Hambos19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Σε οθόνη 2 ημερών, αγορασμένη από πλαίσιο, τώρα πρόσεξα αυτό στην φώτο. Δεν έιναι ούτε ένα εκατοστό αλλά φαίνεται στα ανοιχτά φόντα. Καμμένο pixel είναι; Τρίχα η γρατζουνιά; Τόσο μικρή γρατζουνιά (και μάλιστα καλλιτεχνικού ύφους) ; Η οθόνη ούτε καν αγγίχτηκε για να είναι γρατζουνιά. Αν το πάω για αλλαγή θα αλλαχτεί ή θα μου λένε δικαιολογίες;
coolerman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 αν υπάρχει εγγύηση,πίσω turbo-x είναι η οθόνη;; σαν κλωστή φαίνεται να είναι..
coolerman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Όχι, samsung S27D590. την πηγαίνεις πίσω,τους αναφέρεις το πρόβλημα και λογικά σου δίνουν άλλη!
Hambos19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Γίνεται άμεσα η αλλαγή; Πρώτη φορά τυχαίνω σε τέτοιο πρόβλημα. Και από ότι διαβάζω και αλλού παίζει να έπεσε τρίχα αυτού που συναρμολογούσε την οθόνη
coolerman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Γίνεται άμεσα η αλλαγή; Πρώτη φορά τυχαίνω σε τέτοιο πρόβλημα. Και από ότι διαβάζω και αλλού παίζει να έπεσε τρίχα αυτού που συναρμολογούσε την οθόνη αν υπάρχει διαθέσημη(το ίδιο μοντέλο) στο κατάστημα που έγινε η αγορά,λογικά ναι.
stratigos24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Στην αποδειξή σου πάνω λέει: αντικατάσταση doa 7 ημερών κατόπιν τεχνικού ελέγχου?
Hambos19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχώς είμαι γραφείο αυτήν την στιγμή και δεν μπορώ να το τσεκάρω. (η απόδειξη είναι σπίτι). Αν το λέει είμαι 1000% καλυμένος;
coolerman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ενημερωσέ μας για το τι έγινε τελικά.
Hambos19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ναι το λέει πάνω η απόδειξη (αντικατάσταση doa 7 ημερών κατόπιν τεχνικού ελέγχου). Θα το πάω αύριο από το πλαίσιο να δω τι θα γίνει
Man2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει έχεις εγγύηση αλλά για το τυπικό είναι τρίχα αναμεσα στο κρύσταλλο και την πλάκα φωτισμού. 1
Hambos19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 γκαντεμιά με αυτό το στήσιμο.. Σε αυτό το στήσιμο 2 υπολογιστών είχα πάρει και δυο καρτες γραφικων gtx 760 και ακουγόταν το μοτέρ τους σαν να φτιάχνω φραπέ. Η μοίρα το θέλει να φτιάχνω γάμπα από το πήγαινε ελα στο πλαίσιο
Man2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δε λες πάλι καλά που στα βγάζουν απο την πρώτη μέρα και οχι μια μέρα μετά το τέλος της εγγύησης...
teo20net Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Επαναφέρω το θέμα για να κάνω μια σχετική ερώτηση και να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Χθές παρέλαβα απο Κωτσόβολο ένα HP 14 R207/208. Το άνοιξα για έλεγχο και δεν διαπίστωσα κάτι. Σήμερα όμως (το άνοιξα για 1 λεπτό να τσεκάρω κάτι) και παρατηρώ ότι στη βάση της οθόνης και στο κέντρο, υπάρχει καμμένο pixel. Για την ακρίβεια είναι 2 κουκίδες που είναι μόνιμα άσπρες, πολύ μικρές σε μέγεθος αλλά είναι σταθερά λευκές. Αναρωτιέμαι αν αξίζει να το πάω πίσω ή να το κρατήσω ώς έχει (δεν επηρεάζει τη λειτουργία ούτε είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό αλλά δεν ξέρω αν αυτό προχωράει). Αν το πάω πίσω, γίνεται αντικατάσταση του Laptop ή θα το στείλουν service και "ζήσε Μάη μου"; Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελα να γίνει επισκευή, θέλω το laptop καινούριο, δεν μου αρέσει η ιδέα να ανοιχτεί και να επισκευαστεί. Πλήρωσα για καινούριο και αυτό θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα