Voodooman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρ τα €180, αγορά από οπουδήποτε. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη απαίτηση σε hardware, απλά να έχει 32GB ή, αν όχι, SD slot. Από θέμα software, θα ήθελα να υπάρχει ενεργή υποστήριξη από την Κοινότητα, να μπορέσω να του περάσω κάποια aftermarket ROM, ιδανικά καμιά έκδοση CM. A, και φυσικά δεν ενδιαφέρομαι για φίρμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5012358/Lenovo-Ideatab-A10-70-A7600-10-1-16GB.html http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a7600-f-a10-70-101-quad-core-13ghz-16gb-wifi-bt-gps-android-42-blue-p-PER.910271 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ, ψάχνω για κάτι κινέζικο για αγορά από εξωτερικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 teclast x98 air ii/3g , onda v919 για hybrid ταμπλετακια, απομιμησεις του ipad με ιδια οθονη σε αναλυση και τεχνολογια (ετσι λενε τουλαχιστον) επεξεργαστες δυνατους κλπ κλπ. το πρωτο το εχω παραγγειλει περιμενω να μου ερθει μεσα στη βδομαδα.για ανδροιδ ταμπλετ τσεκαρε teclast p98 (τα σπαει στα beenchmarks), onda v989 , cube talk 9χ.Προσωπικα θα επαιρνα το p98 αλλα επειδη πετυχα σε παρα πολυ καλη τιμη το x98 πηρα εκεινο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μάλιστα! Αξίζει τον κόπο το dual boot; Θέλω να πω έχουμε πλήρη εμπειρία win 8; Ό,τι τρέχει στο PC μας τρέχει και εκεί, αρκεί φυσικά να καλύπτει τις απαιτήσεις; Κανένας χρήστης να μας πει εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μάλιστα! Αξίζει τον κόπο το dual boot; Θέλω να πω έχουμε πλήρη εμπειρία win 8; Ό,τι τρέχει στο PC μας τρέχει και εκεί, αρκεί φυσικά να καλύπτει τις απαιτήσεις; Κανένας χρήστης να μας πει εντυπώσεις; αποτι εχω καταλαβει ειναι σαν να κουβαλας λαπτοπ.καταποσο αξιζει δεν μπορω να σου ακομα μιας και δεν εχω καποια εμπειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Onda n cube!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkpipis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Συγγνωμη που γραφω εδω , τι γνωμη εχεται για αυτο στα 329 ευρω ? http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/128996-samsung-note-10.1-2014-white?cmicc=skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Συγγνωμη που γραφω εδω , τι γνωμη εχεται για αυτο στα 329 ευρω ? http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/128996-samsung-note-10.1-2014-white?cmicc=skroutz Αμα εχεις τα λεφτα τσιμπα το ειναι πολυ καλο.Ημουν μεταξυ αυτου και του tab pro 10.1 αλλα προτιμησα τοτε το δευτερο λογω τιμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Και εγώ το βρίσκω πολύ καλό, αλλά και πανάκριβο. Τελικά πήρα το teclast P98 air. Για την ώρα φαίνεται πάρα πολύ καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soma_g4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 μακρια απο το Onda v9892 πηρα και χαλασανε στον μηνα πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas.18 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ενδιαφερομαι για πιο vfm tablet αυτην την στιγμη...Το Onda v989 ειδα και μ αρεσε αλλα πιο κινεζομαγαζο θα το εφερνε πριν τα χριστουγεννα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερομαι για πιο vfm tablet αυτην την στιγμη...Το Onda v989 ειδα και μ αρεσε αλλα πιο κινεζομαγαζο θα το εφερνε πριν τα χριστουγεννα??? Κανένα. Εκτός κι αν εχουν επιλογή express με courier και το ανάλογο κόστος. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2015 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ενδιαφερομαι για πιο vfm tablet αυτην την στιγμη...Το Onda v989 ειδα και μ αρεσε αλλα πιο κινεζομαγαζο θα το εφερνε πριν τα χριστουγεννα??? Πριν τα Χριστουγεννα δεν παιζει να το εχεις εκτος και αν βαλεις courier με εξαιρετικα μεγαλο ρισκο να πληρωσεις τελωνειο.Αρα ξεχνα το.Επισης κοιτα κατι σε Cube,Teclast και απεφυγε τα Onda.Ρομ αθλιες,αυτονομια απαραδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas.18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Πριν τα Χριστουγεννα δεν παιζει να το εχεις εκτος και αν βαλεις courier με εξαιρετικα μεγαλο ρισκο να πληρωσεις τελωνειο.Αρα ξεχνα το.Επισης κοιτα κατι σε Cube,Teclast και απεφυγε τα Onda.Ρομ αθλιες,αυτονομια απαραδεκτη. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..Εχετε δικιο για την αποστολη δεν χρειαζεται να ειναι πριν τα Χριστουγεννα αν ειναι να γλιτωσουμε τα τελωνεια...Αφηνω τα onda..Το χ98 pro ειναι η καλυτερη επιλογη????Διαβασα για μετρια αυτονομια και ψιλοζεσταμα μηχανης τι λετε????Για μεχρι 250-300€ με hdmi,αυτονομια μεχρι 10''.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα