RigasGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εχω παιδευτει τις τελευταιες 2 ωρες με αυτο τον κωδικο. Στο τελος εβγαλα τον επεξεργαστη και ειδα οτι 2 ποδαρακια ειναι στραβα στην socket του επεξεργαστη. Τι κανω σωνεται? Μπορω να την στειλω στο E-SHOP και να το στειλουν για φτιαξιμο? Το θεμα ειναι οτι εβγαλα τον επεξεργαστη και ποτε στα 15 χρονια που ασχολουμαι με βιδωμα υπολογιστων δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα.
win10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 προσπαθησε νατα γυρισεις σε ισια θεση εσυ με προσεκτικες κινήσεις. Αν δεν γίνεται τίποτα στείλτο eshop.
RigasGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση, ειναι πολυ δυσκολο να γινει αυτο. Απο Τριτη θα δω στο Ε-SHOP.
RigasGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ξερει κανεις, αν παιρνει επισκευη και αν αξιζει το χρηματικο κοστος? Στην Asrock που μπηκα σημερα το πρωι δεν ειδα να εχει καποια υποστηριξη για τετοια θεματα, παρα μονο αν ειναι για BIOS και να την ξαναστηλει πισω.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι το οποίο μπορείς να το φτιάξεις μόνος, δεν έχει νόημα να το στείλεις πίσω για επισκευή. Ακολούθα τον παρακάτω οδηγό και εφάρμοσέ τον στα τραβά σου πινς. Πόσες φορές είχα ξεστραβώσει στο παρελθόν πινάκια pentium 4 socket 478 δεν λέγεται, δεν ήταν κάτι το δύσκολο. Εγώ χρησιμοποιούσα το κατσαβιδάκι με την ίσια κεφαλή, όχι το σταυροκατσάβιδο και είχε άριστο αποτέλεσμα. 2
RigasGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Χερι χειρουργου πρεπει να εχεις..... Με βλεπω να την πουλαω 30 ευρω για ανταλακτικα ετσει οπως το σκεφτομαι......κριμα τα 140 πριν χρονια.
bratsos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Παρε ενα μυτοτσιμπιδο καλωδιων, κατα προτιμηση μικρο. Ενναλακτικα με δυο ισια κατσαβιδακια γινετε (θα πρεπει εκει, να βαλεις το καλωδιο ή το ζητουμενο εξαρτημα σε σταθερο μερος ή να στο κραταει καποιος, μην ξεφυγει το εργαλειο και κανει ζημια ποιο πολυ),. Εχω φτιαξει ενα σορο καλωδιο VGA,DVI,RS232 με τετιες ταρζανιες. Προσεχε μονο μην το παρακανεις, δεν χρειαζετε να το ισιωσεις τελειως. Εκει που εχει ζαρωσει αστο μια σταλα ζαρωμενο. Ειναι φτιαγμενα απο χαλκο ή ορειχαλκο και δεν ανεχωνται και πολλα πολλα...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ όταν ίσιωνα πινς σε pentium 4 είχα το λιγότερο χέρι ξυλοκόπου. Και όμως, με προσοχή όλα έγιναν τέλεια και οι επεξεργαστές δούλευαν περίφημα. 1
RigasGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δεν γινεται τιποτα, το βαζω για πουλημα για ανταλακτικα.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα