Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω αγωραση κ η μπαταρία μου κρατάει το πολλη 6-7ωρες ενώ γράφει έως 10 ..τη φωτεινοτητα την έχω στα 60% και δεν παίζω συνέχεια παιχνίδια ..έχει κανεις τέτοιο πρόβλημα .η είναι φυσιολογικό

???((

Επεξ/σία από marinaki123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το συγκεκριμένο κ η μπαταρία μου κρατάει περίπου 7ωρες ενώ αναγράφεται 10 στη περιγραφή του .και έχω κ τη φωτεινοτητα σε60% και δεν παίζω παιχνίδια πολλη .εχει κανεις τέτοιο πρόβλημα είναι φυσιολογικό ????

Επεξ/σία από marinaki123
Δημοσ.

Νομίζω πως έχεις υπερβολικά ψηλά την φωτεινότητα......επισης δεν μας λες τι χρηση του κάνεις. Ο αδελφος μου που το έχει μια χαρά αυτονομία του δίνει.....

Προσεξε λίγο την ορθογραφία σου.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερβολικά ψηλά η φωτεινότητα ειδικά αν είσαι σε εσωτερικό χώρο.

Βαλε στο 20-25% φωτεινότητα που είναι αρκετά ικανοποιητική και θα δεις 9-10 ώρες.

Κανενα tablet με 60% φωτεινότητα δεν κρατάει 10 ώρες.

Επεξ/σία από alextrela172
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει νοημα να κλεινεις το wifi, ακυρωνεις ενα απο τα βασικοτερα πλεονεκτηματα του tablet: always-on availability και notifications.

• Like 1
Δημοσ.

Η ονομαστική αυτονομια με την πραγματική ΠΑΝΤΑ απεχουν αρκετά....

Τα τεστ των εταιρειών γινονται κατω απο πολυ συγκεκριμενες συνθήκες που καμια σχεση με την πραγματικότητα εχουν! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, 7 ώρες είναι σίγουρα λίγο. Το iPad Air μου κρατάει 10 ώρες παίζοντας συνέχεια infinity blade 3. Αν το χρησιμοποιήσω για browsing η κάτι άλλο πάει στις 12-15 ώρες. Αυτόματη φωτεινότητα, συνεχώς ανοιχτό το wifi, κλειστό το bluetooth.

Sent from my iPad using Insomnia

post-205471-0-27222500-1424684206_thumb.jpg

post-205471-0-84669900-1424684237_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το air 2 έχει χαμηλότερη χωρητικότητα μπαταρίας από το 1 άρα μην περιμένεις 12-13 ώρες με τίποτα.

Εγώ στο δικό μου πιάνω τις 9-10 ώρες με 20-25% φωτεινότητα και σερφαρισμα.

Αρκούντως ικανοποιητικά τα νούμερα θα έλεγα.

WiFi ολη μέρα ανοιχτο.

Μόνο νύχτα το κλείνω.

• Like 1
Δημοσ.

Το air 2 έχει χαμηλότερη χωρητικότητα μπαταρίας από το 1 άρα μην περιμένεις 12-13 ώρες με τίποτα.

Εγώ στο δικό μου πιάνω τις 9-10 ώρες με 20-25% φωτεινότητα και σερφαρισμα.

Αρκούντως ικανοποιητικά τα νούμερα θα έλεγα.

WiFi ολη μέρα ανοιχτο.

Μόνο νύχτα το κλείνω.

Σωστος……  :-)

''Some of that incredible 6.1mm thinness has come by reducing the size of the battery. It's gone from 8,600mAh to 7,340mAh in the iPad Air 2. Apple claims that battery life hasn't dropped because it's made key improvements to the efficiency of the processor. We put it to our own tests to find out if it still lasts 10 hours of constant use.''

@TS

κατεβασε την φωτεινοτητα στο 25-30% και δες πως παει…. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε υπομονή μπάς και διορθωθεί το πρόβλημα με κανένα update γιατί το πρόβλημα εμφανίστηκε με την έκδοση 8.1.3 και την λειτουργία του wifi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...