sil_unique Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Σωστά αναφέρεις ότι απλά τις ζεσταίνουν καθώς ούτε reflow δεν καταφέρνουν με τα οικιακά "εργαλεία".
deadwar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τελικά παιδιά επενδυσα στο scotle ir6000 v4 για να κάνω σωστη δουλεια. Επίσης παρηγγειλα και όλο το κιτ που χρειαζεται κάποιος όπως επίσης και σταθμό θερμού αέρα και κολλησης. Όλο το πακέτο έφτασε κοντά στα 750. Τώρα μένει να έρθουν και να κάνω πρακτικη 1
AccountSaver Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 είναι αρκετό τελικά το να μάθεις και να διαβάσεις μέσω νετ;
tve Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Επειδή δεν είναι αρκετό το να ''μάθεις και να διαβάσεις μέσω νετ'' και επειδή αρκετοί προσπάθησαν να το κάνουν το μόνο που κατάφεραν είναι η παραπληροφόρηση. Δηλαδή να νομίζει ο κόσμος ότι το PCB Rework δεν έχει αποτέλεσμα. Το πρώτο που μετράει στην υπόθεση Rework είναι ο εξοπλισμός.
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ήθελα να ανοιξω νέο θέμα νομίζω δεν αξίζει. παιδιά θέλω να κάνω reflow σε μια μητρική λάπτοπ hp και σκέφτομαι να την πάω στο κατάστημα i-repair που λέει οτι κάνει τετοιες επισκευες. Ξερει κανεις πόσο περιπου ''πρέπει'' να μου ζητησουν? Πχ 10-20 ευρω ή 40-50? Αυριο θα το πάω απλα θέλω να έχω έτσι μια αποψη. Ενα τεταρτο δουλειά είναι πιστεύω, μόνο τη μητρική θα τους δώσω και δεν απαιτώ κανένα έλεγχο μετά, ουτε να ξαναδέσουν λάπτοπ. Αν ειναι 40-50 ευρώ μην παω καθολου να ρωτήσω γιατι με 48 ευρω βρίσκω μεταχειρισμένη λειτουργική μητρική απο aliexpress.
AzaZyL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ήθελα να ανοιξω νέο θέμα νομίζω δεν αξίζει. παιδιά θέλω να κάνω reflow σε μια μητρική λάπτοπ hp και σκέφτομαι να την πάω στο κατάστημα i-repair που λέει οτι κάνει τετοιες επισκευες. Ξερει κανεις πόσο περιπου ''πρέπει'' να μου ζητησουν? Πχ 10-20 ευρω ή 40-50? Αυριο θα το πάω απλα θέλω να έχω έτσι μια αποψη. Ενα τεταρτο δουλειά είναι πιστεύω, μόνο τη μητρική θα τους δώσω και δεν απαιτώ κανένα έλεγχο μετά, ουτε να ξαναδέσουν λάπτοπ. Αν ειναι 40-50 ευρώ μην παω καθολου να ρωτήσω γιατι με 48 ευρω βρίσκω μεταχειρισμένη λειτουργική μητρική απο aliexpress. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με τα κάπιταλ κοντρόλ πάρε αυτή απο αλι..
nikοs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί να δώσεις έστω και 20 ευρώ για reflow;;;αφού στο τέλος πάλι θα χαλάσει...επένδυσε σε μια μητρική ή πάνε σε έναν μάστορα για reballing.
cliobaccarra Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ήθελα να ανοιξω νέο θέμα νομίζω δεν αξίζει. παιδιά θέλω να κάνω reflow σε μια μητρική λάπτοπ hp και σκέφτομαι να την πάω στο κατάστημα i-repair που λέει οτι κάνει τετοιες επισκευες. Ξερει κανεις πόσο περιπου ''πρέπει'' να μου ζητησουν? Πχ 10-20 ευρω ή 40-50? Αυριο θα το πάω απλα θέλω να έχω έτσι μια αποψη. Ενα τεταρτο δουλειά είναι πιστεύω, μόνο τη μητρική θα τους δώσω και δεν απαιτώ κανένα έλεγχο μετά, ουτε να ξαναδέσουν λάπτοπ. Αν ειναι 40-50 ευρώ μην παω καθολου να ρωτήσω γιατι με 48 ευρω βρίσκω μεταχειρισμένη λειτουργική μητρική απο aliexpress. Παρε την μητρικη, δεν υπαρχει περιπτωση μαγαζι να σου κανει reballing με 40 ευρω, μονο αν ειναι κολλητος σου.
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. θα πάρω του aliexpress τώρα το πως είναι λίγο μπέρδεμα αλλα πιστεύω να βγάλω ακρη με ενα κολλητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα