forgotten Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 εχω ενα htpc που εχω για ταινιες σε μικρο κουτακι ,κερδισα προσφατα ενα κουτι coolermaster και σκεφτομαι να αναβαθμισω τον επεξεργαστη αφου θα μετακινησω την motherboard στο νεο κουτι βρηκα σε πολυ καλη τιμη τον 4570s απο αμαζον ( 160) και τον κτυπησα,ακομα φυσικα να πληρωσω αλλα αναρωτιεμαι αν αξιζει να κανω την αναβαθμιση
TheELF Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εξαρτάτε για ποιον λόγο την σκέφτεσαι την αναβάθμιση, αν είναι μόνο για ταινίες και κάνα παιχνιδάκι με μικρή έως μεσαία vga προφανώς και δεν θα έχεις κανένα κέρδος. Με τον i5 θα είχες καλύτερες ταχύτητες σε 3D render, μετατροπές ταινιών,και προγράμματα επιστημονικού υπολογισμού,άντε αν βάλεις vga θηρίο να έχεις και μερικά fps παραπάνω σε αρκετά παιχνίδια.
forgotten Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 βασικα το htpc μου ειναι απλα για gaming με την 750ti,για render κλπ εχω το θηριο στο γραφειο μου ,οπωσδηποτε σκεφτομαι τα παντα μια και το htpc μου δουλευει 24/24 ως downloader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα