware update για το ρουτερ. Είχα fast path για δυομισι χρόνια περίπου, μέχρι πριν μερικούς μήνες που από το πουθενά άρχισαν τα προβλήματα στη γραμμή (αποσυνδέσεις κάθε 10 λεπτά κτλ) και τα τσακάλια μετά απο αρκετές μέρες που το πάλευαν έκριναν οτι η λύση είναι να με γυρίσουν σε interleaved και 12ρι προφίλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα