Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε οθόνη 2 ημερών, αγορασμένη από πλαίσιο, τώρα πρόσεξα αυτό στην φώτο. Δεν έιναι ούτε ένα εκατοστό αλλά φαίνεται στα ανοιχτά φόντα. Καμμένο pixel είναι; Τρίχα η γρατζουνιά; Τόσο μικρή γρατζουνιά (και μάλιστα καλλιτεχνικού ύφους) ; Η οθόνη ούτε καν αγγίχτηκε για να είναι γρατζουνιά. Αν το πάω για αλλαγή θα αλλαχτεί ή θα μου λένε δικαιολογίες;

OLGRii1.jpg

Δημοσ.

Γίνεται άμεσα η αλλαγή; Πρώτη φορά τυχαίνω σε τέτοιο πρόβλημα. Και από ότι διαβάζω και αλλού παίζει να έπεσε τρίχα αυτού που συναρμολογούσε την οθόνη

Δημοσ.

Γίνεται άμεσα η αλλαγή; Πρώτη φορά τυχαίνω σε τέτοιο πρόβλημα. Και από ότι διαβάζω και αλλού παίζει να έπεσε τρίχα αυτού που συναρμολογούσε την οθόνη

αν υπάρχει διαθέσημη(το ίδιο μοντέλο) στο κατάστημα που έγινε η αγορά,λογικά ναι.

Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι γραφείο αυτήν την στιγμή και δεν μπορώ να το τσεκάρω. (η απόδειξη είναι σπίτι). Αν το λέει είμαι 1000% καλυμένος; 

Δημοσ.

Ναι το λέει πάνω η απόδειξη (αντικατάσταση doa 7 ημερών κατόπιν τεχνικού ελέγχου). Θα το πάω αύριο από το πλαίσιο να δω τι θα γίνει

Δημοσ.

γκαντεμιά με αυτό το στήσιμο.. Σε αυτό το στήσιμο 2 υπολογιστών είχα πάρει και δυο καρτες γραφικων gtx 760 και ακουγόταν το μοτέρ τους σαν να φτιάχνω φραπέ. Η μοίρα το θέλει να φτιάχνω γάμπα από το πήγαινε ελα στο πλαίσιο

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να κάνω μια σχετική ερώτηση και να μην ανοίγω καινούριο θέμα.

Χθές παρέλαβα απο Κωτσόβολο ένα HP 14 R207/208. Το άνοιξα για έλεγχο και δεν διαπίστωσα κάτι. Σήμερα όμως (το άνοιξα για 1 λεπτό να τσεκάρω κάτι) και παρατηρώ ότι στη βάση της οθόνης και στο κέντρο, υπάρχει καμμένο pixel. Για την ακρίβεια είναι 2 κουκίδες που είναι μόνιμα άσπρες, πολύ μικρές σε μέγεθος αλλά είναι σταθερά λευκές.

Αναρωτιέμαι αν αξίζει να το πάω πίσω ή να το κρατήσω ώς έχει (δεν επηρεάζει τη λειτουργία ούτε είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό αλλά δεν ξέρω αν αυτό προχωράει).

Αν το πάω πίσω, γίνεται αντικατάσταση του Laptop ή θα το στείλουν service και "ζήσε Μάη μου"; Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελα να γίνει επισκευή, θέλω το laptop καινούριο, δεν μου αρέσει η ιδέα να ανοιχτεί και να επισκευαστεί. Πλήρωσα για καινούριο και αυτό θέλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...