dusty Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, έχω το dlink dap 1360 ως repeater και επειδή μου δημιουργεί πολλά προβλήματα σκέφτομαι να πάρω άλλο. Ποιο μου προτεινετε; στα χαρακτηριστικά αν μπορεί ας είναι λίγο καλυτερο. Μπάτζετ δεν λέω, γιατί πραγματικα δεν ξέρω τι κοστος μπορεί να έχει. http://www.dlink.com/gr/el/home-solutions/connect/access-points-range-extenders-and-bridges/dap-1360--wireless-n-open-source-access-point-router
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 καλα φτηνα repeater ειναι τα tp link.701nd,801nd,901nd. εκτος αν σε βολευει μετα κανα powerline με Wifi που θα παιζει καλυτερα.
dusty Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Απο οτι κατάλαβα τα powerline είναι για να λειτουργουν στο ίδιο σπίτι. Απλα το συνδέεις στην πρίζα και μεταφερεται μέσω πρίζας το ίντερνετ;
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 yes.θελουν ιδιο ηλεκτρολογικο πινακα.για το dlink το μονο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι Firmware update και μετα ενα Hard reset και το ξαναδοκιμαζεις.
dusty Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Για το dlink έχω διαβάσει οτι έχει αδικαιολόγητες αποσυνδεσεις και πολύ ασθενές σημα . οτι ακριβως αντιμετωπιζω. Λίγο που το εψαξα αυτό το πρόβλημα αναφέρουν. Σκεφτόμουν για https://www.skroutz.gr/s/4913830/TP-LINK-Archer-C2.html Θέλω να φτασει απο ισόγειο στον 4ο. Ειναι εφικτό; Η αλλη λύση είναι να τραβηξω καλώδιο Ethernet.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ριξε καλωδιο.4 οροφους πανω ακομα και να παιξει θα ειναι οριακα.καλωδιο ethernet στεγνα και ενα access point εκει μετα.αν εχεις καποιο παλιο ρουτερ το κανεις access point αλλιως καποιο ap απο τα παραπανω που εγραψα που παιζουν και ap αλλα και repeater.αν το σπιτι εχει Utp καλωδιο πισω απο τις πριζες αντι για ραζιμ αν πιανουν και ξερεις μπορεις απο αυτο να περασεις και ιντερνετ και τηλεφωνο.
dusty Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία, τραβάω καλώδιο μέχρι πάνω. Έχω ενα netfaster, αυτά που έδινε η hol. Μπορω αυτό να το κάνω access point; και πως; είναι εύκολη η διαδικασία;
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία, τραβάω καλώδιο μέχρι πάνω. Έχω ενα netfaster, αυτά που έδινε η hol. Μπορω αυτό να το κάνω access point; και πως; είναι εύκολη η διαδικασία; α.φτιαχνεις σωστα το καλωδιο πχ με τον τροπο t568b. β.στο Netfaster αν και παιζει να στο παρει πισω η Hol καποια στιγμη αν εχεις διακοψει πρεπει να κανεις δυο πραγματα.στο Lan interface να του δωσεις μια Ip διαφορετικη απο του adsl router. αν το adsl router ειναι 192.168.1.254 βαλε το netfaster 192.168.1.253.να αλλαζει δηλαδη το τελευταιο κομματι της Ip.επισης απο το netfaster πρεπει να κλεισεις τον dhcp για να μην υπαρχουν 2 dhcp.τα ενωνεις με το ethernet και εισαι οκ,να μην ξεπερασει το ethernet τα 100 μετρα που δεν προκειται απλα το λεω.
dusty Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Σχετικα με τις ρυθμισεις του νετφαστερ θα επανελθω αν εχω αποριες μόλις τραβηξω καλώδιο. Σε ευχαριστώ πολυ.
dusty Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 υπαρχει περιπτωση να πεσει η αποδοση λογω μεγαλης αποστασης με το εθερνετ?
GBorb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μεχρι τα 70 μετρα παει μπαλα χωρις κανενα θεμα.
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Και 100 μετρα να χτυπησεις αν το εχεις φτιαξει σωστα στην χρωματολογια θαπαιξει μια χαρα.
dusty Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 καλησπερα. επανερχομαι στο θεμα. τραβηξα καλωδιο, ολα καλα. το καλωδιο καταληγει σε imac και αυτος λειτουργει και ως wifi hotspot. επειδη ομως λειτουργει ετσι σχεδον 24 ωρες αποφασισα να συνδεσω το etehrnet με το netfaster. τι να κανω για αρχη?
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 καλησπερα. επανερχομαι στο θεμα. τραβηξα καλωδιο, ολα καλα. το καλωδιο καταληγει σε imac και αυτος λειτουργει και ως wifi hotspot. επειδη ομως λειτουργει ετσι σχεδον 24 ωρες αποφασισα να συνδεσω το etehrnet με το netfaster. τι να κανω για αρχη? αν το adsl router σου ειναι πχ 192.168.1.254 θα βαλεις το Netfaster σαν 192.168.1.253 και θα κλεισεις dhcp.θα τα ενωσεις με ethernet κανονικα.μετα απο τις ethernet του netfaster ριχνεις αμα θες σε καποιο μηχανημα.ταυτοχρονα σεταρεις και το Wireless και δινεις και wireless.μπορεις ειτε να βαλεις το ιδιο ssid και το ιδιο Password αλλα διαφορετικο καναλι ειτε να βαλεις τελειως διαφορετικο ssid και διαφορετικο Password .και στις 2 περιπτωσεις αποφευγεις να βαλεις καναλι 12,καναλι 13 και καναλι auto.βαλε πχ στο πρωτο καναλι 1 και στο δευτερο ρουτερ καναλι 6 ή 11.να εχουν 5 καναλια διαφορα μεταξυ τους.αν βαλεις ιδιο ssid ιδιο κωδικο τοτε αυτοματα οταν μετακινησε απο το ενα adslrouter στο αλλο access point αυτοματα θα συνδεεται στο νεο χωρις να χρειαστει να κανεις κατι.αν εχει αλλο ssid τοτε θα πρεπει να χασεις τελειως το σημα απο το πρωτο για να σε βαλει στο δευτερο.αν ειναι αρκετοι οροφοι διαφορα τοτε ναι το πιο πιθανο θα ειναι να το χασει τελειως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα